Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Elektrické ruční nářadí Makita, Frýdek-Místek, Karviná, Ostrava
Nabízíme Vám akční slevy na elektrické růční nářadí značky Makita: - bourací, vrtací kladiva - aku kombinovaná kladiva - aku vrtací šroubovák, aku šroubovák se svítilnou, aku příklepový vrtací šroubovák - elektronická vrtačka (elektronické vrtačky) - elektronické šroubováky - úhlové brusky (úhlová bruska) - ruční kotoučová pila ...
Zemědělské, lesní stroje, krmné vozy, kovodělné práce
Naše firma se zabývá výrobou: - zemědělské a lesní stroje - mechanizace pro pěstování sazenic do lesní školky - míchací krmné vozy. Opravářské a kovodělné práce.
Stolař, nábytek, kuchyň, vystavovatel, Opava
Nabízíme Vám stolařské, truhlářské práce. Výroba: - nábytek na zakázku a na míru - dřevěné obložení - kuchyňské linky - zahradní nábytek - pergoly - dřevěné ploty. Vystavovatelská činnost.
Zahradní technika, zemědělská technika, štípačka dřeva Opava
Agrozem Opava, s.r.o. nabízí široký sortiment zboží: - zahradní technika - zahradní traktory - sekačky - motorové pily - štípačky na dřevo - křovinořezy - čerpadla - traktory - vlečky - vozíky.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Řetězové pily, zahradní traktory, sněhové frézy, ridery JONSERED
Podzim plný slev. JONSERED nabízí spolehlivé řetězové pily pro každé použití, širokou řadu zahradních traktorů, mimořádně univerzální ridery a sněhové frézy. Nabízíme akční ceny na pily (šeky na broušení řetězů a oleje zdarma). Při zakoupení traktoru z akční nabídky jako bonus drtič Flymo v hodnotě 8990 Kč. Součástí akční nabídky na ridery je ...