Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Prostěradla Mako-jersey s lycrou – měkká, hebká a elastická prostěradla i v atypických rozměrech
Vysoce elastická, měkká a hebká prostěradla Mako-jersey zakoupíte na e-shopu firmy Mobytex. Vybrat si můžete z 18 barev i atypických rozměrů prostěradel.
Bavlněné s krepové ložní povlečení Provence kolekci v jemných pastelových barvách – e-shop
Na e-shopu firmy MOBYTEX zakoupí všichni milovníci Provence stylu ložní bavlněné a krepové povlečení Provence kolekce, a to hned v několika barevných odstínech a vzorových provedeních.
Jemná a hřejivá hebká dětská deka z mikroflanelu s roztomilými výšivkami
Jemné a velice hřejivé dětské hebké deky z mikroflanelu nakoupíte na e-shopu mobytex.cz. Prodáváme mikroflanelové deky s roztomilými motivy výšivek i v dárkovém balení.
Povlak na dětský polštářek, dekorační polštářky – jednobarevné, digitální tisk, s dětskými motivy
Povlaky na dětské polštářky a dekorační polštáře pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz. Prodáváme povlaky s dětskými motivy, jednobarevné, dekorační i s digitálním potiskem.
Česká výroba klasických i moderních kuchyní a kuchyňských linek na míru, zakázku
Klasické i moderní kuchyňské linky a kuchyně české výroby na míru včetně 3D vizualizace a v různých barevných provedeních zajistí v okolí Znojma prodejna nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Nepropustné, voděodolné a zároveň prodyšné matracové chrániče
Chraňte vaše matraci před ušpiněním, poškozením a prodlužte její životnost díky voděodolným a nepropustným matracovým chráničům od firmy MOBYTEX.
Vysoce savé bambusové kuchyňské utěrky – různé vzory a barevné provedení
Vysoce násakové bambusové utěrky české výroby v různých dekorech a barvách, které nezanechávají vlákna na skle, zakoupíte na e-shopu firmy MOBYTEX.
Letní bavlněná přikrývka s různými motivy, výplní z dutých vláken
Lehkou letní přikrývku z bavlny s různými motivy a výplní z dutých vláken prodává e-shop mobytexpovleceni.cz. K letní přikrývce je možné zakoupit i povlečení ve stejném designu.
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Pohodlné a stylové křesla, kvalitní pohovky, rohové sedačky za super cenu
Sháníte sedačku, která Vám poskytne dostatek pohodlí a místa? Navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete kvalitní pohovky, pohodlné a stylové křesla a rohové sedačky za super cenu.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Bavlněné povlečení do dětských postýlek s veselými barvami a motivy pro dívky i chlapce
Bavlněné povlečení do dětských postýlek objednávejte na e-shopu mobytex.cz. Zakoupíte zde povlečení ve veselých i jemných barevných tónech pro dívky i chlapce.
Prodej kvalitního moderního ložního povlečení Matějovský – do ložnice i dětského pokoje
V e-shopu i na prodejně ve Znojmě prodává firma MOBYTEX kvalitní moderní ložní povlečení od českého výrobce s dlouholetou tradicí zn. Matějovský do ložnice i dětského pokoje.
Modulové sedací soupravy na míru, sedačky ve tvaru „U“ a „L“ - prodej přes e-shop
Nadčasové a elegantní modulové sedací soupravy na míru a také sedačky ve tvaru „U“ nebo „L“ , které se budou vyjímat v každé obývací místnosti, naleznete na webu nabytek-aktiv.cz
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Výstavba a revize krbů, kachlových kamen a komínů v okrese Znojmo
Pan Kamil Balík ze Znojma se zabývá stavbou krbů na dřevo a plyn, montáží elektrických krbů a také na revizemi, výstavbou a opravami kachlových kamen a komínů.
Frigg-krby Znojmo Kamil Balík
Výroba kuchyně na míru, kuchyňské linky, grafický návrh, Znojmo
Kuchyně na míru, výroba kuchyní dle přání zákazníka, kuchyně na zakázku, grafický návrh a cenovou nabídku Vám vytvoří firma Kuchyňské studio Jan Forman.
Zakázková výroba nábytku do kanceláří, prodejen – interiéry na míru
Zakázkovou výrobou interiérů na míru, jako jsou kanceláře nebo vybavení obchodů a prodejen, se zabývá Kuchyňské studio Jan Forman.
Nábytek do předsíně - botníky, komody, zrcadla, skříně - nákup přes e-shop
Stylový nábytek pro vybavení Vaší předsíně, jako jsou botníky, komody, zrcadla či skříně, můžete nakoupit z pohodlí domova na e-shopu nabytek-aktiv.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Zakázková výroba kuchyňských linek přesně dle klientových požadavků
Kuchyňskou linku přesně podle vašich představ pro vás zajistí Kuchyňské studio Jan Forman, které dodává kuchyně v okolí Moravského Krumlova.
Kuchyňský nábytek, kuchyňské linky na míru, prodej a montáž
Zhotovení kuchyňského nábytku na míru, kuchyňské linky, dvířka, pracovní desky za velice příznivé ceny zajišťuje Kuchyňské studio Jan Forman, z Moravského Krumlova.
Patchwork prošívané přehozy na postel v chalupářském stylu - nákup přes e-shop
Oboustranné prošívané patchwork přehozy na postel v chalupářském stylu v jemných barevných tónech pořídíte na e-shopu mobytex.cz.
Kvalitní nábytek vyrobený na míru dle Vašich představ a přání
Výrobou různorodého nábytku na míru podle vašich představ a přání se v okolí Moravského Krumlova a Brna-venkov zabývá Kuchyňské studio Jan Forman.
Posuvné brány a vrata s elektrickým pohonem - rodinné domy, firemní areály
Pohodlný vstup do Vašeho obydlí nebo firemního areálu zajistí firma Ploty Gaves - realizujeme posuvné brány a vrata na elektrický pohon nejen v okolí Znojma a Třebíče.
Nábytek na míru do dětského pokoje, do ložnice. Podle Vašich přestav vytvoříme realitu.
Nábytek na míru do dětského pokoje, do ložnice vyrábí firma Jan Forman Moravský Krumlov a nebojíme se říci, že se jim tato činnost stala doslova vášní.
Rolety na okna - optimální ochrana proti slunci a redukci hluku - prodej
Firma EVOokna nedaleko Moravského Krumlova dodává kvalitní okenní rolety, které se stále častěji stávají oblíbeným doplňkem našeho domova a zajistí příjemnou ochranu proti slunci.
EVOokna Okna a dveře Znojmo