Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Vše pro stavbu kanalizace – betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy
Kompletní sortiment materiálů pro stavbu a rekonstrukci kanalizace Vám zajistí firma DILES company s.r.o. v Ostravě. Kvalitní betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy a další materiály.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Volná pokládka kvalitní střešní terasy s odvodem vody - produkty Schlüter
Volnou pokládku kvalitní střešní terasy s odvodem vody jednoduše zrealizujete díky produktům Schlüter, které dodává společnost Profila Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 - montáž na lištu DIN
Specialista v oblasti měření a úspory elektrické energie firma DK-ELVIS s.r.o. Vám přináší třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 s montáží na lištu DIN.
DK-ELVIS s.r.o.
Venkovní i vnitřní čistící zóny a rohože – gumové, plastové, kokosové, zátěžové i kovové
Vstupní čistící zóny vnitřní i venkovní jsou nedílnou součástí domů, bytů i veřejných budov. U firmy FLOMAT s.r.o. můžete vybírat z širokého sortimentu rohoží – plastové, kokosové, gumové, kovové atd.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Výroba rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku dle přání klienta
Pro výrobu rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku, přesně dle Vašich potřeb kontaktujte společnost DK-ELVIS s.r.o., která sídlí v Ostravě. Vhodné pro všechna odvětví průmyslu.
DK-ELVIS s.r.o.
Rychlá a profesionální výstavba, dodávka, montáž plynovodů a ropovodů
Rychlou a profesionální výstavbu, dodávku a montáž ropovodů a plynovodů provádí společnost Glumbík s.r.o. v Ostravě, ale působí po celé Moravě.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Kanalizační potrubí PVC, kameninové, litinové odpadní - bezpečné, s dlouhou životností
Kameninové, litinové či PVC kanalizační potrubí, splňující ty nejvyšší požadavky na bezpečnost a dlouhou životnost najdete u společnosti DILES Company s.r.o. z Ostravy.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Kvalitní výstavba, rekonstrukce, montáž, oprava plynovodů a ropovodů
Profesionální a kvalitní výstavbu, rekonstrukci a opravu plynovodů a ropovodů zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a disponuje kvalifikovaným personálem.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Dekorativní ukončení obkladů, stěn a vnějších rohů zajistí profily Schlüter-TRENDLINE
Prodej profilů Schlüter-TRENDLINE, které slouží jako dekorativní ukončení a ochrana obkladů, stěn a vnějších rohů z keramiky a přírodního kamene, zajistí firma Profila Trade s.r.o. v e-shopu.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Rozvaděče, elektroměry, elektroinstalační materiál - prodej, servis
Hledáte-li firmu, která se zabývá prodejem a servisem rozvaděčů, elektroměrů a elektroinstalačního materiálu, pak společnost DK-ELVIS s.r.o. z Ostravy pro Vás bude ta správná volba.
DK-ELVIS s.r.o.
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA –  prodej s dlouholetou tradicí
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA a jejich prodej zajišťuje firma Armatury Juřík s dlouholetou tradicí v oboru, která se specializuje na průmyslové armatury.
Roman Juřík
Odborná výstavba, oprava, rekonstrukce plynovodů a produktovodů
Odbornou výstavbu, opravu i rekonstrukci plynovodů a produktovodů v Ostravě zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která se se svými dlouholetými zkušenostmi stala specialistou ve svém oboru.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Barvy na obnovu nátěrů po zimě - jarní nátěry na dřevo, kov i beton
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde najdete také barvy vhodné na jarní nátěry dřeva, kovu i betonu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Kompenzace účiníku – kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR, stykače – eshop
Kompenzaci účiníku – regulace jalového výkonu – zajišťují kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR a stykače, k prodeji u DK-ELVIS s.r.o. v Ostravě a na e-shopu.
DK-ELVIS s.r.o.
Odstranění graffitů a sprejerských nápisů – systém antigraffiti se zárukou 7 let
Firma SK FASÁDY s.r.o. provádí v Severomoravském kraji odstranění graffiti a následnou ochranu povrchu proti graffiti se zárukou 7 let !
SK Fasády s.r.o.
Výroba a montáž protipožárních plných a prosklených dveří a stěn
Společnost KOS-PO Ostrava, s.r.o. se zabývá výrobou a montáží protipožárních plných i prosklených dveří a stěn. Vyrábí dveře ze dřeva i oceli v v typizovaných i atypických rozměrech.
Míchání průmyslových barev - vysoká kvalita, tónování specifického odstínu na přání
Průmyslové barvy ve vysoké kvalitě Vám namíchá firma SILESIA COLOR s působností v Ostravě a Frýdku-Místku. Barvy tónujeme na přání v požadovaném odstínu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Hliníková okna tříkomorová a jednokomorová - rychlá dodávka s profesionální montáží
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží tříkomorových i jednokomorových hliníkových oken se zabývá firma Eko-Okna z Ostravy, která se odlišuje neustálým vývojem přizpůsobujícím se změnám na trhu.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Plastová okna pětikomorová i šestikomorová - dodávka a montáž od odborníků
Potřebujete-li zajistit dodávku pětikomorových či šestikomorových plastových oken, neváhejte se obrátit na ostravskou firmu Eko-Okna, která se Vám postará také o profesionální montáž.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Velkoobchod - průmyslové armatury, tlakem ovládané ventily, šoupátka
Průmyslové armatury, tlakem ovládané ventily a spoustu dalších výrobků, které uplatníte v průmyslových odvětvích nabízí firma Roman Jiřík, zabývající se prodejem armaturního zařízení.
Roman Juřík
Výměna, montáž a servis plastových oken – 5-ti komorový a 6-ti komorový profilový systém
Výměnu, montáž, dodávku nebo servis plastových oken za příznivé ceny (5-ti komorová a 6-ti komorová) zajistí firma Eko-Okna, působící v okolí Ostravě a Frýdku -Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Univerzální barvy na dřevo i kov - pro ošetření dřeva a kovu v interiéru i exteriéru
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě Vám přináší jednu barvu na vše. Jedná se o barvu Univerzál, která je vhodná na dřevo i kov v interiéru i exteriéru.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava