Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Vybavení do koupelny za rozumnou cenu - sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek
Společnost GIENGER spol. s r.o. z regionu Zlín je velkoobchod TZB včetně vybavení do koupelny - dodá sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek. Firma má studia po celé ČR.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Prodej, montáž stínící techniky - rolety, žaluzie, markýzy, japonské stěny
Společnost MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. nabízí v regionu Zlín, Olomouc prodej a montáže stínící techniky, stínění - předokenní i vnitřní rolety a žaluzie, markýzy, japonské stěny i sítě proti hmyzu.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Motorové římské rolety, kolejnice na záclony a závěsy, garnýže s motorem
Společnost FRANC Zlín reaguje rychle na moderní trendy a při návrhu interiéru, v rámci zastínění, doporučuje motorové římské rolety nebo využít garnýže s motorem - kolejnice na záclony a závěsy.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Dveřní a okenní sítě proti hmyzu - pevné, posuvné, rolovací
Společnost Černík Uherský Brod je výrobce sítí proti hmyzu z regionu Zlínský kraj. Dodá dveřní a okenní sítě proti hmyzu v různých barvách, v provedení pevné, posuvné, rolovací i síťové dveře.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Povlečení žakárové, flanelové, saténové nežehlivé, snadno žehlivé
Veškeré druhy povlečení můžete zakoupit na prodejně firmy Franc Zlín. Najdete zde snadno žehlivé i nežehlivé tzn. bez žehlení - žakárové, flanelové, saténové i krepové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Rekonstrukce, optimalizace veřejného osvětlení - dosažení úspory elektrické energie v obci, městě
Společnost UV servisní z Lípy u Zlína se mimo jiné zaměřuje na rekonstrukce a optimalizace veřejného osvětlení s cílem dosažení úspory elektrické energie v obci, městě. Působíme ve Zlínském kraji.
UV servisní, spol. s r.o. Fotovoltaika Zlín, Vsetín
Moderní, bezúdržbové řešení pro hliníkové zábradlí, pergoly se střechou i bez, garážové stání
Firma Petry Pisklákové - Bezúdržbový plot pro Vás instaluje i hliníkové zábradlí, pergoly se střechou nebo bez i garážové stání u domu. Zakázky realizujeme v lokalitě Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
E-shop, eshop stavební vzduchotechnika a ventilátory
V E-shopu firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej různé typy ventilátorů a stavební vzduchotechnika. Nabízíme zajímavé rabatové podmínky stálým odběratelům.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Bezúdržbový, hliníkový plot na zakázku - moderní tyčkový, okenicový, plaňkový systém
Petra Piskláková působí v regionu Zlínský kraj jako dodavatel hliníkových plotů, jde o bezúdržbové ploty s dlouhou životností, na výběr tyčkový systém, neprůhledný okenicový i plaňkový systém.
Levné dětské ložní povlečení do postýlky-pohádkové motivy, krepové, bavlněné
Krásné a levné dětské ložní povlečení můžete vybírat v prodejně FRANC Zlín. Známé pohádkové motivy i běžné dětské vzory, v provedení krepové, bavlněné i flanelové.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Výroba, eshop interiérové, dekorace ze dřeva - dřevěné portréty, obrazy, velikonoční, vánoční, světelné dekorace
Ručně vyrobené dekorace ze dřeva můžete objednat přes eshop woodresinhome.cz Zlín, Interiérové dřevěné dekorace velikonoční, vánoční i světelné, portréty, obrazy. Výroba je přizpůsobena Vašemu přání.
Zámečnická výroba na zakázku - ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí
Zámečnictví Vít Hél přijímá zakázky pro rok 2023 v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj, Hodonín. Vyrábíme ocelové pergoly, nerezové schody, zábradlí, ploty, brány aj. zámečnické výrobky na zakázku.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Bytový textil, záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky a osušky-největší výběr
Největší výběr bytového textilu ve Zlíně najdete v prodejně FRANC Zlín - záclony, závěsy, garnýže, rolety, ručníky, osušky, deky, ubrusy a další bytový textil.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Hliníkové ploty, vstupní branky, brány dvoukřídlé, samonosné - s pohonem i bez
Společnost Bezúdržbový plot Petry Pisklákové instaluje především hliníkové ploty a k nim i vstupní branky, brány samonosné, dvoukřídlé s inteligentním pohonem i bez. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
Návrhy, šití záclon, závěsů, dekorační látky, vybavení do interiéru
Návrhy a vybavení interiéru bytovým textilem provádí firma FRANC Zlín. Postaráme se o šití záclon, závěsů, povlečení, dodáme povlečení i dekorační látky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Bytový textil s vánoční tematikou a textilní dekorace na vánoce z eshopu
Velkoobchod bytového textilu, společnost ZDEKOR Zlín, opět připraví novou kolekci bytového textilu s vánoční tematikou i dekorace na vánoce. Vše pořídíte na provozovně i na eshopu.
Vzduchotechnika a klimatizace pro obchodní centra, kanceláře nebo průmyslové haly
Společnost Štec SVT, s.r.o., která sídlí ve Vsetíně se zaměřuje na projekční činnost, výrobu a montáže vzduchotechniky a klimatizací a provádí i revize a servis.
Instalace osvětlení v průmyslových provozech, areálech-vlastní divize elektro
Chropyňská strojírna instaluje osvětlení v průmyslových provozech. Vlastní divize elektro provádí instalace ve výrobních areálech, halách, skladovacích prostorách apod.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Účinná ochrana kuchyňských dvířek - tepelný štít
Pokud pořižujete kuchyňská dvířka pořiďte v rámci prevence i tepelný štít, je to účinná ochrana kuchyňských dvířek před poškozením. Společnost Trachea Holešov, výrobce dvířek, tepelný štít doporučuje.
Zakázková výroba nábytku na míru - dveře, skříně, schodiště a vybavení do dětských pokojů
Na míru vyrobené interiérové dveře, zárubně, skříně, nábytek do dětských pokojů, ale i schodiště a další vybavení do domácností zajišťuje společnost TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek do ložnic a dalších pokojů - zakázková výroba na míru
Kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele a další nábytek nejen do ložnic vyrobený na míru realizují specialisté společnosti TOM stolařství ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Interiérové dveře, schodiště, vestavěné skříně a další nábytek vyráběný na míru - práce prováděna specialisty
Interiérové dveře, schodiště, podlahy a zakázkovou výrobu dalšího nábytku na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství působící nejen ve Zlíně a Vsetíně.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Trojdílná, pětidílná, skládaná nábytková dvířka T.segment
Skládaná nábytková dvířka T.segment od firmy Trachea z okresu Kroměříž patří k poslední trendům. Vybírat můžete trojdílná či pětidílná, možnost kombinace povrchových úprav.
Kvalitní servis vrat - oprava garážových, průmyslových vrat
Kvalitní servis garážových, průmyslových vrat zajistí v regionu Zlínský kraj společnost Černík s.r.o. Uherský Brod. Oprava vrat od profesionálů v oboru.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Moderní vzhled kuchyně - fóliovaná kuchyňská dvířka v různých dekorech
Moderní vzhled získá Vaše kuchyně, pokud si pořídíte fóliovaná kuchyňská dvířka od firmy Trachea Holešov. Velký výběr různých dekorů.