Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Šatní lavice, sestavy laviček do šaten, škol, tělocvičen, areálu, bazénu a koupališť na míru
Vyberte si typ lavice, změřte si místnost a objednejte u firmy Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy, která Vám vyrobí různé sestavy laviček do šaten podle Vaších potřeb na přesně na míru a dopravou zdarma.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Zeláky, smaltované zboží a patentní dózy - kvalitní české produkty od spolehlivého prodejce
Nejen zeláky, sudy na zelí, smaltované zboží a patentní dózy má ve svém bohatém sortimentu prodejna Domácí potřeby Domino – Strakonice provozovaná společností PLASTIMEX Prostějov, spol. s r. o.
Domácí potřeby Domino - Strakonice
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zpříjemněte si chvíle domova ručně vyráběnými čajovými svíčkami ze včelího vosku
Vytvořte si příjemnou medovou vůni pomocí čajové svíčky ze včelího vosku z e-shopu Včelařství Řezanina. Udělejte si radost a zpříjemněte si atmosféru Vašeho domova. Krásná dekorace zaručena!
Zakázková výroba a montáž plotů, bran a garážových nebo průmyslových vrat
Posuvné, sekční, rolovací nebo dvoukřídlá garážová vrata a také oplocení nebo vstupní brány pro rodinné domy i firemní objekty na zakázku vyrábí a instaluje firma Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Jaký kávovar vybrat do kanceláře – poradenství a bohatý výběr různých značek
Bohatý výběr kávovarů do kanceláří, odborné poradenství a prodej včetně dodání příslušenství a lahodných káv zajišťuje společnost alacaffé, s.r.o. v oblastech Vysočiny a Třebíče.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Praktické a originální kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru
Ve firmě Kuchyně Kadlčík víme, jak zrealizovat Vaše představy. Vyrábíme především kuchyňské linky a vestavěné šatní skříně na míru. Zakázky přijímáme v regionu Uherského Hradiště, Zlínský kraj.
Vladislav Kadlčík Nábytek do bytu, kanceláře UH
Výroba dětského nábytku na míru - moderní dětské pokoje pro malé i školáky
Zařiďte dětský pokoj podle vašich představ. Kvalitní a moderní dětský nábytek pro malé i školáky vyrábí na míru firma LAMÉ z Břeclavi.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Eshop program pro seniory RIDDER Městec Králové - prodej koupelnových doplňků
V našem Eshopu si v klidu doma nakoupíte vše potřebné do koupelny co usnadní život seniorům včetně produktů RIDDER.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Profesionální stavba moderního i tradičního krbu, krbových kamen, sporáků
Profesionální stavbu moderního i tradičního krbu, krbových kamen i sporáků realizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž s dlouholetými zkušenostmi v okolí Ostravy a Nového Jičína.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Výroba a montáž sítí proti hmyzu do oken a dveří na míru – realizace do 14 dnů
Připravte se na léto včas - sítě proti hmyzu do oken a dveří na míru vám zhotoví firma Garážová vrata a žaluzie z Telče. Zakázky realizujeme do 14 dnů.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Velký výběr klimatizací s akčními cenami pro úlevu od vysokých teplot
Akční ceny klimatizací a úlevu od teplého nebo naopak velmi chladného počasí Vám umožní společnost KlimaTechnik s. r. o. ze Strážnic
KlimaTechnik s.r.o.
Kompletní realizace kuchyňských linek na míru - kvalitní truhlářská práce
Kompletní realizaci kuchyňských linek od zaměření až po montáž a následný servis zajišťuje Truhlářství Kafka v Třebíči, Jaroměřicích nad Rokytnou. Můžete se spolehnout na kvalitní truhlářskou práci.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Pravá značková kanadská krbová kamna KF ENERGY, VANELLUS, REGENCY - prodej a odborná instalace
Pravá značková kanadská krbová kamna KF ENERGY, VANELLUS, REGENCY a dalších prověřených značek prodává a odborně instaluje Kominictví Marek Švécar. Působíme v Prostějově i Olomouci.
Kominictví Marek Švécar
Praktický moderní doplněk pro Váš dům – markýzy výsuvné, výklopné, fasádní i volně stojící
Markýzy jsou skvělým moderním doplňkem, který zároveň plní svou funkčnost. U firmy 1A TRADE, S.R.O. v Brně- venkově vybírejte ze čtyř typů markýz – výsuvné, fasádní, výklopné a samostatně stojící.
1A TRADE, s.r.o.
Výsuvné markýzy pro zastínění balkónů, teras a skleněných výloh - montáž,dodávka
Výsuvné markýzy, které zastíní malé balkóny, ale i velké terasy či skleněné výlohy, dodává v okolí Telče a Jihlavy firma Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Klimatizační, chladicí jednotky rozvaděčů - návrhy chlazení elektrických rozvaděčů a servis jednotek
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. dodá chladící jednotky rozvaděčů Pfannenberg pro regulaci jejich teploty. Zajistíme návrhy chlazení i servis jednotek. Působíme nejen v regionu Zlín, ale po celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality – prodej, eshop, velkoobchod
Profesionální LED pásky nejvyšší kvality prodává firma Kanlux s.r.o., která se specializuje na osvětlení všech druhů. LED pásky můžete zakoupit nejen na našem eshopu, ale také v našem velkoobchodě.
Kanlux s. r. o.
Prodej, dodávka venkovní parapety Brno-venkov
Prodej, dodávka venkovní parapety a profesionální montáž provádí firma iPARAPETY s.r.o. Léty prověřený materiál. A jedině česká výroba. Brno, Brno-venkov.
iPARAPETY s.r.o.
Polotovary pro stolaře za dobré ceny - výroba schodiště a nábytku z masivu na míru
Firma PODHAJI s.r.o. ve Vizovicích u Zlína se jako významný producent dřevěných prvků v České republice zabývá výrobou schodiště a nábytku z masivu. Nabízíme kvalitní výrobky za dobré ceny.
PODHAJI s.r.o. Výroba spárovek, nášlapů na schody Zlín
Opravy a servis elektrospotřebičů přímo u Vás doma
Společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. z Havířova poskytuje servis elektrospotřebičů jako jsou pračky, myčky, elektrické trouby a ohřívače vody. Zajišťujeme pozáruční servis přímo u zákazníka.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Hrnce, pánve a poklice Tefal – nádobí a vybavení do kuchyně z e-shopu odkulinare.cz
Široký výběr tlakových hrnců, panví, poklic a dalšího nádobí a vybavení do kuchyně značky Tefal je možné objednávat na e-shopu odkulinare.cz provozovaným společností PLASTIMEX Prostějov, spol.s r. o.
OD KULINÁŘE E-shop s domácími potřebami
Jak vybrat domácí kávovar - připravte si lahodnou kávu i doma, poradíme Vám s výběrem
Vychutnejte si výbornou kávu i doma! Nevíte jak vybrat domácí kávovar? V našem eshopu máme kvalitní pákové nebo automatické kávovary s jejímž výběrem Vám rádi poradíme.
alacaffé, s.r.o. Pronájem a servis profi kávovarů
Vrata garážová rolovací, sekční, výklopná - prodej, montáž
Pořiďte garážová vrata od firmy ČERNÍK, která má více než 10 let zkušeností v oboru. Prodáváme garážová vrata rolovací, sekční, výklopná. Působíme v regionu Jihomoravský, Olomoucký, Zlínský kraj.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Prodej luxusního nábytku Praha - obývací pokoje, jídelny, ložnice, domácí pracovny a studentské  a dětské pokoje
Potřebujete vybavit dům novým nábytkem? My Vám rádi pomůžeme! Najdete nás v Praze 2, HOME STYLE - Hülsta & KOINOR Studio - Vinohradská 34/30.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio