Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Úprava, filtrace dešťové vody, IRM systém, domácí vodárny
Specialistou na úpravu, filtraci a využití dešťové vody je společnost CZ PUMPY - čerpací technika s.r.o., která realizuje také prodej domácích vodáren, IRM systémů, tlakových nádob a čerpadel.
Dodávka, montáž plastových oken, dveří REHAU a dalších plastových systémů
Ostravská společnost LOP realizace, s.r.o. se Vám postará o dodávku a montáž plastových oken, dveří a dalších profilových systémů REHAU, které jsou povětrnostně odolné a tepelně i zvukově izolující.
Dodávky vchodových dveří Ostrava, výborné tepelné a zvukově izolační vlastnosti dveří, zabezpečení
Naše firma z Ostravy zajišťuje dodávky vnitřních a venkovních vchodových dveří s vysokou odolností proti vniknutí, mají tepelné a zvukově izolační vlastnosti a originální zpracování moderního designu.
Lehká hliníková okna, neomezená škála barev - rychlé dodávky a profesionální montáž
Rychlé dodávky a profesionální montáže lehkých hliníkových oken, která si můžete vybrat v neomezených škálách barev Ral, zajišťuje společnost LOP Realizace s.r.o., působící v Ostravě i Frýdku Místku.
Kvalitní produkty značky Schönox - podlahová a obkladová technika
Prodej podlahové a obkladové techniky značky Schönox zajišťuje v Ostravě společnost Profila Trade s.r.o. V našem širokém sortimentu najdete všechny kvalitní produkty značky Schönox.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Kvalitní provětrávané fasády, fasádní pláště - montáž i dodávka ve stanovených termínech
Montáž i dodávku kvalitních provětrávaných fasád a fasádních plášťů zajišťuje společnost Lop Realizace s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaručujeme, že celá realizace proběhne ve stanovených termínech.
Prodej a realizace podlah Moravskoslezský kraj
Prodej podlahových krytin, montáže a realizace podlah, tradiční i moderní podlahové krytiny, podlahy Ostrava, pokládka podlah společností Avatar group, s.r.o.
Avatar group, s.r.o.
Prodej koberců Ostrava, kusové, bytové, zátěžové koberce, běhouny, PVC, obšívání koberců
V naší prodejně v Ostravě nabízíme koberce a kvalitní PVC Belgické výroby a jsou také v různých šířích, dále nabízíme běhouny a kusové koberce za příjemné ceny po celý rok.
Prodej stavební chemie PCI - lepidla na obklady i dlažbu, spárovací hmoty, izolace
Sháníte-li kvalitní stavební chemii, přijďte navštívit prodejnu společnosti Profila Trade s.r.o. v Ostravě, Brně, Olomouci i Praze, kde si můžete vybrat z širokého sortimentu stavební chemie PCI.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Ocelová potrubí s příslušenstvím Ostrava, prodej ocelových bezešvých trubek, délka dle klienta
Dodáváme ocelová potrubí s příslušenstvím do všech odvětví průmyslu, prodej ocelových bezešvých trubek, potrubních komponent a kompletních ocelových potrubních sítí.
Světlíky pro každou budovu, dodávka, montáž i rekonstrukce
Rekonstrukce, dodávka a montáž světlíků a prosvětlovacích prvků. Rekonstrukce zasklení světlíků. Perfektní servis a vysoká kvalita od společnosti Luděk Tošenovjan.
Protipožární dveře a stěny Ostrava, požární prosklené a plné dveře a stěny ze dřeva i oceli
Nabízíme výrobu požárních prosklených a plných dveří a stěn, v provedení ze dřeva i oceli a to v typizovaných i atypických rozměrech.
Kvalitní zaměření a montáž střešních oken v půdních prostorech a podkroví
Střešní okna Vám pomohou proměnit Váš půdní prostor na krásné bydlení. Zaručují komfortní a bezpečné užívání podkroví a dokáží ho změnit na plně funkční pracovní či odpočinkové prostory.
Ing. Petr Kazický Intezo
Prodej, e-shop koberců - kusové, dětské, metrážové, běhouny, kobercové čtverce
Podívejte se na e-shop ostravské společnosti FLOMAT s.r.o., kde naleznete ucelený sortiment koberců, nášlapů, předložek a dalšího příslušenství od prověřených českých i zahraničních dodavatelů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Novinka v sortimentu - palubkové dveře, dveře do zahradního domku, dvoukřídlé dveře a vrata
Palubkové dveře nyní nově dodává firma Dřevoprodej Jiří Hrůza z Ostravy, která se specializuje na prodej dřeva, palubek a stavebně truhlářských výrobků po celé České republice i Slovensku.
Okna a dveře pro vaše domovy
Moderní plastová okna a dveře na zakázku, okna a dveře pro nové domy i rekonstrukce, individuální výběr dekorů, materiálů a skel, profesionální přístup a montáž s finálními zednickými úpravami.
Plastová okna, servis plastových oken - kompletní služby pro správné fungování
Plastová okna vyrábí společnost Eko-Okna, která se specializuje také na servis plastových oken a kompletní služby pro jejich správné fungování. Působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Dveře pro vchody, okna, eurookna - výroba ze dřeva s montáží
Kvalitní dřevěná okna, dveře či eurookna včetně montáže Vám zrealizuje v okolí Brna firma Okna ROBENEK, s.r.o., která je jejich dlouholetým a tradičním výrobcem.
Kvalitní, estetická eurookna, dřevěná okna - výroba
Firma Okna ROBENEK, s.r.o. s mnohaletou tradicí Vám v Praze a středočeském kraji nabízí výrobu kvalitních, dokonale zpracovaných a esteticky zajímavých eurooken, dřevěných oken a vchodových dveří.
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, lamino
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, podlahová chemie a příslušenství.
Avatar group, s.r.o.
Kvalitní výroba a montáž - okna, eurookna a vchodové dveře ze dřeva
Společnost Okna ROBENEK, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oboru Vám nabízí jedinečnou možnost výroby dřevěných oken, eurooken a vchodových dveří v okolí Ostravy.
Estetická eurookna, dřevěná okna, vchodové dveře, montáž i výroba
Estetická dřevěná okna, vchodové dveře i eurookna vyrábí společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se specializuje také na jejich montáž. Působíme také v okolí Zlína.
Povrchová úprava oken i vchodových dveří ze dřeva pro dokonalý vzhled a dlouhou životnost
Povrchovou úpravu oken i vchodových dveří ze dřeva zajišťuje společnost Okna Robenek s.r.o. v Ostravě, díky které budou mít dokonalý vzhled a hlavně dlouhou životnost.
Dřevěné a moderní okenice pro dřevěná okna a eurookna - výroba, montáž
Výrobou a montáží dřevěných a moderních okenic se zabývá společnost Okna Robenek s.r.o. Tyto okenice jsou vhodné pro dřevěná okna i eurookna, které naše firma také vyrábí a dodává.
Výroba, montáž dřevěná okna, eurookna, vstupní dveře, Nová Zelená úsporám
Společnost Okna Robenek, s.r.o. v Ostravě je partnerem programu Nová Zelená úsporám a zabývá se výrobou a následnou montáží kvalitních eurooken, dřevěných oken, vstupních a vchodových dveří.