Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Moderní kuchyňská linka na míru za skvělou cenu - návrh, dovoz, montáž
Vyberte si moderní kuchyňskou linku na míru za skvělou cenu. V prodejně nábytku firmy TPZ ve Znojmě. Zajistíme 3D návrh, dovoz i montáž.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Koupelnové studio – realizace koupelen na klíč, rekonstrukce koupelen
Realizacemi koupelen na klíč, rekonstrukcemi a přestavbou koupelen se v okolí Moravského Krumlova a Znojma zabývá koupelnové studio Stavební společnosti OSP.
Sektorový nábytek a nábytkové sestavy do dětských a studentských pokojů – e-shop
Kompletní sortiment sektorového nábytku a nábytkových sestav do dětských a studentských pokojů za příznivé ceny zakoupíte prostřednictvím e-shopu Nábytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Soustružení a hoblování dřeva, drobné výrobky a polotovary ze dřeva
Výrobou schodišť, drobných výrobků a polotovarů ze dřeva, soustružením, i hoblováním dřeva se zabývá specialista v oboru firma DIKADESIGN s.r.o., z okresu Znojmo.
Opravy, výměny a montáž koupelnového vybavení – vodovodní baterie a sifony
Společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o. Vám zajistí na zakoupené koupelnové vybavení montáž za zvýhodněnou cenu. Kromě toho také provádíme opravy a výměny vodovodních baterií, sifonů či ventilů.
Zakázková výroba dětských pokojů a nábytku na míru Znojmo
válendy, skříně, skříňky, komody, psací stoly, židle, postele, prádelníky, postelové rošty, police, komody- kompletní výrobu zajistí naše firma
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Prodej, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky
Kvalitní vzduchotechniku a klimatizaci do bytu, domu, kanceláře a výrobní a průmyslové haly zajišťuje naše firma bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a okolí.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Sanitární keramika, vany, sprchové kouty – maloobchod a velkoobchod
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem sanitární keramiky, sprchových koutů a van od renomovaných výrobců koupelnového vybavení se zabývá společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o.
Výroba a prodej konferenčních stolů z lamina, dýhy i masivu, nábytek na míru, Znojmo
Konferenční stoly z lamina, dýhy či masivu, nábytek na míru, výrobu a prodej nábytku a kancelářského vybavení zakoupíte od Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Frézování dřeva, hoblované polotovary pro výrobce schodišť a nábytku
Frézování dřeva, hoblované a dřevěné soustruhované polotovary pro výrobce schodišť, nábytku, hraček, svítidel a doplňků pro dřevěné podlahy od firmy DIKADESIGN s.r.o. ve Višňové u Znojma.
Výroba kuchyní a kuchyňských linek na míru, kuchyňské studio
Výroba, dodávka kuchyní, kuchyňských linek na míru přímo do prostorů Vaší kuchyně. Kuchyně za velice výhodné ceny, Vám vyrobí a přiveze Kuchyňské studio Jan Forman z Miroslavi.
Výroba kuchyňských linek na míru - kvalitní kuchyně za výhodné ceny
Kvalitní kuchyňské linky na míru a za výhodné ceny pro vás vyrobí v Truhlářství Josef Reiter ve Znojmě a okolí.
Industriální svítidlo vhodné do obývacího pokoje, haly či restaurace
Kvalitní a designové, taková jsou industriální svítidla, která najdete na našem specializovaném e-shopu v osvětlení pro hotely, restaurace či domácnosti - společnost Bachman.
Využijte naší akční nabídky na kuchyňské sety do konce ledna 2019!
Sháníte-li příslušenství do kuchyně, pak navštivte prodejnu nábytku KAFKA & ŠUBA, v.o.s., protože u nás zrovna probíhá akční nabídka na tento sortiment.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Nadčasové a designové osvětlení nejen do kuchyní ve světě světel
Pokud sháníte osvětlení do Vaší kuchyně a nemůžete najít to, které by Vás nadchlo na první moment, pak navštivte prodejnu Svítidla Bachman, kde si zaručeně vyberete.
Pořiďte si designová a zároveň funkční světla pro kanceláře a gastro provozy
Designová, industriální a zároveň kvalitní a funkční světla vhodná do kanceláří a gastro provozů naleznete u společnosti Svítidla Bachman.
Šatní skříně, vestavěné skříně na míru, výroba a montáž
Kolekci vestavěných šatních skříní vyrobených přesně na míru, dle potřeb a přání klienta vyrábí, montuje a dodává společnost TODAP, s.r.o. v okolí Znojma.
Zápustná LED svítidla - bodové a stropní osvětlení pro dokonale nasvícený interiér
Zápustná LED svítidla jako funkční osvětlení pro Váš domov, do Vaší kanceláře nebo do stylové restaurace či baru si pořídíte u společnosti Svítidla Bachman, dle Vašeho vkusu a dle Vašich představ.
Designové osvětlení pro architekty, designová a interiérová studia – návrhy interiérů
Jedinečné a kvalitní designové osvětlení, které dotvoří atmosféru interiéru dodává společnost Svítidla Bachman. Spolupracujeme s architekty, designéry i designovými a interiérovými studii.
Právě u nás zakoupíte textilní designová svítidla KOHLMANN
Atraktivní a moderní textilní designová svítidla Švýcarské značky zakoupíte u českého prodejce kvalitních a designových svítidel – Svítidla Bachman.
Plotové panely 2D a 3D pro oplocení rodinných domů, parků a škol - prodej
Prodejem a dodávkou plotových panelů k oplocení rodinných domů, škol, parků, průmyslových a vojenských budov a areálů se zabývá společnost Ploty Gaves, která působí v celém Jihomoravském kraji.
Vestavěné šatní skříně do atypických prostorů
Potřebujete-li vestavěnou skříň do atypického prostoru například podél zdi se zkoseným stropem, firma TODAP, s.r.o. má pro Vás řešení.
Svítidla Bachman – reference a spolupráce s architekty a interiérovými designéry
Společnost Svítidla Bachmann dodává jedinečná svítidla a spolupracuje s architekty a interiérovými designéry.
Pořiďte si kvalitní venkovní osvětlení pro Vaši zahradu
Kvalitní venkovní svítidla a lampy, která osvítí a zároveň zkrášlí Vaši zahradu, pořídíte u společnosti Svítidla Bachmann.
Výroba a montáž obývacích stěn i kusového nábytku na míru
Zakázkovou výrobu a montáž moderních i klasických obývacích stěn a kusového nábytku na míru zajistí v okolí Znojma společnost TODAP s.r.o.