Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Klasické a moderní stylové obklady a dlažby do koupelen
Klasické stylové či moderní a zároveň designové obklady a dlažby do koupelen v různých barevných variacích zakoupíte v okolí Moravského Krumlova a Ivančic u FATO Hlaváč
FATO Hlaváč, s.r.o.
Tepelná energetika, projekční práce, konstrukční práce, výměníkové stanice, kogenerační jednotky, kotelny
Společnost TERMOENGINEERING, s.r.o. se specializuje na oblast tepelné energetiky. Nabízí služby konstrukčních, projekčních a dodavatelských prací.
TERMOENGINEERING, s.r.o. tepelná energetika
Výroba a doprava betonových směsí na míru v Praze
TBG Metrostav s.r.o. je profesionální společností zaměřenou na výrobu a dopravu betonových směsí na míru.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Opravy, servis, čištění, revize plynových spotřebičů, plynový kotel, bojler
Opravy, servis, čištění a revize veškerých plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a dalších plynospotřebičů provádí firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Výroba zakázkových spojovacích dílů
Výroba zakázkových spojovacích dílů firmou LAGUS s.r.o. dle požadavků klienta. Jak pro Českou republiku tak pro Rakouské, Německé, Francouzské nebo Italské světové firmy.
LAGUS s.r.o.
Nezbytné potřeby pro montáž parapetů - čistící PUR pěny, odlamovací nože, akryl a pásky
Společnost iPARAPETY s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci venkovních a vnitřních parapetů včetně prodeje nezbytných montážních potřeb, jako jsou zednické vodováhy, odlamovací nože, PUR a expanzní pěny.
iPARAPETY s.r.o.
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Tenkovrstvé, vodou ředitelné fasádní omítky a barvy Paulín - vysoká kvalita a odolnost
Prodejem tenkovrstvých, vodou ředitelných fasádních omítek a barev Paulín se zabývá společnost Král - barvy, s.r.o. se sídlem Hranice IV – Drahotuše. Barvy se vyznačují vysokou kvalitou a odolností.
Král - barvy, s.r.o.
Jímky, septiky a vodoměrné šachty – zakázková výroba plastových nádrží
Zakázkovou výrobu plastových nádrží, kterými jsou například jímky, septiky a vodoměrné šachty, se zabývá společnost využívající odolné materiály BOVAS - Bohuslav Štaubert v Jihlavě a na Vysočině.
Profesionální montáž, oprava - plynovody, ropovody, produktovody
Profesionální montáž a opravu plynovodů, ropovodů i produktovodů zajišťuje společnost GLUMBÍK s.r.o. v Ostravě, která se řadí mezi nejvýznamnější v této oblasti a má dlouholeté zkušenosti.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Plastová okna a dveře s novým profilem Gealan Linear - trojsklo, 5-ti komorový okenní systém do nových budov i při rekonstrukcích
Společnost MONTPLAST Uherský Brod - Zlínský kraj přichází s novým plastovým profilem Gealan Linear, nový okenní systém vhodný do nových budov i při rekonstrukcích, řešení pro okna i dveře.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Kompenzátory vlnovcové, gumové, tkaninové-výroba, testování dle norem
Ve společnosti MACROFLEX z okresu Zlín je výroba zaměřena na kompenzační prvky pro potrubní systémy - vlnovcové, gumové, tkaninové kompenzátory pro elektrárny.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Prodej zeminy a hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy
Společnost Kamenivo Zlín Rybníky se specializuje na prodej zeminy i hlíny pro úpravu terénu včetně dopravy v okolí Zlína a Otrokovic.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Industriální okna do starých hal, loftů, továren a jiných objektů – výroba industriálních okenních konstrukcí
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu a instalaci industriálních oken do továrních hal, loftových bytů a dalších objektů. Okenní konstrukce s extrémně štíhlou šířkou ocelových profilů.
Páskové systémy - ochrana pro produktovody, vodovody a ropovody
Kvalitní izolační páskové systémy, chránící produktovody, vodovody i ropovody před korozí zprostředkuje společnost MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Dveřní křídla z polyuretanové pěny Vysoké Mýto – včetně kování
Zajišťujeme kvalitní výrobu dveřních křídel s jádrem polyuretanové pěny o rozměrech odpovídajících ČSN včetně kování.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Venkovní mrazuvzdorná dlažba na terasy, balkóny a chodníky a vnitřní obklady a dlažby - prodej
Široký sortiment obkladů a dlažeb zakoupíte v okolí Znojma v prodejně stavebnin firmy Ekoček. Prodáváme vnitřní obklady a dlažbu ale i mrazuvzdornou dlažbu pro venkovní použití.
Stavebniny EKOČEK
Stavebniny Pardubice - Dolur - velkoobchod stavebního materiálu
Pro ty co staví, máme skvělou nabídku stavebního materiálu včetně sádrokartonů, izolačních materiálů, střešních prvků a kanalizace.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Rozvoz betonových směsí - vlastní výroba a speciální domíchávače pro přepravu betonu
Společnost Andrla CZ s.r.o je mimo jiné Betonárna, a vyrábí si vlastní betonové směsi, které Vám rozveze v Opavě a okolí. Firma má k dispozici speciální vozy, kterými zajistí rychlý transport betonu.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Interiérové barvy Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací - míchání barev
Velký výběr interiérových barev Primalex na vnitřní zdi včetně penetrací naleznete na prodejnách firmy Král - barvy v Hranicích nebo Drahotuších. Barvy vám také rádi namícháme dle vašeho přání.
Král - barvy, s.r.o.
Železářství – šrouby, vruty, hřebíky a další spojovací materiál
Spojovací materiál pro hobby i profesionální použití zakoupíte v prodejně Ungrmat v Rajhradu. V našem železářství pořídíte šrouby, vruty, hřebíky, kotvící prvky a další spojovací materiál.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Samolepící vinylové podlahové čtverce Deco floor – věrná imitace kamenných, dřevěných a kachličkovitých vzorů dlaždic
Pomocí samolepících podlahových tapet rychle a levně zrenovujete starou podlahu. Podlahové čtverce Deco floor s věrnou imitací dřeva, kamene nebo kachliček prodává Kupsi u Kupsy, s.r.o. z Boskovic.