Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Vestavné, přisazené LED panely kruhové, čtvercové - moderní interiérová svítidla eshop, prodej
Firma ILLUMAXX s.r.o. Zlín provozuje specializovaný eshop na LED osvětlení - pořiďte si moderní interiérová svítidla. Úsporné osvětlení přináší vestavné, přisazené LED panely, v mnoha variantách.
Vybavení do koupelen, sanitární zboží a další vodo topo materiál
Na prodejně KAMIRA PLUS s.r.o. Slušovice pořídíte vybavení do koupelny, sanitární zařízení a další vodo topo materiál. Jsme specializovaná prodejna pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín.
Výroba, prodej průmyslových LED svítidel - stropní, strojní, stolní svítidla
Do výrobního programu společnosti ELKOMP Kroměříž patří i průmyslová LED svítidla - stropní, strojní i stolní a akvarijní LED svítidla. Výroba a prodej průmyslových svítidel i na zakázku.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.
Teplovzdušný, akumulační, teplovodní krb-vytápění krbem
Dopřejte si vytápění domu či bytu krbem. Firma Krby Polách Vám poradí, zda zvolit teplovzdušný, akumulační či teplovodní krb. Stavby provádíme v regionu Zlín, Hodonín, Olomouc.
Průmyslová vrata - sekční, rolovací, rychlonavíjecí a skládací
Společnost SPEDOS je firma s dvacetiletou zkušeností s výrobou průmyslových vrat ve Valašském Meziříčí v okrese Vsetín.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Umělecký kovář - kované brány, ploty, plastiky z kovu dle předlohy, vlastního návrhu
Umělecký kovář Radek Svoboda má svoji dílnu v obci Lípa nedaleko Zlína, Vsetína. Vyrábí kované brány, ploty i plastiky podle vlastního i Vámi předloženého návrhu.
Výsuvná, posuvná sekční garážová vrata Trido - montáž, servis vrat
Kvalitní garážová vrata od české firmy Trido dodá firma M-VRATA Juříčková. Zvolit můžete výsuvná i posuvná sekční vrata. Montáž a servis vrat provádíme v regionu Zlínský a Jihomoravský kraj.
Prodej dětské, rostoucí židle, stoly-nábytek Kids pro zdraví Vašich dětí
Investice do zdraví Vašich dětí se vyplatí. Vyberte si u firmy ON LEAD CZ dětské rostoucí židle, stoly-nábytek zn. Mayer Kids. Jsme největší prodejna v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Dřevěné jídelní židle - klasické, celodřevěné, rustikální, dětské
Společnost ON LEAD CZ je největší prodejna specializovaná na židle v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště. Pořídítíte zde i dřevěné jídelní židle v mnoha provedeních - klasické, dětské, rustikální.
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Přestavba, výstavba krbů, kamen a jejich oprava, rekonstrukce-Krby Polách
Výstavba krbů a kamen pouze od odborného dodavatele - firma Krby Polách působí v regionu Zlín, Olomouc. Provedeme i přestavby, rekonstrukce, drobné opravy krbu.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Lékařské, zdravotnické, laboratorní židle, čekárenské lavice
Společnost ON LEAD CZ s.r.o. provozuje eshop specializovaný na židle, najdete zde i lékařské, zdravotnické, laboratorní židle. Firemní prodejna ve Starém Městě je největší v lokalitě Zlínský kraj.
Teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna
Využije možnosti krbů pro vytápění celého domu či bytu. Firma Krby Polách realizuje teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna v okrese Zlín, Olomouc, Hodonín.
Vybavení interiéru MŠ, školních zařízení, družiny - výroba dětské stoly, židle, lehátka
Na realizace vybavení interiéru školních zařízení a MŠ se specializuje firma Dřevovýroba Kaštánek ze Starého Města u Uherského Hradiště. Výroba je zaměřena na dětské stoly, židle, lehátka.
Průmyslové dílenské židle a pracovní židle do různých provozů - možnost individuálních úprav
Kvalitní průmyslové dílenské a pracovní židle můžete pořídit od firmy ON LEAD CZ s.r.o., jde o největší prodejnu židlí v regionu Zlínský kraj. Využijte možnost individuálních úprav.
Ergonomické židle pro zdravé sezení - kancelářské i dětské židle
Kvalitní kancelářské i dětské židle v mnoha provedeních najdete u firmy ON LEAD CZ, která je největší prodejnou židlí v regionu Zlínský kraj. Doporučujeme ergonomické židle pro zdravé sezení.
Umělecké kovářství, zakázková i sériová kovovýroba, originální ploty, mříže a brány
Kvalitně zpracované kovářské výrobky podle Vašich představ Vám zhotoví Kovářství Petr Andrýsek z Žeranovic u Kroměříže. Na zakázku Vám vyrobíme originální bránu, plot či krbové nářadí.
Veřejné osvětlení - údržba, revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce
Společnost ELPO systém s.r.o. Zlín - Klečůvka se postará o montáže, údržbu i revize pouličního, veřejného osvětlení pro obce a města v regionu Zlínský kraj.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Vybavení do koupelny, kuchyně z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, sanitární keramika
Na prodejně firmy LEVEL 02 Uherské Hradiště můžete vybírat vybavení do koupelny, kuchyně, specielně i výrobky z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, kamenné obklady a sanitární keramika.
Vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi-prodej za internetové ceny
U firmy DUO SERVIS ELEKTRO jsou za internetové ceny na prodej vestavné i volně stojící spotřebiče Electrolux, AEG, Zanussi. Prodejna Otrokovice u Zlína. Zajistíme dopravu i zapojení.