Hledáte vhodné finanční produkty včetně poradenství? Využijte veškeré dostupné možnosti jako bankovní i nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, životní, úrazové, penzijní, havarijní i cestovní pojištění, povinné ručení. Obraťte se na finanční poradce či přímo na pojišťovny, banky a nebankovní firmy.

Vedení účetnictví, profesionální daňové poradenství, precizní zpracování auditu, Louny
Široké služby v oblasti financí a účetnictví poskytuje společnost MK - účetní a daňová s.r.o. z Loun. Zajišťujeme veškeré daňové úkony vhodné jak pro drobné podnikatele, tak i větší firmy.
Účetní firma Praha - s dlouholetou praxí a profesionální péčí
Vedení účetnictví s dlouholetou praxí a profesionální péčí, komplexní služby, zastupování na úřadech realizuje daňová a účetní kancelář D&D International, s.r.o., Praha.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Spolehlivé vedení účetnictví, daňové evidence a mezd pro malé i velké firmy, OSVČ, Česká Lípa
O kompletní účetnictví Vaší firmy se postará firma Milada Trochtová z České Lípy. Zpracujeme pro Vás daňovou evidenci, mzdovou agendu a zastoupíme Vás na potřebných úřadech.
Zastupování poškozených v trestním řízení, náhrada škody na zdraví, bolestné
Advokátní kancelář Mgr. Pavla Andrleho se sídlem v Ostravě se specializuje na zastupování poškozených v trestním řízení a pomáhá při řešení bolestného a náhrad škod na zdraví.
Krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi
Společnost OMEGA v Prostějově se zaměřuje na krizové a bankrotní poradenství pro firmy ve finanční krizi a krizové řízení.
Vedení a rekonstrukce účetnictví, ekonomické a daňové poradenství Praha, personální agenda
Zorientovat se ve světě financí Vám pomůže společnost Naděžda Šmidtová – Eccon sídlící v Praze na Žižkově. Zajistíme spolehlivé vedení účetnictví včetně personální i mzdové agendy.
Finanční poradenství, správa osobních financí, analýza finančního portfolia zákazníků
S krátkodobým i dlouhodobým finančním plánováním Vám pomůže společnost FINSIMA s.r.o. z Plzně 1 - Severní Předměstí. Zanalyzujeme Vaše finance a zajistíme zvýšení výnosu kapitálu.
Bezpečná likvidace firem - zkušený likvidátor společnosti
Efektivní a bezpečná likvidace společnosti může být problémem i pro zkušené byznysmeny.Proto se obraťte na společnost OMEGA v Prostějově, která vám poskytne profesionální služby a zkušené likvidátory.
Advokátní kancelář Karlovy Vary, právní služby v oboru občanského i obchodního práva
Právní služby se specializací na občanské, obchodní i trestní právo Vám poskytne Advokátní kancelář Malý & Soukupová JUDr. Jaromír Malý, advokát sídlící v Karlových Varech.
Kompletní daňové a účetní služby pro firmy i OSVČ, zpracování mzdové agendy, finance
Mějte své peníze pod kontrolou s dynamickou společností cekmil s.r.o. z obce Sulice – Hlubočinka v okrese Praha-východ. Postaráme se Vám o veškeré účetnictví, daně i finance.
Investiční poradenství Praha – dlouhodobé a spolehlivé obchodní partnerství
Hledáte cesty zhodnocení Vašeho majetku či majetku Vaší společnosti? Dlouhodobé a spolehlivé obchodní partnerství v podobě investičního poradenství nabízí společnost S&P Czech Finance, s.r.o. z Prahy.
Vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence pro firmy a OSVČ s finančním poradenstvím
Komplexní účetní a ekonomické služby Vám poskytne společnost Účetnictví Kačmaříková Ingrid Kačmaříková z Ostravy. Zpracujeme Vaše daňová přiznání, mzdy a zastoupíme Vás na potřebných úřadech.
Účetnictví a daňové poradenství Karlovy Vary
Vedení účetnictví a daňové evidence, daňová přiznání, DPH, účetní závěrky a komplexní poradenství realizuje Hana Oktábcová, Karlovy Vary a Praha.
Advokátní kancelář, komplexní právní servis pro malé i velké firmy a občany, Středočeský kraj
Zkušeného a spolehlivého právníka ve věci obchodního, rodinného i občanského práva naleznete u společnosti Advokátní kancelář Říčany, Praha JUDr. Simona Macášková-Holubová.
Medicínské právo – komplexní právní služby
Právní služby v oblasti medicínského práva poskytuje advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS. Zaměřujeme se na právní zastupování lékařů, zdravotnických zařízení i provozovatelů lékařských praxí.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Výhodná a bezpečná koupě firmy, ziskových firem
Pokud jste rozhodnuti koupit novou firmu, tak vám firma OMEGA se sídlem v Prostějově pomůže s vyhledáním vhodné ziskové firmy ke koupi a postará se, aby byl odkup firmy výhodný a především bezpečný.
Správa nemovitostí, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví
Správa nemovitostí pro bytová družstva, panelové domy a společenství vlastníků, technická správa, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví vykonává Jiřina Křížová, Praha.
Advokátní kancelář, poradenství, právní zástupce, Šumperk
Právní poradenství, zástupce u soudu v oblasti trestného, rodinného, pracovního a občanského práva zajišťuje Advokátní kancelář Mgr. Michal Zákravský, Šumperk.
Advokátní kancelář Mgr. Michal Zákravský
Advokátní kancelář Rychnov nad Kněžnou, trestní právo v oblasti dopravních nehod a přestupků
Právní radu i pomoc ve věcech dopravních přestupků i nehod Vám poskytne AK - BEDNÁŘOVÁ ZDENKA, JUDr. z Rychnova nad Kněžnou. Profesionální právní služby s individuálním přístupem.
Daňové poradenství, vedení účetnictví a mzdové agendy, Domažlice
Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňových přiznání, mzdové agendy, zastupování na úřadech realizuje Ing. Josef Šlajs - Daňový poradce.
Vedení a zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy
Komplexní vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence, zpracování daňového přiznání, DPH, kontrolního hlášení, mzdové agendy realizuje Fineko, spol. s r.o., okres Náchod.
Vedení personální a mzdové agendy bez starostí – zpracování mezd,  zúčtování daně atd.
Zpracování mezd, zúčtování daně, vyhotovení výplatních pásek a mzdových listů a mnohem více Vám zajistí v rámci služeb vedení personální a mzdové agendy firma Ing. Olga Molnárová v Brně i v Hodoníně.
Výhodné financování zemědělských a lesnických strojů a techniky
Společnost Erste Leasing a.s. poskytuje rychlé financování investičních potřeb a zajišťuje financování zemědělské a lesnické techniky formou leasingu nebo úvěru v okolí Třebíče a Moravských Budějovic.
Audit systému kvality a bezpečnosti potravin, HACCP s kritickými body při výrobě potravin
Audit jakosti, bezpečnosti potravin a krmiv včetně zaškolení a poradenství v systému HACCP Vám poskytne zkušený auditor kvality HACCP - Ing. Libuše Cikánková z Náměšti na Hané.
Ochrana osobních údajů - změny v ochraně osobních údajů - nařízení GRPD
Brněnská advokátní kancelář FABIAN & PARTNERS poskytuje právnické služby a nyní Vám také pomůže se změnami v oblasti ochrany osobních údajů, které nabudou platnost od 25.5.2018.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.