Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Barvy, lazury a oleje na dřevo pro venkovní i vnitřní krycí nebo tónovací ochranné nátěry
Kompletní sortiment barev, lazur a olejů na dřevo zakoupíte v prodejně Barvy M.J.Final, s.r.o. Prodáváme krycí nebo tónovací nátěry na dřevo pro venkovní i vnitřní použití renomovaných výrobců.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Pořiďte si kvalitní vchodové a balkonové dveře a okna od Okna-dveře Vorel s.r.o.
Společnost Okna-dveře Vorel s.r.o. z Kojetic pro Vás zajistí kvalitní okna a vchodové a balkonové dveře, jejich montáž, demontáž oken starých a jejich likvidaci.
Okna-dveře Vorel s.r.o.
Revize plynových kotlů a zařízení včetně oprav jejich poruch
O revizi a opravy plynových kotlů a dalších plynových zařízení se postará firma Petr Strnad Plynové kotle Třebíč. Opravíme také plynové sporáky, bojlery, topidla a zářiče.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Venkovní terasové podlahy EasyDeck odolají všem nepříznivým vlivům
Podlahy na venkovní terasy, které odolají všem nepříznivým vlivům, to jsou německá terasová prkna EasyDeck, která můžete zakoupit u ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Podlahové studio – dodávka a pokládka podlahových krytin
O dodávku podlah a pokládku podlahových krytin od spolehlivých evropských výrobců se Vám postará společnost Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Rychlé řešení pro sociální zázemí budov - výroba a prodej sanitárních, WC příček BL 13-3 HPL, BL28
Sanitární a WC příčky BL 13-3 HPL a BL 28 jsou rychlým řešením pro sociální zázemí budov. Příčky z kvalitních německých materiálů vyrábí a prodává firma BÖHME CZ spol. s. r.o.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Kanalizační potrubí PVC, kameninové, litinové odpadní - bezpečné, s dlouhou životností
Kameninové, litinové či PVC kanalizační potrubí, splňující ty nejvyšší požadavky na bezpečnost a dlouhou životnost najdete u společnosti DILES Company s.r.o. z Ostravy.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Plynové kotle – servis a údržba pro bezproblémové plynové vytápění
Petr Strnad, expert na plynové topení z Třebíče, si poradí s opravou Vašeho plynového kotle. Kromě servisu provádí i výměnu starého kotle za nový kondenzační vč. potřebné montáže.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Betonárna Kolín - profesionální výroba a rychlý rozvoz betonu a malty -  uspokojíme i ty nejnáročnější zákazníky
Potřebujete kvalitní beton nebo maltu? Využijte služeb moderní betonárny v Kolíně s kapacitou 55 m3 za hodinu.
Montáž střešních oken Liberec – odborná instalace osvědčených značek
Potřebovali byste nová střešní okna, protože ty staré už hodně pamatují? Naše firma vám ráda pomůže nabízíme odbornou instalaci velmi známých a osvědčených značek.
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Servis plynových kotlů, dodávky kotelen Kolín - FALKOM s.r.o.
Provádíme dodávky kotelen, servis plynových kotlů, revize a opravy.
Exkurze pro veřejnost do výroby PE trubek na vodu, kanalizaci, plyn a závlahy
Český výrobce plastových trubek, společnost LUNA PLAST a.s se sídlem v Hoříně u Mělníka pořádá pravidelné exkurze do výroby PE trubek na vodu, kanalizaci, plyn a závlahy.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Zajištění tepelné izolace a větrané fasády pomocí obkladových desek
Obkladové desky vysoké kvality a různých typů a provedení pro tepelné izolace a větrané fasády dodá v Brně a okolí firma G Trade spol. s r.o.
Moderní a praktické fasádní obklady - odolné, protipožární a čistitelné
Brněnská firma G Import spol. s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, které nejen zmodernizují budovy, ale také jsou odolné, efektivní, protipožární a čistitelné.
Zplyňovací kotle BLAZE – unikátní dřevozplyňovací kotle na kusové dřevo, brikety, štěpku, pelety a piliny
Unikátní kotle BLAZE na dřevo s odtahovým ventilátorem a řídící jednotkou pro regulaci výkonu prodává firma Kamna, krby Láznička – KALA. Pořiďte si dřevozplyňovací kotle na kusové dřevo i pelety.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina
Střešní krytiny s 50ti letou zárukou, kvalitní střešní krytina, střešní tašky, výhradní prodej systému Terran od firmy Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Podlahová prkna svým vzhledem nikdy nezklamou - reprezentativní vzhled pro Váš domov
Uvažujete, jakou podlahu vybrat? Chcete-li, aby působila stylově, doporučujeme uvažovat o podlahových prknech, které svým vzhledem nikdy nezklamou. Vyvolají vždy příjemnou atmosféru.
BOMA PARKET s.r.o. Specialista na podlahy Praha
Kvalitní výstavba, rekonstrukce, montáž, oprava plynovodů a ropovodů
Profesionální a kvalitní výstavbu, rekonstrukci a opravu plynovodů a ropovodů zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a disponuje kvalifikovaným personálem.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Obkladové desky, tepelné izolace, keramické fasádní obklady
Obkladové desky, tepelnou izolaci i keramické fasádní obklady dodává společnost G Trade spol. s r.o. z Brna. Obstaráme dodávku, montáž i servis.
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly
Stavební a tesařské vruty do dřeva pro terasy, dřevostavby i pergoly vám zajistí společnost z Prostějova - PROŘEZ spol. s r.o..
Prodej koupelnového vybavení - vany, sprchové kouty a sanitární keramiky
Široký sortiment vybavení do koupelny, jako jsou umyvadla, vany, sprchové kouty či sanitární keramika, zakoupíte na Znojemsku v koupelnovém studiu FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Výroba certifikovaných panelových vchodových dveří s odolností proti vloupání
Certifikované panelové vchodové dveře pro domy a byty vyrábí firma VKV-MARKET, spol. s r.o. V Opavě, Olomouci dodáváme kvalitní dveře s odolností proti vloupání a velkou tepelnou úsporou.
Konsignačních sklady pro dodavatele a odběratele -  snadné a optimální skladování
Jihlavská firma LAGUS s.r.o. se nezabývá pouze dodávkou speciálních spojovacích součástí, ale také poskytuje skladové služby v podobě konsignačních skladů, které jsou výhodnější než sklady standardní.
LAGUS s.r.o.