Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Projekční činnost – vypracování projektu vzduchotechniky, rekuperačního větrání
Projekt pro realizaci vzduchotechniky nebo rekuperačního větrání pro dům, byt, výrobní haly nebo komerční prostory zpracuje firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kancelářské skříně s vysokou nosností polic a variabilitou úložného prostoru včetně 3D vizualizace
Široký sortiment kancelářských skříní s variabilitou úložného prostoru a vysokou nosností polic pořídíte v prodejně Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Poskytujeme i 3D vizualizaci kanceláří zdarma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zkuste klimatizace do kanceláří od nás, pravidelný servis je samozřejmostí
Klimatizace do kanceláří včetně montáže a pravidelného servisu v okolí měst Znojmo, Pohořelice a Ivančice Vám zajistí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Praktické kuchyňské, jídelní stoly, stylové rohové lavice, židle za super cenu Znojmo
Pokud zařizujete kuchyň nebo jídelnu, navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete praktické kuchyňské a jídelní stoly, stylové rohové lavice a židle za super ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Plotové panely 2D a 3D včetně sloupků a příslušenství - prodej, montáž
Prodej, dodávku a montáž plotových panelů 2D, 3D včetně sloupků a dalšího příslušenství zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Kuchyňské studio – 3D vizualizace kuchyní zdarma, široký výběr materiálů dvířek a korpusů
V kuchyňském studiu prodejny Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Vám vytvoříme 3D vizualizaci kuchyňské linky zdarma. Vybrat si můžete ze široké nabídky materiálů dvířek a také kvalitních spotřebičů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kancelářský nábytek, úložné prostory do kanceláře – účelové praktické řešení
Kancelářský nábytek, který představuje účelové a praktické řešení úložného prostoru ve vaší kanceláři, objednávejte na e-shopu nabytek-aktiv.cz.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Ochrana pasek, školek, lesních porostů proti zvěři – dálniční, silniční, farmářské a lesnické uzlové pletivo
Společnost Ploty Gaves se zabývá výrobou lesnického uzlového, farmářského pletiva, dálničního a silničního oplocení. Oplocení slouží jako zábrana pro malou i velkou zvěř.
Výrobce a distributor pletiv, oplocení a plotových systémů
Výrobu, prodej, distribuci a montáž kvalitního pletiva, oplocení a kompletních plotových systémů zajišťuje firma Ploty Gaves ze Znojma.
Lodžiový, stropní, koupelnový sušák prádla, prodej, dodávka
Estetický a lehký sušák na prádlo, lodžiový sušák, stropní, koupelnový sušák dodává v různých variantách firma EVOokna Tomáš Makeš, z okresu Znojmo.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Vodovodní baterie a sprchové kouty pro nadčasový design Vaší koupelny – široký výběr doplňků
Pořiďte si vodovodní baterie a sprchové kouty od společnosti FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, která prodává příslušenství a nadčasový design koupelnových doplňků.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Prodej nábytku do ložnice, rozkládací postele, komody, skříně, Znojmo
Různé druhy postelí - manželské, rozkládací, s úložným prostorem, ale i další nábytek do vhodný do ložnice, jako jsou komody či skříně, dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Vytvoření sedačky na míru, vlastní výběr designu - sedací soupravy české výroby
Sedací soupravy české výroby prodává Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. v Novém Šaldorfě. Dodáme na míru vytvořené sedačky s možností výběru vlastního designu. Přijďte si k nám pro novou sedačku.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Okenní zahrádka, držák květinového truhlíku, prodej, montáž bez vrtání, e-shop
Prodej, E-shop, dodávka kvalitní okenní zahrádky, držák květinového truhlíku, rychlá montáž na plastový okenní rám, dvojitá zahrádka, standard, sloupková, zdobně kovaná od EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Instalace a servis klimatizací pro kanceláře, obchody, sklady komerční prostory
Instalaci klimatizační techniky včetně záručního a pozáručního servisu pro kanceláře, obchody, sklady a další komerční prostory zajišťuje nejen v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
České matrace z polyuretanové pěny a pěnové v akci 1+1 zdarma - možnost výběru ze dvou typů, výšek i potahů
České pěnové matrace z polyuretanové pěny v akci 1+1 zdarma s možností výběru ze dvou typů, výšek i potahů pořídíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA nedaleko Znojma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Koupelnové studio, rekonstrukce koupelny za přijatelné ceny
Znojemská firma FATO Hlaváč s.r.o. pro Vás zajistí rekonstrukci koupelny a služby s tím související jako obkladačské práce, rozvody plynu, vody a topení.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Prodej - pevné, polohovací okenní sušáky na prádlo, montáž na okenní rám bez vrtání
Moderní sušáky na prádlo, okenní sušáky pevné i polohovací z nekorodujících materiálů s montáží na okenní rám bez vrtání dodává firma EVOokna Tomáš Makeš, z okresu Znojmo.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo s dlouhou životností
Poplastované bezúdržbové čtyřhranné pletivo, které vyniká dlouhou životností, dodává v okolí Břeclavi a Mikulova firma GAVES - DM s.r.o.
Rekuperační větrání pro rodinné domy i komerční objekty - ochrana proti plísním
Kvalitní rekuperační větrání pro Jihomoravský kraj Vám do bytu, domu nebo kanceláře spolehlivě zařídí firma bbklima99, s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Hebké a prodyšné povlečení Mako-jersey z egyptské bavlny – tvarová stálost, snadná údržba
Jedinečná hebkost, prodyšnost a snadná údržba – to je povlečení Mako-jersey vyrobené z egyptské bavlny, které pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz
Zprostředkování nábytku z teakové dřeva pro milovníky originálního bydlení
Nábytek z teakového dřevo pro vaše originální bydlení vám zajistí firma TPZ, s.r.o. ze Znojma, která jej pro vás zprostředkovává přímo u výrobců z Asie za velmi zajímavých cenových podmínek.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kvalitní český nábytek, prodejce, dodavatel nábytku, židle, stoly, pokoje, postele, skříně, Znojmo
Kvalitní český nábytek, vybavení domů, bytů nábytkem. Kuchyně, skříně, postele, sedací soupravy, stoly, židle, dětské pokoje a další zkoupíte od KAFKA & ŠUBA, v.o.s.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny v mnoha barevných provedeních k dostání na e-shopu mobytexpovleceni.cz.