Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výroba eurooken, oken, vstupní dveře - z dřevěného materiálu
Eurookna, dřevěná okna i vstupní dveře a jejich výrobu i montáž realizuje společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se zaměřuje také na okolí Hradce Králové a Pardubic.
Armatury, solenoidové ventily – maloobchod, velkoobchod, autorizovaný prodejce
Firma Juřík Roman se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej armatur a solenoidových ventilů v Ostravě. Jsme autorizovaným prodejcem ASCO/JOUCOMATIC.
Roman Juřík
Pokládka laminátových a dřevěných podlah, PVC podlah i linolea, podlahářské práce, prodej
Precizní pokládku jakékoli podlahové krytiny zajistí společnost Avatar group, s.r.o. z Ostravy. Položíme podlahu rychle a odborně s důrazem na kvalitu podlahového materiálu.
Avatar group, s.r.o.
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné barvy Tikkurila do interiéru a malířské nářadí Anza
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné malířské barvy Tikkurila určené pro interiér a malířské nářadí Anza nyní můžete jednoduše zakoupit u firmy KMB Barvy s.r.o. v Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Zakrytí, zastřešení bazénu, přístřešek na bazén - výroba a prodej
Výrobou, montáží i prodejem zastřešení a přístřešků bazénu z polykarbonátových desek se zabývá společnost H&P Polykarbonáty. Výhodou těchto desek je především nízká hmotnost a tepelná izolace.
H&P Polykarbonáty
Malířské barvy do interiéru, tmely a lepidla od předních tuzemských i zahraničních výrobců
Malířské barvy do interiéru i exteriéru, tmely a lepidla od předních tuzemských a zahraničních výrobců můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy, s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Fasádní barvy akrylátové i silikonové, omítky - prodej
Fasádní barvy a omítky můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy s.r.o. v Ostravě-Přívozu, která se zabývá prodejem veškerých nátěrových hmot od předních tuzemských i zahraničních výrobců.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Optické kabely, materiál pro datové, telekomunikační sítě – prodej, velkoobchod
Optické kabely, materiál pro datové i telekomunikační sítě a další instalační materiál prodává ve svém velkoobchodě společnost Opticord CZ s.r.o.
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Optické rozvaděče a vany v různých variantách pro ukončení optických kabelů
Velkoobchodní prodej optických rozvaděčů a van v různých variantách, které se využívají zejména pro ukončení optických kabelů zajišťuje společnost Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Zpevněné plochy, pokládka zámkové dlažby, chodníku - profesionální provedení
Zpevněné plochy, pokládku zámkové dlažby i chodníků realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která se specializuje na stavebnictví a zajišťuje profesionální provedení.
RISER kabely s příslušenstvím vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody
Ostravská společnost Opticord.cz s.r.o. poskytuje prodej RISER kabelů společně s příslušenstvím, které jsou vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody bez nutnosti přerušení kabelu při odbočení
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Lazury na dřevo- pro ochranu dřeva před stárnutím a nepříznivým počasím
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě. V sortimentu nabízíme také lazury na dřevo, které chrání dřevo před stárnutím a nepříznivým počasím.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej, dodávka - stavební dřevo, dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily
Dřevoprodej Jiří Hrůza dodává stavební dřevo a dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily. Zabývá se nákupem a prodejem palubek, stavebního dřeva i truhlářských dřevěných výrobků.
Omývatelné barvy, míchání barev - vysoce omyvatelné interiérové barvy značky HET
Specializovaná prodejna s možností míchání barev, KMB barvy, s.r.o. pro okolí Ostrava, Karviná a Frýdek Místek, má novinku na trhu - vysoce omyvatelnou interiérovou barvu značky HET.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Kotlíková dotace na tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. sídlící v Ostravě dodává tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline, na které je možno čerpat kotlíkové dotace.
Podlahové, obkladové palubky, stavební dřevo, OSB desky - výrobky ze dřeva
Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě Vám již od roku 1992 dodává stavební dřevo a stavebně truhlářské výrobky. Specializujeme se na nákup a prodej palubek, stavebního dřeva a dalších výrobků ze dřeva.
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.