Chcete mít zahradu podle svých představ? Díky pestré nabídce výrobců a prodejců si můžete pořídit kvalitní zahradní nábytek jako stoly, křesla, židle, lavice, dále houpačky, skluzavky, trampolíny, pískoviště, bazény, altánky, pergoly, dekorace, zahradní domky a také nářadí a zahradní techniku pro údržbu jako sekačky, křovinořezy, ruční nářadí atd.

Floristické potřeby a pomůcky pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí v Opavě a okolí floristické potřeby pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Amfory jako zahradní doplněk - okrasné kamenné vázy na zahradu
Okrasné kamenné vázy na Vaší zahradu nabízí firma Kameny Opava. Tyto vázy neboli amfory jsou skvělým zahradním doplňkem.
Zahradní chemie Opava - substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí chemii na zahrádky. V nabídce máme substráty, hnojiva, prostředky proti mechům v trávníku.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Vytvořte ze své zahrady relaxační a kouzelné místo, kde načerpáte spoustu pozitivní energie
Výstavbu okrasných zahrad zajistí firma Ivany Plesníkové – Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Nového Jičína a Kopřivnice. Postarají se o návrh, realizaci i údržbu a poradí, jak pěstovat rostliny.
Kompostéry pro domácnost přímo od výrobce, eshop - pro malé i velké zahrady
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s.r.o. se ve své pobočce ve Vrbně specializuje na výrobu kvalitních českých venkovních kompostérů pro domácnosti, které jsou vhodné pro malé i velké zahrady.
Statutární město Frýdek-Místek, malebné dvojměstí na březích Ostravice v podhůří Beskyd
Statutární město Frýdek-Místek je významná moravskoslezská obec, jejíž vznik odkazuje ke spojení dvou samostatných měst. Frýdek-Místek je součástí lašského regionu s tradičním folklórem.
Navrhneme a vytvoříme Vám bio zahradu v souladu s přírodou, kde porostou zdravé rostliny
O návrh, realizaci bio zahrady a o následnou péči a údržbu se postará firma Ivany Plesníkové - Moana zahrady v okolí Frýdku-Místku, Ostravy a Nového Jičína. Můžete také navštívit naše odborné kurzy.
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Květinová vazba a výzdoba - na svatbu, narozeniny, smuteční vazba
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí také služby květinářství.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Profily PVC pro zateplování ETICS, kovové profily pro vnitřní a vnější omítky a sádrokarton
Výrobou plastových dílů pro stavební průmysl i zahradu se zabývá společnost MATEICIUC a.s. z Oder. Zhotovíme plastové hadice, ochranné trubky i zateplovací lišty přímo na míru.
MATEICIUC a.s.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.
Pěstování stromků, keřů, okrasných rostlin, prodej školkařského materiálu
Okrasné rostliny, listnaté a jehličnaté keře, okrasné dřeviny, ovocné stromky a růže různých velikostí pěstuje a prodává Ovocná a okrasná školka Příbor.
Zapůjčíme vám nosiče na kolo, čističe koberců i sekačky na trávu
Kromě úklidových služeb vám firma U-SERVIS z Opavy nově zprostředkovává možnost půjčení čističe koberců, sekaček na trávu i nosičů kol včetně navigace.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Umělý živý plot zajistí ochranu soukromí – zelené zastínění oplocení po celý rok – prodej, eshop
Umělý živý plot je ideálním řešením pro celoročně zelenou stínící stěnu, pro zastínění oplocení a pro ochranu soukromí na zahradě. Prodává společnost Arnak s.r.o. v Ostravě a na svém eshopu.
Arnak s.r.o.
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zelené přírodní střechy - realizace, návrh, údržba
Zelené přírodní střechy Vám ve Frýdku-Místku zajistí naše firma ZAHRADNICKÉ SLUŽBY Závodný Martin, která vám kromě realizace zelených střech poskytne také jejich návrh včetně údržby.
ZAHRADY ZÁVODNÝ
Zahradní technika Al-ko - sekačky, traktory, vše pro péči o zahradu
Zahradní techniku Al-ko vám poskytne naše společnost AGROZEM Opava s.r.o., která Vám nabídne široký sortiment pro péči o zahradu od motorových kos a sekaček až po traktory.
Agrozem Opava, s.r.o. Náhradní díly zemědělské stroje Opava
Automatické sekačky na trávu – robotické stroje s vysokou výkonností a snadnou instalací pro více času pro Vás
U společnosti ALDA Opava s. r. o. naleznete výkonné automatické sekačky, které se postarají o perfektně vypadající trávník bez Vaší pomoci. Robotická sekačka je pouze dalším pomocníkem pro Váš dům.
Bazénová chemie pro úpravu bazénové vody a její dezinfekci
Firma Chovancová Ilona z Opavy Vám ve svém skladu nabízí kromě gastro výrobků také bazénovou chemii pro úpravu bazénové vody s regulátorem PH a chlórem.
Zahradní centrum, prodej ovocných stromků a keřů
Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. provozuje zahradní centrum, kde nabízí široký sortiment ovocných keřů a stromků na prodej v Třinci a okolí.
Odborný ořez a ošetření stromů – snižování či zužování, prořezávání ovocných stromků
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí snižování či zužování stromů za pomocí odborného ořezu pro soukromé zahrady, firemní areály, města v okolí Opavy a Ostravy.
Ošetřování a kácení stromů pro obce, města a firmy
Zahradnická firma Sadové úpravy s.r.o. nabízí veškeré zahradnické práce mezi které patří také ošetřování a kácení stromů pro obce, firmy a města v okolí Krnova a Opavy.
Zahradní centrum - velký výběr, ovocné keře, okrasné stromy
Zahradní centrum společnosti Zahradnictví Šimková nabízí široký výběr ovocných keřů a okrasných stromů na jednom místě. Obsloužíme zákazníky také z Ostravy a okolí.
Sadové, parkové úpravy, realizace a poradenství v oblasti zahradnických služeb
Firma Sadové úpravy s.r.o. vám zrealizuje vaší zahradu a poradí v oblasti zahradnických služeb. Nabízíme také sadové a parkové úpravy po celém Moravskoslezském kraji.
Pily, křovinořezy a foukače Husqvarna –zahradní technika, která Vám zpříjemní a usnadní práci
Společnost ALDA Opava, je autorizovaným prodejcem značky Husqvarna. Firma se zabývá zahradní, lesní a komunální technikou a představuje kvalitní pily, křovinořezy, foukače a specializovaný servis.