Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Nábytková dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám - nový materiál FENIX s nanočásticemi
Společnost Trachea Holešov přichází s novinkou mezi nábytkovými dvířky, jde o materiál FENIX s nanočásticemi. Díky tomu jsou dvířka odolná proti škrábancům, odření, skvrnám a mají široké využití.
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Sítě do oken – sítě proti hmyzu v nejvyšší kvalitě
Pokud potřebujete chránit interiér proti hmyzu, můžete se spolehnou na společnost SLOVAKTUAL. Zajistíme Vám sítě do oken v nejvyšší kvalitě a poradíme, který produkt bude pro Vás ten nejvhodnější.
Kompletní výroba, dodávka kuchyňských linek, interiérů - dlouholetá tradice
Kuchyňské studio Kuchyně Trunkát s působností ve Zlínském regionu a více než 15-ti letou tradicí v oboru Vám exkluzivně nabízí kompletní výrobu a dodávku kuchyňských linek a interiérů.
Betonové podhrabové desky pod plot, plastové podplotové profily
Společnost Oplocení Tlumačov s.r.o. jako prodejce plotů a pletiva ve Zlínském kraji - dodává i betonové podhrabové desky a plastové podplotové profily. Máme tedy nejobsáhlejší sortiment.
Laminovaná lakovaná dvířka T.effect - matná nábytková dvířka odolná UV záření i otiskům prstů
Dalším produktem výrobce nábytkových dvířek, firmy Trachea Holešov, jsou laminovaná lakovaná dvířka T.effect v matném provedení, odolná UV záření i otiskům prstů. Vybírejte z pěti barevných odstínů.
MU Zámečnictví Vsetín, výroba plotů, brány, bedny za traktory, zakázková výroba
Naše firma zajišťuje veškeré zámečnické práce, výroba na zakázku ať už jde o ploty, brány, mříže, bedny za traktory, různé stojany a po domluvě mnoho dalšího.
Elektro prodejna - elektroinstalační materiál, svítidla, LED osvětlení a další elektrozboží
Maloobchodní prodejna elekro Zlín - firma Elektro Klesný, má široký sortiment elektroinstalačního materiálu, svítidel, LED osvětlení, žárovek, měřících přístrojů a další elektrozboží.
Eshop s bytovým textilem a výroba bytového, kuchyňského textilu na zakázku
Společnost ZDEKOR Zlín je výrobce bytového textilu, který můžete objednávat v eshopu. Pokud máte specifické požadavky, je možná výroba bytového a kuchyňského textilu i na zakázku.
Vzduchotechnika a klimatizace Vsetín, realizace vzduchotechniky a klimatizace, montáže
Provádíme kompletní realizace vzduchotechniky a klimatizace včetně montáží, revizí a servisních služeb.
Obchod s obrazy - moderní, originální obrazy, malby na plátně na prodej
Brusinka je nový obchod s obrazy ve Zlíně ve 22.budově Svitu. Najdete u nás na prodej originální moderní obrazy s konkrétními motivy i abstraktní malby na plátně.
Prodej volně stojící vany v mnoha provedeních - luxusní provedení, vhodné do prostoru, ke stěně i do rohu
Dopřejte si v koupelně luxus a pohodlí, které přináší volně stojící vany. Pohodlný nákup přes eshop, nebo na prodejně HARKO s.r.o. Kroměříž - Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha provedení.
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Řízené větrání s rekuperací tepla - lokální odsávání, digestoře do kuchyní, gastro provozů, komerčních objektů
Společnost KLMN, spol. s r.o. dodá do kuchyní, gastro provozů či komerčních objektů řízené větrání s rekuperací tepla - digestoře pro lokální odsávání či celoplošné systémy. Působnost - Zlínský kraj.
Moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia u fóliovaných dvířek
U foliovaných dvířek je velmi oblíbená moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia. Netradiční provedení dvířek můžete pořídit přímo od výrobce, firmy Trachea.
Elektroinstalace, osvětlení průmyslových hal-komplexní řešení, modernizace
Komplexní řešení elektroinstalace a osvětlení průmyslových hal poskytuje Chropyňská strojírna a.s. v regionu Kroměříž. Provádíme i modernizace stávajícího osvětlení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Průmyslová vzduchotechnika, odsávání, filtrace vzduchu pro průmysl
Společnost KLMN, spol. s r.o. je specializované klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj a na Moravě. Najdeme efektivní řešení vzduchotechniky pro každý provoz - odsávání, filtrace vzduchu.
Grafický motiv, digitální potisk na nábytková, kuchyňská dvířka Overface
Společnost Trachea a.s. Holešov využívá technologii Overface - digitální potisk na nábytková, kuchyňská dvířka. Grafický motiv vyberete dle svých požadavků - přírodní, abstraktní, dětské, speciální.
Řízené větrání pro rezidenční budovy - rekuperační jednotky, klimatizace do bytů, domů, pro komerční objekty
Klimacentrum KLMN Otrokovice instaluje řízené rezidenční větrání do bytů, domů, komerčních objektů - rekuperační jednotky, komfortní klimatizace, které jsou schované. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Kvalitní kuchyně se zárukou - grafický návrh ve speciálním programu, výroba, realizace
Kvalitní kuchyně se zárukou pro vás realizuje firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně, která vám kromě výroby zhotoví i grafický návrh ve speciálním programu a vy si tak vyberete její přesný vzhled.
Akrylátová dvířka matná T.acrylic mat-bezotiskový povrch
Oblíbená dvířka od firmy Trachea Holešov, vhodná pro potisk Overface, jsou akrylátová dvířka T.acrylic matná. Mají bezotiskový povrch-otisky prstů už Vás trápit nebudou.
Servis pro vjezdové brány, vrata privátní i průmyslová - 7 dnů v týdnu, do 24 hodin
Společnost AutoDOOR Uherský Brod - Ing. Michal Kašný zajistí 7 dnů v týdnu servis pro vjezdové brány a privátní i průmyslová vrata - opravy v okruhu 100km řešíme do 24 hodin.
Výroba, montáž, vzduchotechniky, rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech
Společnost KLMN s.r.o. Otrokovice je klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj. Vyrábíme vzduchotechniku, zajistíme montáže rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech.
Stavební truhlářství, nábytek pro domácnost - vestavné skříně, kuchyňské linky ze dřeva, dýhy, lamina
Truhlářství Karal Otrokovice vyrábí nábytek pro domácnost ze dřeva, dýhy, lamina. Vybavení bytu, vestavné skříně, kuchyňské linky i stavebně-truhlářské výrobky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Stínící technika Zlín, interiérové stínění, předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy
Stínící technika Zlín, interiérové stínění, předokenní žaluzie, screenové rolety, markýzy, hliníkové pergoly, venkovní rolety, posuvné panely, hliníkové ploty a brány.
Alutech Bohemia s.r.o. prvky solární ochrany