Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli
Předcházejte škodám na potrubí vlivem smršťování. Řešením jsou kovové vlnovcové kompenzátory, hadice z nerez oceli. Dodavatelem v regionu Zlín je firma Macroflex.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Materiál pro suchou výstavbu – sádrokartonové desky, profily, tmely, tepelná izolace
Veškerý potřebný materiál pro suchou výstavbu, jako jsou sádrokartonové desky, profily, tmely a tepelná izolace a další příslušenství za výhodné ceny prodávají Stavebniny Ekoček.
Stavebniny EKOČEK
Široký výběr rozpojovacích skříní pro venkovní vedení - spolehlivost a flexibilita pro vaši bezpečnost a projekt!
Objednejte si kvalitní rozpojovací jistící skříně pro venkovní vedení od společnosti Elplast - KPZ Rokycany, spol. s r. o., nabízíme široký výběr typů skříní s různými technickými parametry.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výroba stavebních hmot Jablonec nad Nisou - produkty pro pevné základy a snadnou instalaci
Tomeš-výroba stavebních hmot s.r.o. je společnost, která se specializuje na výrobu různých druhů stavebních materiálů, jako jsou například beton, malta a sádra.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Kvalitní revize kotlů, krbových kamen a vložek na tuhá i pevná paliva
Profesionální revizi u kotlů, krbových vložek na tuhá a pevná paliva vám obstará a zrealizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, a to ve městech Frýdek Místek, Ostrava a Nový Jičín.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Dřevěné podlahy Uherské Hradiště - podlahové krytiny s odbornou pokládkou
Kvalita, krása a trvanlivost dřevěných podlah je dostupná i za příznivou cenu. Podlahové studio Jegla Babice Uherské Hradiště se zabývá prodejem a odbornou pokládkou kvalitních dřevěných podlah.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Olejové nátěry venkovních teras, pergol a dřevěných konstrukcí přípravky Remmers
Ošetřete venkovní dřevěné konstrukce kvalitními olejovými nátěry, které prodává v okolí Hranic, Lipníku nad Bečvou firma Král-barvy, s.r.o. Přípravky Remmers jsou vhodné pro pergoly i terasy.
Král - barvy, s.r.o.
Dodavatel samořezných, závito-tvárných šroubů do oceli, plastu i dřeva
LAGUS s.r.o. z Jihlavy, to je prodejce nestandardního spojovacího materiálu, závito-tvárných a samořezných šroubů do dřeva, plastu i oceli. Garance vysoké kvality a nízké ceny.
LAGUS s.r.o.
Venkovní dřevěná mozaika na fasádu, k obložení plotu - dřevěné exteriérové obklady
Společnost WOODCMTE s.r.o. dodává dřevěné mozaiky - exteriérové obklady. Venkovní dřevěná mozaika je použitelná na fasádu i k obložení plotu. Navštivte nás v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Upevňovací technika a spojovací prvky pro montážní, instalatérské, stavební práce
Spolehlivý dodavatel vysoce kvalitní upevňovací techniky, to je společnost reca spol. s r.o. Navštivte náš e-shop a vybírejte z nepřeberného množství montážní techniky.
Hledáme nové spolupracovníky pro montáže oken a dveří - práce, brigáda Znojmo
Hledáme spolupracovníky do našeho týmu na montáže oken a dveří - jsme stabilní firma EVOokna Tomáš Makeš se sídlem v Tulešicích na Znojemsku.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Klapkové uzávěry KUA pro odvádění práškových materiálů z výsypek odlučovačů, filtrů
Zakázkovou výrobou klapkových uzávěrů KUA se zabývá firma EKOMETAL – E spol., s.r.o. Uzávěry dopraví práškové materiály z výsypek odlučovačů, filtrů a také sypké materiály s abrazivními účinky.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Nádrže na dešťovou vodu, jímky a septiky – kvalitní výroba z odolných plastů
Výrobou nádrží na dešťovou vodu z odolných plastů a septiků neboli jímek na odpadní vody se zabývá společnost BOVAS - Bohuslav Štaubert působící na Vysočině.
Kvalitní a levné severské palubky za skvělé ceny AKCE, doprava zdarma
Jedinečnou akci na kvalitní a levné severské palubky včetně dopravy zdarma vám poskytne společnost KARPEN PLUS - severské řezivo za skvělé ceny jedině u nás!
KARPEN PLUS s.r.o.
Novinka - Systém ultra DB s výbornými akustickými vlastnostmi
Rozšířená nabídka odpadních produktů o další špičkový produkt - Systém ultra DB trubky a tvarovky - OSMA zpracování plastů, s.r.o. Humpolec
Ostendorf - OSMA s.r.o. Výroba plastového potrubí
Rozvoz stavebního materiálu, betonárna, výroba a rozvoz betonu přímo k zákazníkovi
Betonárna a rozvoz stavebního materiálu pro soukromé osoby, střední stavební firmy nebo velké firmy. Rozvoz stavebního materiálu včetně betonu multikárou FUMO.
Polyesterové desky, PET - POLYESTER - dodávka a zpracování
Společnost Elventa LV, s.r.o. vám zajistí dodávku a zpracování polyesterových desek - PET - POLYESTER.
Elventa LV, s.r.o. Plastové produkty a polotovary
Speciální, pryžové a vinylové podlahy pro sportovní a průmyslové prostředí - NOKO SERVIS
Specializujeme se na dodávku kvalitních pryžových výrobků a podlah pro sportovní a průmyslové využití. Rozšiřujeme náš sortiment o špičkové vinylové podlahy.
Prodej a dodávka potrubí kanalizace a vodovody – PVC, PE a PP roury a tvarovky
PVC, PE, PP roury, tvarovky a potrubí pro rekonstrukce i výstavbu kanalizací i vodovodů dodává spolehlivá firma DILES Company s.r.o. v Ostravě i s dobrou dostupností na Karvinsku.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství  Brno a okolí, Jihomoravský kraj
Parapety vnitřní a venkovní, prodej příslušenství jedině od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Vybrat si můžete vybrat s široké škály dekorů. Provádíme i montáž.
iPARAPETY s.r.o.
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Čerpání betonu do dálky a výšky i na stavbách s nedostatkem prostoru
O dodávku a čerpání betonu do dálky i výšky pomocí halového čerpadla, a to i na stavbách s nedostatkem prostoru, se postará firma Beton Znojmo.
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík