Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Parapety a sítě pro Vaše okna od zkušeného týmu
Společnost BT Haus ze Znojma dodává doplňky jako jsou vnitřní, venkovní parapety a sítě do oken. V nabídce máme širokou škálu parapetů a sítí do oken v různých kvalitativních třídách a odstínech.
BT HAUS s.r.o.
Stáčené a odlévané svíčky ze včelího vosku – medová vůně a příjemná domácí atmosféra
Stáčené a odlévané svíčky s možností nákupu po kusech nebo v sadě pro vytvoření příjemné domácí atmosféry s medovou vůní je možné pořídit na e-shopu společnosti Včelařství Řezanina.
Exteriérové a venkovní screenové rolety a žaluzie – kvalitní stínící technika za bezkonkureční ceny
Na prodej exteriérových a venkovních screenových rolet a žaluzií a další kvalitní stínící techniky pro všechny druhy oken z odolných materiálů se zaměřuje společnost BT HAUS s.r.o. ze Znojma.
BT HAUS s.r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Adventní svíčky z včelího vosku – bohatý výběr vánočních ozdob a dekorací
Bohatý výběr adventních svíček v různých velikostech z včelího vosku, ozdob na zavěšení a další vánoční dekorace má ve svém bohatém sortimentu společnost Včelařství Řezanina provozující e-shop.
Nábytek na míru, výroba a prodej nábytku, kvalitní dětské pokoje, nábytek pro děti
Kvalitní dětské pokoje, výroba, prodej dětského nábytku, nábytek z lamina na míru v různém barevném provedení, to vše od firmy Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., z okresu Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Odlévané svíčky z českého včelího vosku, ručně vyrobené - zakoupíte v e-shopu
Ideálním dárkem nebo krásnou dekorací do domácnosti jsou odlévané svíčky z včelího vosku. Ručně vyráběné svíčky si vyberete v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina.
Dekorační čtverce Zenturo Pixels – ozdobné plotové výplně tvoří různé tvary na plotě
Zajímavé tvary na plotě vytváří dekorační čtverce Zenturo Pixels, které prodává společnost GAVES-DM s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Firma se zabývá montáží oplocení v celém Jihomoravském kraji.
Sedací soupravy českých výrobců - rohové, rozkládací, s úložným prostorem nebo kombinace
Různé typy sedacích souprav - rohové ve tvaru U, L, rozkládací, s úložným prostorem zakoupíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA. Prodáváme soupravy českých výrobců FAGUS, AKSAMITE, LUMCO a PF Nábytek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Klasické a moderní stylové obklady a dlažby do koupelen
Klasické stylové či moderní a zároveň designové obklady a dlažby do koupelen v různých barevných variacích zakoupíte v okolí Moravského Krumlova a Ivančic u FATO Hlaváč
FATO Hlaváč, s.r.o.
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zpříjemněte si chvíle domova ručně vyráběnými čajovými svíčkami ze včelího vosku
Vytvořte si příjemnou medovou vůni pomocí čajové svíčky ze včelího vosku z e-shopu Včelařství Řezanina. Udělejte si radost a zpříjemněte si atmosféru Vašeho domova. Krásná dekorace zaručena!
Plovoucí svíčky z včelího vosku - krásná dekorace pro dokonalou atmosféru
Přírodní plovoucí svíčky z včelího vosku navodí dokonalou a romantickou atmosféru doma, na svatbě i narozeninové oslavě. Objednejte si v e-shopu Včelařství Řezanina plovoucí svíčku ve tvaru květiny.
Mobilní ploty - plotové panely pro dočasné mobilní oplocení
Výrobou a dodávkou mobilního oplocení pro dočasné ohraničení stavenišť, sportovšť a dalších prostor se zabývá firma Ploty Gaves ze Znojma.
Prodej kancelářských i zdravotních židlí pro děti i dospělé, možnost dokoupit poškozených dílů
Kancelářské, zdravotní židle pro děti i dospělé prodává společnost Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., prodejnu najdete v Novém Šaldorfě u Znojma. U nás máte možnost dokoupení poškozených dílů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Moderní postele do ložnice, válendy, dvoulůžka - široký výběr v e-shopu za nízké ceny
Široký výběr moderních postelí do ložnice, praktické válendy, dvoulůžka najdete v e-shopu nabytek-aktiv.cz za nízké ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kvalitní a designové obývací stěny a sestavy či sektorové obývací stěny – e-shop
Stylové, moderní a kvalitní obývací stěny a sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů zakoupíte na e-shopu nábytek-aktiv.cz společnosti TPZ, s.r.o.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Praktické voskované ubrousky z včelího vosku - mějte potraviny stále čerstvé
Nahraďte plastové sáčky za praktické přírodní voskované ubrousky z včelího vosku, díky kterým budou vaše potraviny déle čerstvé. Vyberte si v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina z Moravského Krumlova.
Najděte s námi to nejlepší řešení stínící techniky pro Váš domov – žaluzie, markýzy, rolety
Firma EVO okna Vám poskytne poradenství, prodej a montáž stínící techniky jako jsou žaluzie, rolety, markýzy. Obraťte se na nás a vyberte to nejvhodnější desingové řešení do Vašich oken.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Domácí výroba voskových svíček ze 100% včelího vosku - zábavné tvoření nejen pro děti
Výrobu voskových svíček snadno zvládnete i doma. Užijte si zábavné tvoření s dětmi - na eshopu Včelařství Řezanina si vyberete potřeby a kompletní sady ze 100 % včelího vosku i voskových plátů.
Unikátní oplocení gabionovými stěnami - prodej, dodávka, montáž gabionových stěn
Oplocení a ozdobný zahradní koncept v jednom - to jsou unikátní gabunové stěny, jejichž dodávku a montáž zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Široký výběr rozkládacích pohovek a sedacích souprav s možností zakoupení přes e-shop
NABYTEK TPZ s.r.o. má široký výběr rozkládacích sedacích souprav. Pohovky lze objednat přes e-shop nebo na prodejnách ve Znojmě, Třebíči nebo v Dobšicích.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě