Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Frézování pařezů a drcení větví s odborným vybavením a úklidem po práci.
Frézování pařezů a drcení větví Vám zajistí naše zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. , která má pro tyto služby odborné vybavení. Samozřejmostí je také úklid plochy po odvedené práci.
Robotické sekačky Automower® - automatické roboty, výkonné sekačky i pro velké trávníky
Přijďte si zakoupit výkonnou, efektivní a bezkonkurenční robotickou sekačku Husqvarna Automower® ke společnosti ALDA Opava s. r. o.. Tyto výkonné sekačky jsou vhodné i pro velké plochy a trávníky.
Sadové a parkové úpravy včetně zakládání záhonů, trávníků a výsadba stromů
Nechte si vysadit stromy či založit nový trávník od profesionálu. Společnost Sadové úpravy s.r.o. se v okolí Opavy i Ostravy zaměřuje na odborné sadové a parkové úpravy.
Rizikové kácení stromů a ošetřování stromů na zahradách i ve městech
Rizikové kácení stromů a ošetřování stromů na zahradách i ve městech Vám poskytne naše zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o., která působí nejen v Opavě, Bruntálu a Krnově, ale po celém MS kraji.
Přírodní zahradní rašelina pro zlepšení, provzdušnění, prokypření zahradních půd a úpravě pH
Nakupujte kvalitní a přírodní zahradní rašelinu u společnosti RABIO z Opavy za skvělé ceny vhodné i na interiérové použití.
RABIO s. r. o.
Výsadba a údržba keřů a okrasných stromů - sadové úpravy, výsadby vzrostlých stromů
Nechte si vysadit keře a stromy od profesionálu. Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. se v okolí frýdku - Místku i Třince zaměřuje na sadové úpravy a výsadby z vlastních zásob a pěstebních ploch.
Zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin
Naše firma RABIO s. r. o. se v Opavě a okolí zaměřuje na prodej volně loženého zboží jako jsou zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin.
RABIO s. r. o.
Založení a úprava trávníků - výsev trávníku a pokládání trávních koberců včetně sečení a ochrany
Pěkný trávník Vám zajistí Zahradnictví Šimková, s.r.o. z Frýdku - Místku, která zajistí založení, výsev, úpravu i sečení trávníku, včetně ochrany proti plevelu.
Zahrady na klíč - spolehlivě a kvalitně, od návrhu až po realizaci a údržbu
Vaši zahradu utvoříme podle Vaších představ. Obraťte se na Zahradnictví Šimková, které provede veškeré zahradní úpravy a přestavby spolehlivě a kvalitně. Nabízíme vše od návrhu až po realizaci!
Velkoobchod květin a dekorací - dovoz květin a prodej potřeby pro floristy
Vyberte si ze široké nabídky květin a dekorací v prodejně velkoobchodu KLIA s.r.o. v Ostravě. Dovážíme květiny z celého světa až k vám!
KLIA cz s.r.o. Velkoobchod květiny
Údržba zeleně a trávníků - sečení, hnojení a vertikutace trávy, střih keřů
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí zahradnické práce, mezi které patří také údržba zeleně. Zajistíme Vám sečení, hnojení a vertikulaci trávy, ale také stříhání keřů v okolí Opavy a Krnova.
Výsadba stromů a keřů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce jako je výsadba stromů a keřů pro obce i firmy nejen v okolí Opavy a Krnova, ale v celém Olomouckém a Moravskoslezském kraji.
Sadové úpravy - zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce pro soukromé zahrady, firemní areály, města i obce v oklí Opavy, Krnova i Bruntálu.
Projektování a realizace zahrad na míru, stavby jezírek
Zahradnictví Šimková, s.r.o. se zabývá projektováním a realizací zahrad na míru. Také Vám poskytne podrobný projekt a zrealizuje stavbu jezírka. Působíme nejen v okolí Frýdku Místku a Nošovic.
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy
Komplexní zahradnické práce a realizace parků pro obce i firmy Vám zajistí naše zahradní firma Sadové úpravy s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji.
Privátní, hotelové, rehabilitační, veřejné bazény z nerezu - moderní a kvalitní
Nerezové bazény privátní, hotelové, rehabilitační i veřejné realizuje společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., která dbá především na kvalitu a moderní provedení těchto produktů.
Návrhy a realizace zahrad dle principů Feng Shui – zahradnické práce
Zahradnické práce provádí firma Zahrady Hůrky z Frýdku-Místku. Na vaše přání vám vypracují návrh a zrealizují harmonickou zahradu dle principů starého čínského umění Feng Shui.
Veřejné, hotelové bazény, vybavení pro wellness - výroba, montáž, servis
Veřejné, hotelové bazény a kvalitní vybavení pro wellness dodává společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., kde se zabýváme výrobou, montáží a servisem.
Nerezové bazény s protiproudem pro kondiční plavání - v plné výbavě
Nerezové bazény s protiproudem v plné výbavě pro kondiční plavání zajišťuje společnost BERNDORF BÄDERBAU s.r.o., která pro vás realizuje další bazény různého provedení.
Projektování zahrad a realizace zahrad na míru - Třinec
Jak si představujete ideální zahradu? Měla by být plná květin a ovocných stromů, nebo by jejím středem mělo být zahradní jezírko a velký altán? Pokud chcete konečně přestat snít a proměnit vaše představy ve skutečnost, je tu pro vás Zahradnictví Šimková. Nabízíme vám projektování zahrad, ale i odborné realizace zahrad od počátečních hrubých prací ...
Vše pro dílnu - dílenské nářadí, vrtačky, šroubováky a kladiva pro profesionály, kutily i amatéry
Vše pro dílu od dílenského nařadí, přes šroubováky a vrtačky, až po kladiva naleznete ve firmě AGROZEM Opava s. r. o., kde nabízíme nářadí pro profesionály, kutily i amatéry.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Veškeré zahradnické služby a práce - úprava terénu
Veškeré zahradnické služby a práce Vám poskytne naše ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, které nabízí také úpravu terénu a poradenství.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Návrh, úprava zahrady Frýdek Místek, prodej substrátu
Návrh a úpravu zahrady v okolí Frýdku Místku i prodej substrátu realizuje společnost FM PROLES CZ, s.r.o. Pokud potřebujete svou zahradu zvelebit a nevíte si s tím rady, neváhejte a obraťte se na nás. Pomůžeme Vám s: - návrhem, - realizací, - výsadbou veškeré zeleně (odrostků, stromů), - zatravněním. Mimo jiné se specializujeme také na ...
Betonové lavičky, květníky, zábrany Frýdek-Místek
Jsme firma s patnáctiletou tradicí, která dává betonu tvar. V krátkých dodacích lhůtách Vám vyrobíme a dodáme do Vašeho města čí obce různé betonové výrobky. Naše výrobky se hodí také pro Vaši zahradu a úpravu okolí domu či firmy. Patří k nim: - betonové lavičky a sedáky do parků,zahrad a jiných veřejných prostranství. Jsou odolné vůči ...
Betonové, komunitní kompostéry Frýdek-Místek
Třídíte odpad a chcete vyřešit problém se zahradním odpadem? Posekaná tráva, listí, BIO odpad? Pořiďte si kvalitní betonový kompostér. Firma Monika Valová z Dobratic u Frýdku-Místku vyrábí betonové kompostéry, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, nehořlavé, mrazuvzdorné, s vysokou životností. Naše kompostéry Vám nezrezaví a díky ...