Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Beton pro tunely Praha - stříkaný beton, beton pro definitivní ostění
Společnost TBG Metrostav, s.r.o. Praha provozuje betonárny, v nichž vyrábí a dodává betony a betonové směsi.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Zakončení balkónu – balkónové a okapové lišty různých velikostí a s různým přesahem
Bohatý výběr okapových a balkónových lišt a profilů v různých velikostech má ve svém sortimentu společnost PELI BRNO, která si poradí nejen se zakončením balkónu.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Výroba plastové potrubí, kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu
Zajišťujeme jako největší český výrobce výrobu plastového potrubí v různých variantách, jako například kanalizační systém z neměkčeného polyvinylchloridu.
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Vodotěsné střešní tašky - střešní krytiny s dlouhou životností
Široký sortiment střešních krytin, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, pro Vás poskytuje brněnská společnost Mediterran CZ s.r.o. Máte od nás 50 letou záruku.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
PUR pěna pro nástřik totální plošné izolace Penosil - izolace garáží, ventilace, potrubí
Potřebujete izolaci vrat, garáže, balkónu, nádrže, lodě nebo ventilace? Pak je nejlepším řešením PUR pěna EasySpray PENOSIL pro nástřik totální plošné izolace - zakoupíte ji v prodejně DUMAG v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Metrové, kusové, zátěžové, dětské koberce-prodej i pokládka, montáž
Velký výběr koberců se slevou 30% je u firmy FRANC Zlín. V prodeji metrové i kusové koberce, zátěžové, dětské, klasické i moderní vzory. Samozřejmostí je pokládka, montáž koberců.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Oleje na dřevěné terasy a nábytek za akční ceny
Připravte Vaši dřevěnou terasu a nábytek na léto s výhodnou nabídkou přírodních impregnačních olejů a dalších prostředků na terasy od BOMA PARKET s.r.o.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vodovodní, umyvadlové a dřezové baterie NOVA – prodej a servis od profesionálů
Spolehlivým prodejcem kvalitních vodovodních, umyvadlových, dřezových a dalších typů baterií značky NOVA je společnost KOVER, spol. s r.o. z Jesesníku, jejíž pracovníci zajišťují i servis.
KOVER, spol. s r.o.
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR nově ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, Praha 6
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR jsou velmi praktické a přitom designové. Nově je najdete ve vzorkovně společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Výroba rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku dle přání klienta
Pro výrobu rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku, přesně dle Vašich potřeb kontaktujte společnost DK-ELVIS s.r.o., která sídlí v Ostravě. Vhodné pro všechna odvětví průmyslu.
DK-ELVIS s.r.o.
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Topenářství – montáž a výměna kotlů, podlahové vytápění, opravy topných systémů
Montáž a výměnu kotlů, realizaci podlahového vytápění a dalších topných systémů svěřte do rukou firmy ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o. Postaráme se i o opravy topných systémů a těles.
ŠIMEK VODO-TOPO-PLYN, s.r.o.
Vodoinstalační a topenářský materiál, vybavení koupelen, kotle, bojlery Nový Bydžov
Společnost M.A.K. spol. s r.o. se specializuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej vodoinstalačního, topenářského materiálu a vybavení koupelen.
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Rychlá a profesionální výstavba, dodávka, montáž plynovodů a ropovodů
Rychlou a profesionální výstavbu, dodávku a montáž ropovodů a plynovodů provádí společnost Glumbík s.r.o. v Ostravě, ale působí po celé Moravě.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Kvalitní spojovací materiál – návrhy, vývoj, dodávky
Pokud se ohlížíte po spolehlivé společnosti, která se zabývá návrhy a vývojem spojovacích materiálů, pak se neváhejte obrátit na SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken -  kokos, juta nebo mořská tráva
Jak správně postupovat v rámci péče a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal Vám poradí firma floorcolor s.r.o..
Dodávka a montáž teplosměnných stěn a vypracování nabídky zdarma od FRISCO s.r.o.
Společnost FRISCO s.r.o. z Příbrami poskytuje kvalitní služby v oblasti dodávky a montáže teplosměnných stěn, součástek pro klimatizace nebo vzduchotechniku.
Charakteristiky vlastností požární odolnosti požárních uzávěrů
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na dodávku a montáž protipožárních ocelových dveří a stěn aby jste mohli chránit svůj domov, kancelář či velkosklad proti ohni a jeho ničivým účinkům.
Obkladové přechodové lišty a profily pro ukončení obkladů – kvalita od spolehlivého dodavatele
Spolehlivým dodavatelem s kvalitním sortimentem přechodových obkladových lišt a profilů pro ukončení obkladů či pod obklady v různých provedeních je společnost PELI BRNO.
PELI BRNO Prodejna lišt Brno
Lepení vinylu na zeď - jednoduché a rychlé řešení, bez bourání
Máte rádi jednoduchá a rychlá řešení? Pak se seznamte s novinkou ve službách společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy, kterou je lepení vinylu na zeď.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Napájecí zdroje, jističe, konektory a další elektro komponenty
Napájecí zdroje, konektory, jističe a další komponenty pro průmyslovou elektroniku jsou oblast, ve které s naší společností Vienna Components Trading působíme na trhu již od roku 1994.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly