Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Střešní světlíky pro průmyslové stavby - kvalitní prosvětlení objektů
Stavební společnost Brozire z Ostravy zajišťuje výrobu světlíků pro průmyslové stavby. Provádíme kompletní výrobu i montáž. Díky kvalitním profilům zajišťujeme dlouhou záruku.
Provětrávaná, odvětrávaná fasáda z HPL desek - zateplení bez plísní a vlhkosti
Provětrávaná či odvětrávaná fasáda z HPL desek je chytrá fasáda, která má spoustu výhod - její realizaci provádí společnost H&P Polykarbonáty působící v Ostravě, Frýdku Místku a okolí.
H&P Polykarbonáty
Dulux perfect white -  sněhově bílá barva s dokonalým rozlivem a perfektním výsledným vzhledem
Pokud chcete při malování interiéru dosáhnout perfektně bílého odstínu barvy, vyzkoušejte bílou penetrace a sněhově bílou barvu Dulux Perfect White, kterou zakoupíte v prodejně SILESIA COLOR Ostrava.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Oprava, stavba, rekonstrukce kruhových objezdů, cyklostezek, parkovišť a dalších dopravních staveb
Ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o. je specialistou na dopravní stavby a zajišťuje opravu a stavbu cyklostezek, parkovišť i kruhových objezdů. Zakázky realizuje také v okolí Frýdku-Místku i Opavy.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Výroba a montáž vodotěsných rozvaděčů, které jsou odolné vůči poškození z vnějších vlivů
Výrobou i montáží elektroměrových, vodotěsných, odolných rozvaděčů s dodáním po celé České republice se zabývá společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Dodávka bezešvých trubkových oblouků z oceli typu A i B pro průmyslové účely
Dodávku bezešvých trubkových oblouků vyrobených z oceli zajistí společnost GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaměřují se na realizace dodávek potrubí a potrubních dílů po celé ČR.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Velkoobchod, dodávka ventilů pro regulaci, uzavíracích, zpětných a pojistných ventilů
Společnost Romana Juříka v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej a dodávku ventilů pro regulaci a uzavíracích, zpětných i pojistných ventilů, které využijete v mnoha odvětvích.
Roman Juřík
Dveře zabudované, posuvné, skryté bez zárubní - návrh, dodávka včetně montáže
Návrhem a dodávkou včetně montáže dveří se zabývá BODINGER s.r.o. v Ostravě. Specializují se na kompletní řešení interiérů a vybavení bytů i domů. Postarají se, aby Váš domov byl útulný a moderní.
BODINGER s.r.o.
Kvalitní ochrana dřeva – nátěry na dřevo, lazury a oleje značek Remmers, Sokrates a dalších
Kvalitní nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky, krycí emaily a další přípravky značek Sokrates, Remmers a dalších naleznete na prodejně firmy KMB barvy s.r.o. v Havířově- Šumbarku.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Pneumaticky ovládané sedlové, kulové ventily a klapky z kvalitních materiálů
Dodavatelem pneumaticky ovládaných sedlových i kulových ventilů a klapek z těch nejkvalitnějších materiálů je společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Oficiální distributor produktů Aventics, dodáváme pneumatické válce, filtry-regulátory, manometry atd.
Pneumatické válce, filtr-regulátory, hadice, ventily a další produkty Aventics, dříve Bosch Rexroth Pneumatika, najdete u firmy Romana Juříka v Ostravě, který se stal jejich oficiálním distributorem.
Roman Juřík
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Profesionální montáž, oprava - plynovody, ropovody, produktovody
Profesionální montáž a opravu plynovodů, ropovodů i produktovodů zajišťuje společnost GLUMBÍK s.r.o. v Ostravě, která se řadí mezi nejvýznamnější v této oblasti a má dlouholeté zkušenosti.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík
Příruby, ocelová trubková dna, trubkové oblouky a ohyby – prodej
Spolehlivým dodavatelem, který se zabývá prodejem potrubních dílů – konkrétně příruby, ocelová trubková dna, trubkové oblouky a ohyby, přechody – je společnost General Trading Gate CZ, s.r.o.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Rychlá výměna, rekonstrukce a oprava plynovodu, ropovodu, potrubí
Poskytováním kvalifikovaných a spolehlivých služeb v oblasti výměny, rekonstrukce a oprav plynovodů, ropovodů a potrubí se zabývá společnost GLUMBÍK s.r.o., působící na trhu již od roku 1991.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Moderní skleněné obklady za kuchyňskou linku nebo do koupelny – jednobarevné, s grafickým motivem
Jednoduchá údržba, jednolitý povrch bez spár a designový vzhled – to jsou výhody skleněných obkladků za kuchyňskou plochu nebo do koupelny, které dodává Sklenářství Kohoutek s.r.o. z Ostravy.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce, opravy komunikací, silnic a chodníků
Výstavbu, rekonstrukci i opravy komunikací, silnic a chodníků v Ostravě, to vše pro Vás realizuje česká firma JANKOSTAV s.r.o., která se již více než 30 let zaměřuje na provádění dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Plastové podlahy, PVC dlažba Fortelock, vinylové dlaždice - prodej, eshop
Ostravská společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje prodej a e-shop plastových vinylových dlaždic Fortelock, které se snadno instalují, jednoduše udržují a skvěle vypadají.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny