Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Bambusové rolety v e-shopu – lehké zastínění na okna, dveře a pergoly
Zastínění oken, dveří, teras, pergol a balkónů prostřednictvím bambusových rolet s širokým výběrem na e-shopu umožňuje společnost Garnýže Milan Dvořáček z Blanska.
Kovodružstvo Strážov - strojírenská výroba kovových výrobků s precizností a spolehlivostí
Kovodružstvo Strážov je výrobní družstvo se sídlem v obci Strážov, okres Klatovy, které se zaměřuje na strojírenskou výrobu a zakázkovou výrobu podle dokumentace zákazníka.
Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov
Prodejna elektroinstalačního materiálu, elektro nejen pro domácnosti
Veškerý elektroinstalační materiál nakoupíte v okolí Šternberku v prodejně Elektro Tomáš Bureš. V našem elektru prodáváme žárovky, lustry, svítidla, vypínače a další elektroinstalační materiál.
Dodávka a montáž vzduchotechniky Liberec, vzduchotechnika do průmyslových objektů a hal
Dodáváme a montujeme kvalitní vzduchotechniku zejména do průmyslových objektů a výrobních hal - Stavoklima Liberec, s.r.o.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Dětské výrobky z Horňácka - eshop soupravy povlečení, lůžkoviny do postýlky, dětské matrace, prostěradla, fusaky
Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je česká rodinná firma z Horňácka, vyrábí lůžkoviny a povlečení do dětské postýlky, mantinely a další dětské výrobky. Navštivte náš eshop.
Návrhy, šití záclon, závěsů, dekorační látky, vybavení do interiéru
Návrhy a vybavení interiéru bytovým textilem provádí firma FRANC Zlín. Postaráme se o šití záclon, závěsů, povlečení, dodáme povlečení i dekorační látky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Látkové rolety pro moderní interiéry městských domů a bytů Twintex, den-noc
Moderní rolety pro interiéry městských domů a bytů dodává firma REGA interiér. Nainstalujeme Vám speciální látkové rolety Twintex, Den-noc, které jsou průhledné, ale zároveň dokáží být i neprůhledné.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Zakázková výroba veškerého bytového nábytku včetně interiéru na míru
Veškerý bytový nábytek v široké škále stylů na zakázku vyrábí Truhlářství Kafka. Vytváříme interiéry na míru pro firmy i jednotlivce.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Kamenné kuchyňské desky na míru - pracovní deska z kamene
Chcete-li mít pracovní desku z kamene, která bude odolná a bude se dobře udržovat, pak vám ji Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vyrobí- zaměřuje se na kuchyňské pracovní desky z mnoha druhů kamene.
Kamenictví Karel Otruba
Kovodružstvo Strážov - výroba vzduchotechniky, radiálních ventilátorů a dalšího kvalitního strojírenského zařízení
Kovodružstvo Strážov nabízí individuální přístup, přesné strojírenství a kvalitu při výrobě vzduchotechniky, radiálních ventilátorů, sušáren obilí, průmyslových filtrů a zahradního nářadí.
Kovodružstvo, výrobní družstvo Strážov
Stylový nábytek do celé domácnosti – kombinace kvality a příznivé ceny
Široké spektrum nábytku k výběru a možnost vybavit na jednom místě celou domácnost přináší prodejna Nábytek NOVÝ BYT ve Žďáru nad Sázavou nedaleko Nového Města na Moravě a Havlíčkova Brodu.
Praktické kuchyňské, jídelní stoly, stylové rohové lavice, židle za super cenu Znojmo
Pokud zařizujete kuchyň nebo jídelnu, navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete praktické kuchyňské a jídelní stoly, stylové rohové lavice a židle za super ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Plotové panely 2D a 3D včetně sloupků a příslušenství - prodej, montáž
Prodej, dodávku a montáž plotových panelů 2D, 3D včetně sloupků a dalšího příslušenství zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Přikrývky z přírodních materiálů, antialergické, syntetické - ruční výroba, eshop, prodej
Ruční výrobou a prodejem kvalitních přikrývek z přírodních nebo syntetických materiálů i v antialergickém provedení se zabývá česká rodinná firma 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Klimatizace, vzduchotechnika nebo tepelná čerpadla od ADEX LM s.r.o.
Společnost ADEX LM s.r.o. z Šumperku má dlouholeté zkušenosti s dodávkou a montáží klimatizací, vzduchotechniky nebo třeba tepelných čerpadel.
E-shop nábytku s rozvozem zboží zdarma - komody, knihovny a šatní skříně
Komody, knihovny, šatní skříně a jiný nábytek zakoupíte v e-shopu našeho studia Ráj spánku z Jihlavy. Objednané zboží rozvážíme na Vysočině během uzavření prodejny zcela zdarma.
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Koupelnové studio, koupelny, stavební materiál za atraktivní ceny
Stavební materiál a vše pro koupelny naleznete u firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Hustopečích - nechte se inspirovat našim koupelnovým studiem za atraktivní ceny.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Německá krbová kamna, prodej, údržba, správná péče o kamna
Německá krbová kamna prodává firma Kamna, krby Láznička - KALA, doporučí Vám kompletní sortiment. Poradí Vám ohledně správného utěsnění kamen, ohledně regulace tepla.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Kvalitní garnýžové kolejničky na pověšení závěsů, záclon v e-shopu - plastové, alu
Firma Garnýže Milan Dvořáček vyrábí kvalitní garnýže, ale i plastové, motorové a alu kolejničky na pověšení záclon a závěsů. Objednávky z e-shopu dodáváme po celé České republice.
Kompresory, klimatizace, tepelná čerpadla – opravy a servis
Pravidelný servis, údržba, opravy a repase chladících zařízeních, průmyslových kompresorů, klimatizací v obchodech, zimních stadionech či mlékárnách realizuje Břetislav Matějíček kompresory s.r.o.
Prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, Moravskoslezský kraj
Společnost Marek Herrman se věnuje již od roku 2004 prodeji a montáži garážových a průmyslových vrat. Naleznete u nás pouze garážová a průmyslová vrata kvalitních a prověřených značek.
Vytápění a chlazení s klimatizací Panasonic – správná volba do domů i bytů
Bohatý výběr značkových klimatizací Panasonic vhodných k vytápění a chlazení v domech i bytech má ve svém sortimentu společnost BLUE TRADE, s.r.o. působící v Olomouci a Přerově.
BLUE TRADE, s.r.o.
Kvalitní plotové systémy Tahokov, kované, drátěné a PVC oplocení, plotové panely
Dům, pozemek, zahradu nebo průmyslový objekt oplotí firma Lubomír Votava s.r.o. Dodáváme kované, PVC i drátěné ploty nebo plotové systémy Tahokov nejen v Třebíči, ale na území celé Vysočiny.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Kamenné bytové doplňky, parapety, schody, krby - kvalitní kamenické práce
V dnešní době se stávají trendem kamenné bytové doplňky, které oživí váš byt i dům. Kamenictví Karel Otruba provádí kvalitní kamenické práce a vyrobí vám parapety, schody i krby dle vašeho přání.
Kamenictví Karel Otruba