Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Květinářství, řezané květiny a vazba květin -  čerstvé rostlinky a profesionální služby
Společnost GARDEN CENTRUM-RAIDA poskytuje prodej květin a stromů v Opavě. Spolehlivé zahradnictví a květinářství, kde si vyberete od sazenic zeleniny až po řezané květiny či stromky do každé zahrady.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Květinová výzdoba, kytice a jarní vazby květin – dekorace nejen na Velikonoce
Jarní věnce, květiny, kytice a květinovou výzdobu a dekorace nejen na Velikonoce připravují podle přání svých zákazníků floristky pro široké okolí Opavy a Kravař z Květinové dílny Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Prodej ovocných stromů a dřevin na zahradu - angrešt, rybíz, maliny a jabloně
Ovocné stromy všeho druhu prodává společnost RAIDA – GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy. Naleznete u nás angrešt, jabloně, maliny, borůvky, rybíz a jiné sloupovité stromy na vaši zahradu.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Benzínové, elektrické a akumulátorové křovinořezy Husqvarna – pohodlná úprava trávníků
Pohodlné a výkonné křovinořezy Husqvarna s výběrem mezi benzínovými, elektrickými a akumulátorovými má ve svém bohatém sortimentu společnost KRES spol. s r.o. v Opavě a Bruntálu.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Prodej a servis profesionálních sekaček na trávu – ruční, motorové a akumulátorové
Prodej a servis profesionálních sekaček a to ať už ručních, motorových či akumulátorových provádí společnost KRES spol. s r.o. v oblastech Krnova a Bruntálu.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Bohatý výběr květin a drobných dárků pro učitele – poděkování nejen na konci školního roku
Bohatý výběr vázaných i hrnkových květin a drobných dárků pro učitele vhodných jako poděkování na konci školního roku nebo ke dni učitelů má pro okolí Opavy a Krnova Květinová dílna Anděl.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Kontejner, kompostér z roštů, skladovací boxy - dodávka, prodej
Využijte roštových kontejnerů od společnosti Kytulava s.r.o., které jsou upraveny žárovým pozinkováním a tak Vám vydrží spoustu let. A mimo jiné získáte navíc 7 let záruky.
Okrasné traviny – několik druhů na zahradu i do truhlíku vhodné do stínu i na slunce
Bohatý výběr různých druhů okrasných travin vhodných na zahradu, do truhlíku s umístěním ve stínu i na slunci má ve svém sortimentu společnost RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. z Opavy.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Robotické sekačky Husqvarna Automower posekají zahradu za Vás
Už Vás nebaví nekonečné sekání zahrady? Robotické sekačky Husqvarna Automower posekají zahradu za Vás! Vyberte si tu svou ve firmě K R E S spol. s r.o. v Krnově nedaleko Opavy.
KRES Husqvarna Zahradní, lesní technika Husqvarna Krnov
Zahradní keramika, keramické nádoby, misky - ruční výroba na přání zákazníka
Užitnou i okrasnou zahradní keramiku, keramické nádoby a misky si objednejte z dílny Věry Heleny Svobodové z Ostravy- na přání Vám vyrobí jakýkoliv okrasný předmět, pro oživení Vaší zahrady.
Servis, dodávka a prodej variabilních roštových kontejnerů a kompostérů
Kytulava s.r.o. v Ostravě se zabývá servisem, dodávkou a prodejem roštových kontejnerů a kompostérů. Tyto kontejnery mají celou řadu využití, lze je libovolně přemístit, kam zrovna potřebujete.
Biologické čištění septiku, žumpy a odpadních vod, likvidaci zápachu a kouře – e-shop
Společnost ADAMEC - ADRO s.r.o. má v nabídce na e-shopu pohlcovače na likvidaci zápachu a kouře, čističe septiku, žumpy a odpadních vod a další pomocníky pro domácnost i do průmyslu.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Výroba barevných, originálních zahradních kovových laviček
Zkrášlete vaši zahradu barevnými kovovými lavičkami s originálním designem. Pohodlné kovové lavičky s vysokým opěradlem vyrábí firma Ing. Vratislav Obadal Zahradní a parkové lavice OBISS.
Návrh, založení a údržba zahrady i trávníku, výsadba rostlin, stromů a okrasných keřů
Spolehlivá firma působící v celém Moravskoslezském kraji Zahradnické služby Závodný Martin se specializuje na návrhy, založení a údržbu zahrad i trávníku a na výsadbu rostlin, stromů a okrasných keřů.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Návrhy zahrad, projektování zahrad, vizualizace zahrad, realizace zahrad
Společnost Přírodní zahrady s.r.o. se specializuje na návrhy, projekty a realizace zahrad v Moravskoslezském kraji.
Zahradní grily a krby - užijte si teplo, pohodu a dobré jídlo při dlouhých večerech na čerstvém vzduchu
Specialisté na grily a krby jsou odborníci ve firmě 24 MALL S. R. O. v Opavě. Pokud si pořizujete zahradní gril nebo sháníte venkovní krb, zajistíme Vám kvalitu a správnou volbu dle Vašich představ.
Realizace zahradních jezírek, které mohou být koupací, okrasná či v přírodní podobě
Realizací i odborným poradenstvím v oblasti výstavby zahradních jezírek, koupacích, okrasných i přírodních, se zabývá firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin v okolí Frýdku-Místku i Ostravy.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Údržba zeleně, terénní úpravy, kácení dřevin, sadové a parkové úpravy, Karviná
Ing. Roman Mamica se sídlem v Karviné - Nové město nabízí služby v oblasti údržby zeleně, terénních úprav, kácení dřevin, sadových a parkových úprav a sekání travnatých ploch.
Kamenné šlapáky do trávníku, tedy nášlapné kameny, vhodné pro vytvoření cest v každé zahradě
V e-shopu i na prodejně najdete velký výběr kamenných šlapáků do trávy, které prodává společnost ABC service, spol. s.r.o. ve Frýdku-Místku. Nášlapné kameny jsou z různých druhů štípaného kamene.
Květinové vazby a dekorace pro každou příležitost od Květinový ateliér Petra Grossová
Květinový ateliér Petry Grossové z Hradce nad Moravicí v okrese Opava pro Vás má každý den čerstvou nabídku řezaných květin a květinových vazeb dle Vašeho přání.
Prodej a servis zahradní techniky, předsezónní údržba, opravy zahradní techniky, e-shop
Firma Technika u Ivety se zabývá prodejem a servisem zahradní techniky. Současně nabízíme také předsezónní údržbu, opravy zahradní techniky, broušení a výrobu řetězů, zapůjčení náhradního stroje, aj.
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky, markýzy - e-shop
Solární plachty na bazény, altánky, přívěsné vozíky i markýzy prodává na svém eshopu firma Arnak s.r.o. specializující se právě na výrobu všemožných druhů plachet, stavebních i technických textilií.
Arnak s.r.o.
Květinářství Monika Stočková, Ostrava - Krásné Pole
Květinářství Monika Stočková nabízí kompletní svatební servis v Ostravě - Krásné Pole.
Prodej zatravňovacích rohoží a dlažeb, které mohou být plastové, zátěžové či gumové
Velký výběr zatravňovacích i zátěžových rohoží, které jsou buď plastové či gumové, najdete na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. Ostrava. Rohože pomáhají zpevnit podklad na zahradě či příjezdové cestě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Profesionální údržba i výsadba zahrady, stromů, okrasných keřů a rostlin
Profesionální údržbu i výsadbu zahrad, stromů, okrasných keřů a rostlin zajišťuje společnost Zahradnické služby Závodný Martin, která kromě Frýdku Místku působí také v okolí Třince a Nového Jičína.
ZAHRADY ZÁVODNÝ