Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Výroba a montáž kuchyní, kuchyňských linek
Stavební firma M+M, působící převážně ve zlínském kraji se zabývá výrobou a montáži kuchyní a kuchyňských linek. Na základě bohatých zkušeností Vám nabízí profesionální a komplexní služby.
M+M Rekonstrukce bytových jader www.rekonstrukce-bytovych-jader-zlin.cz
Elmet Machine light - strojní osvětlení zvýší efektivitu práce strojů i bezpečnost zaměstnanců na pracovišti
Novinka v sortimentu EMS Elektro s.r.o. Otrokovice je strojní osvětlení Elmet Machine light - LED svítidla pro zvýšení bezpečnosti zaměstnanců na pracovišti i lepší efektivitu práce strojů.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Malé domácí spotřebiče, osvětlení a svítidla levně, se slevou až 70%
Obchodní dům Morava v Holešově patří mezi skvěle zásobené prodejny elektro ve Zlínském kraji. Zakoupíte zde levně velké a malé domácí spotřebiče se slevou až 70%, dále osvětlení a svítidla.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Skříně, komody, postele, židle a stoly – atypický nábytek na míru z masivu nebo lamina
Na výrobu skříní, komod, postelí, židlí, stolů a dalšího atypického nábytku na míru z masivu nebo lamina nejen pro oblasti Zlína a Brna se zaměřují profesionálové ze společnosti TOM stolařství.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Vánoční prodejní výstava v Jalubí-inspirace k výzdobě, dekoraci domova
Zahradnictví Kovalčík každoročně zve na Vánoční prodejní výstavu v Jalubí. Najdete zde inspirace k výzdobě, dekoraci domova. Výstava je otevřena denně.
Odsavače par, digestoře vestavné, komínové - prodej, eshop
V eshopu firmy Ventilátory Zlín najdete velký výběr digestoří. Vybrat si můžete podskříňkové odsavače par, digestoře komínové i vestavné. Pro klienty z regionu Zlínský kraj je prodejna Zlín-Lužkovice.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Interiérový nábytek do bytu i kanceláře - výroba z lamina
Ve firmě Kuchyně Kadlčík Uherské Hradiště - Míkovice se specializujeme na výrobu a dodávku interiérového nábytku, vyrobeného z lamina. Působíme v lokalitě Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Vánoční výzdoba - bytový textil, dekorace, doplňky, andílci, svícny
Vánoční výzdobu, dekorace, doplňky, svícny již nyní můžete pořídit na kterékoliv prodejně látek, galanterie, bytového textilu KATKA. Naše prodejny - Bojkovice, Luhačovice, Uherský Brod, Slavičín.
Ventilátory, stavební vzduchotechnika - eshop Europlast
Zastoupení zn. Europlast pro Zlín má společnost Karel Ušela - Ventilátory Zlín. V eshopu pořídíte ventilátory, stavební vzduchotechniku i další soriment.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Značkové, vestavné spotřebiče, bílá technika Miele, AEG, Whirlpool - pračky, myčky, sušičky, ledničky, mrazáky
V prodejně elektro Obchodního domu Morava Holešov najdete značkové spotřebiče Miele, AEG, Whirlpool i jiných značek. Za výhodnou cenu bílá technika - pračky, sušičky, myčky, ledničky, mrazáky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Oprava, výměna interiérových žaluzií - pozáruční servis a prodej náhradních dílů
Richard Trojan poskytuje služby opraváře žaluzií v lokalitě Zlínský kraj, Jihomoravský a Olomoucký kraj. Provádíme opravu, výměnu žaluzií, zajistíme pozáruční servis i prodej náhradních dílů.
Richard Trojan - RIMI opravna žaluzií www.opravnazaluzii.cz
Osvětlení strojového vidění od firmy Smart View-velkoobchod, prodej
Společnost EMS ELEKTRO dodává osvětlení strojového vidění od firmy Smart View. Rádi Vám připravíme nabídku na míru.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Stolová deska z masivu ve více provedeních i na míru - komponenty pro designové stoly dub, buk, jasan
Společnost BRENUS s.r.o. z Polešovic u Uherského Hradiště vyrábí i komponenty pro designové stoly z masivu. Jde o stolové desky, jsou ve více provedeních i na míru, dub, buk, jasan...
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Výroba nábytku ze spárovky, výroba lepených desek - dveře, skříně, kuchyňské desky
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se zabývá zakázkovou výrobou nábytku ze spárovek. Mezi produkty naleznete kvalitní dveře, skříně, kuchyňské desky i prahy a police.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Garážová vrata co splní Vaše vysoké nároky
Od firmy ČERNÍK z regionu Zlínský kraj pořídíte kvalitní garážová vrata zn. Kružík, která splní Vaše vysoké nároky. Výběr z mnoha typů, velikostí i povrchových úprav.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Výhodná cena na elektrospotřebiče 2. jakosti - pračky, ledničky Miele, Whirlpool, Haier, AEG se slevou
Obchodní dům Morava v Holešově funguje jako prodejna elektro a železářství. V elektru lze se slevou pořídit elektrospotřebiče 2. jakosti, např. pračky, ledničky. Zajištěna doprava pro Zlínský kraj.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Stolařská výroba - atyp nábytek na míru z lamina
Mezi hlavní aktivity firmy TECH-VOLT, s.r.o. patří stolařská výroba, vyrábíme především nábytek na míru i atyp - z lamina. Působíme převážně v regionu Kroměříž, Zlínský kraj, Přerov.
Moderní rekuperační jednotky, systémy a příslušenství k rekuperačním jednotkám - eshop i kamenná prodejna
Firma Ventilátory Zlín má kamennou prodejnu pro klienty z regionu Zlínský kraj a provozuje i eshop. Zakoupíte u nás moderní vzduchotechniku, rekuperační jednotky, systémy, klimatizace i příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Praktické a originální kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru
Ve firmě Kuchyně Kadlčík víme, jak zrealizovat Vaše představy. Vyrábíme především kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru. Zakázky přijímáme v regionu Uherského Hradiště, Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Klimatizační, chladicí jednotky rozvaděčů - návrhy chlazení elektrických rozvaděčů a servis jednotek
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. dodá chladící jednotky rozvaděčů Pfannenberg pro regulaci jejich teploty. Zajistíme návrhy chlazení i servis jednotek. Působíme nejen v regionu Zlín, ale po celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Polotovary pro stolaře za dobré ceny - výroba schodiště a nábytku z masivu na míru
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Vrata garážová rolovací, sekční, výklopná - prodej, montáž
Pořiďte garážová vrata od firmy ČERNÍK, která má více než 10 let zkušeností v oboru. Prodáváme garážová vrata rolovací, sekční, výklopná. Působíme v regionu Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský kraj.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Vestavné spotřebiče, kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky Whirlpool, Haier, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung
V Obchodním domě Holešov, v prodejně elektro, pořídíte značkové vestavné spotřebiče Whirlpool, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung i zvýhodněné kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Svislé fasádní clony, okenní markýzy - efektivní zastínění oken, pergoly, fasády
V letní sezóně je třeba řešit i efektivní zastínění oken, pergoly či fasády. - okenní markýzy či svislé fasádní clony jsou vhodnou volbou. V regionu Uherské Hradiště, Zlín oslovte firmu Černík s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH