Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Izolace vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla – profesionální práce a kvalitní prostředky
Profesionální práci s využitím kvalitních produktů při izolaci vzduchotechnického potrubí, klimatizací a rozvodů tepla provádí od roku 2003 společnost GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Plovoucí svíčky z včelího vosku - krásná dekorace pro dokonalou atmosféru
Přírodní plovoucí svíčky z včelího vosku navodí dokonalou a romantickou atmosféru doma, na svatbě i narozeninové oslavě. Objednejte si v e-shopu Včelařství Řezanina plovoucí svíčku ve tvaru květiny.
Mobilní ploty - plotové panely pro dočasné mobilní oplocení
Výrobou a dodávkou mobilního oplocení pro dočasné ohraničení stavenišť, sportovšť a dalších prostor se zabývá firma Ploty Gaves ze Znojma.
Vestavné spotřebiče, kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky Whirlpool, Haier, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung
V Obchodním domě Holešov, v prodejně elektro, pořídíte značkové vestavné spotřebiče Whirlpool, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung i zvýhodněné kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Sedací soupravy, postele, obývací stěny i bytové doplňky od Nábytek LINEA - Liberec
Společnost Nábytek LINEA a jejich prodejnu najdete v Liberci a vyberete si zde z širokého sortimentu kvalitního moderního i klasického nábytku.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Svislé fasádní clony, okenní markýzy - efektivní zastínění oken, pergoly, fasády
V letní sezóně je třeba řešit i efektivní zastínění oken, pergoly či fasády. - okenní markýzy či svislé fasádní clony jsou vhodnou volbou. V regionu Uherské Hradiště, Zlín oslovte firmu Černík s.r.o.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH
Krby a krbová kamna Jotul, Nordica, Aduro, Wanders a dalších značek – prodej a instalace
Krby a krbová kamna značek Jotul, Nordica, Heta, Hede, Aduro, Wanders a další prodávají a instalují specialisté společnosti Kominictví Marek Švécar působící nejen v Cakově a Olomouci.
Kominictví Marek Švécar
Prodej kancelářských i zdravotních židlí pro děti i dospělé, možnost dokoupit poškozených dílů
Kancelářské, zdravotní židle pro děti i dospělé prodává společnost Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., prodejnu najdete v Novém Šaldorfě u Znojma. U nás máte možnost dokoupení poškozených dílů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Koupelnový nábytek a vybavení značek Hakl a Ridder Nymburk –  prodejní středisko velkosklad Alfa
Eshop nabízí kvalitní a originální koupelnový nábytek včetně vybavení známých značek Hakl a Ridder, rozmanitý sortiment od vodovodních baterií přes sprchové kouty, vany po koupelnový nábytek.
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Neodolatelné letní výprodeje v Natuzzi Italia – slevy až 30% - Italian summer sale do 31.7.2023!
Přijďte a získejte luxusní pohovky, křesla, stolky, židle a stoly, postele a komody, koberce a dekorace s až 30% slevou v rámci našeho letního výprodeje.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Renovace kachliček za kuchyňskou linkou pomocí omyvatelných tapet – tapetové obklady do kuchyně
Snadným a rychlým řešením renovace starých kachliček za kuchyňskou linkou je aplikace omyvatelných vinylových tapet. Tapetové obklady s různými dekory objednávejte na e-shopu kupsi-tapety.cz.
Výroba skříní do ložnice, vestavěných skříní na míru z kvalitního materiálu
Využijte maximálně Váš prostor v domě či bytě a nechejte si vyrobit vestavěné skříně od firmy Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě-Vítkovicích, která se zabývá výrobou veškerého nábytku na míru.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Nerezové a dřevěné šprušle na zábradlí či výplň zábradlí
Široký sortiment šprušlí z různých druhů dřevin a nerezové šprušle určených na výplň zábradlí u schodišť naleznete na e-shopu Andělcz.
Anděl CZ, s.r.o.
Látkové rolety - moderní a originální zastínění oken
Pokud hledáte jak moderně a originálně zastínit vaše okna a zároveň chcete vyladit váš interiér, pak jsou efektivním řešením látkové rolety. Ve firmě REGA v Olomouci vám rádi poradí s jejich výběrem.
REGA interier Dekorace Interiérů Olomouc
Moderní postele do ložnice, válendy, dvoulůžka - široký výběr v e-shopu za nízké ceny
Široký výběr moderních postelí do ložnice, praktické válendy, dvoulůžka najdete v e-shopu nabytek-aktiv.cz za nízké ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kvalitní a designové obývací stěny a sestavy či sektorové obývací stěny – e-shop
Stylové, moderní a kvalitní obývací stěny a sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů zakoupíte na e-shopu nábytek-aktiv.cz společnosti TPZ, s.r.o.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny
Výhradní zástupce odvětrávacích systému značky VILPE, společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o., Vám zajistí prodej kvalitních střešních ventilátorů pro šikmé a ploché střechy včetně ventilátorů pro komíny.
VILPE Brno
Výroba a prodej nábytku pro mateřské školy, e-shop
Společnost DENELL Trade s.r.o. se věnuje výrobě a prodeji nábytku pro mateřské školy. Veškerý nábytek si můžete také vybrat v našem e-shopu.
Gastro půjčovna pro menší i větší akce – zapůjčení vybavení, inventáře na oslavy, párty, svatební hostiny
Špičkové gastronomické vybavení a inventář pro akce většího i menšího rozsahu si zapůjčíte v gastro půjčovně GAVONA. Kromě nádobí a techniky pro ohřívání jídla je možné si zapůjčit zkušeného kuchaře.
GAVONA  GASTRO s.r.o Servis, prodej gastrozařízení
Vybavení do koupelny za rozumnou cenu - sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek
Společnost GIENGER spol. s r.o. z regionu Zlín je velkoobchod TZB včetně vybavení do koupelny - dodá sanitární zboží, vany, sprchové vaničky, baterie i koupelnový nábytek. Firma má studia po celé ČR.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek – práce prováděná specialisty
Kvalitní montáže vzduchotechniky včetně dodávky vzduchotechnických jednotek pro bezproblémový chod a funkčnost zajišťují odborníci ze společnosti GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Kovové řadové šatní věšáky - výroba na míru z ocelových profilů, variabilní věšák s velkým úložným prostorem
Pořiďte si kovové řadové věšaky s robstní konstrukcí, které pojmou desítky bund a kabátku. Objednávejte u společnosti Kovo Praktik s.r.o.z Ostravy, která je specialistou na kovovýrobu.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Krbová kamna a krby HS Flamingo – rychlé vytápění a snadná obsluha
Krbové kamna a krby HS Flamingo prodává společnost KOVER, spol. s r.o. z Jeseníku s cílem zajištění rychlého a teplovzdušného vytápění společně se snadnou manipulací.
KOVER, spol. s r.o.
Svítidla, světla, osvětlení bytu, domu, interiéru - návrhy, realizace
Společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě navrhne a zrealizuje veškeré osvětlení Vašeho domu, bytu či zahrady, které bude vypadat vkusně, originálně a dodá Vašemu interiéru to, co potřebuje.
BODINGER s.r.o.
Praktické voskované ubrousky z včelího vosku - mějte potraviny stále čerstvé
Nahraďte plastové sáčky za praktické přírodní voskované ubrousky z včelího vosku, díky kterým budou vaše potraviny déle čerstvé. Vyberte si v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina z Moravského Krumlova.