Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej a pokládka plovoucích podlah od předních výrobců
Plovoucí podlahu Vám dodá a položí společnost LIGNO STYL s.r.o., Ústí nad Labem. Nabízíme bohatý sortiment moderních a kvalitních plovoucích podlah od předních výrobců.
Trávníková osiva Děčín - trávníkové směsi pro sport i krajinu
Požadavky na funkčnost trávníku se dají rozdělit pro krajinné či sportovní účely. EUROGREEN CZ s.r.o. individuálně určuje vhodnou travní směs dle požadavků.
Pěstování a prodej lesních sazenic, stromů, keřů i dřevin
Lesní sazenice, stromy, keře a další rostliny Vám nabízí Lesní školka Vědomice s.r.o. Pěstujeme a prodáváme listnaté i jehličnaté stromy, keře, rekultivační či okrasné dřeviny a rostliny.
Prodej obkladů a dlažeb Teplice - nejznámější české i světové značky na jednom místě
Chcete rekonstruovat nebo stavět novou koupelnu, ale chybí vám kvalitní materiál? Společnost KERSTAV SZABOVÁ vám zprostředkuje prodej kvalitních obkladů a dlažeb.
Vytápění a potrubní rozvody všech médií – montáž, opravy i rekonstrukce
Topení i potrubní rozvody pro vodu, plyn a páru montuje, opravuje a vyměňuje společnost OLPET s.r.o. z Teplic. Kompletní topenářské a potrubářské práce, rekonstrukce, opravy i revize.
Koupelnové studio Teplice, vybavení do Vaší koupelny - obklady, dlažba, sanita
V tomto koupelnovém studiu můžete nakoupit veškeré potřeby pro stavbu nové, anebo rekonstrukci stávající koupelny. Stejně tak nabízí zájemcům možnost PC projektu koupelny.
Sváření, výroba, montáž a opravy technologických zařízení a potrubních celků
Potrubní systémy a průmyslová technologická zařízení svařuje, vyrábí, montuje a opravuje společnost LUTOPOL s.r.o., Duchcov. Svařování oceli, nerezu i hliníku, potrubářské práce.
Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis plynových kotlů Žatec
Potřebujete nový plynový kotel? Porouchal se vám ten starý a nevíte, jak ho opravit? Antonín Pech P+S+P Vám nabízí služby týkající se plynových kotlů, od jejich prodeje, přes montáž až po servis.
Prodej bazénů na míru – neobvyklý prostor není problémem
Prodejem bazénů na míru se zabývá firma RS - AQUASERVIS s.r.o. v České Kamenici. Máme za sebou víc jak 11letou tradici. Náš tým tvoří vyškolení pracovníci, kteří se snaží vyhovět Vašim specifickým požadavkům. Vytvoříme pro Vás projekt, zapracujeme veškeré vaše požadavky. Poté vyrobíme pro Vás bazén, namontujeme a v budoucnu budeme zajišťovat ...
Prodej sprchových koutů Teplice - koupelnové studio, ve kterém naleznete vše potřebné
Sprchové kouty tvoří nedílnou součást většiny koupelen. KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. realizuje prodej kvalitních sprchových koutů různých kvalitních značek.
Prodej radiátorů značky Zehnder Teplice - stylové radiátory do Vašeho bydlení
Prodej kvalitních radiátorů značky Zehnder a zajímavě stylově řešených radiátorů zajišťuje společnost KERSTAV. Vyberte si ten správný design, barvu nebo provedení.
Obklady a dlažby RAKO i Marazzi Teplice - různé barvy, vzory i povrchy
Obklady a dlažby od světově uznávaných výrobců vám nabízíme ve společnosti KERSTAV SZABOVÁ Teplice. Stavíte dům a hledáte originální obklady do koupelny? Nebo potřebujete novou a odolnou dlažbu?
Pronájem kinosálu pro firemní akce, reklama v prostorách kina
Prostory pro pořádání firemních akcí a umístění reklamy nabízí Kino Jirkov s.r.o. Pronájem kinosálu, reklama v prostorách kina či vstupenky jako benefity pro zaměstnance.
Prodej sanitární keramiky Teplice - sprchové kouty, vany, umyvadla, vaničky, nábytek
Kombinaci stylu a účinnosti v koupelně mají naše výrobky z nabídky sanitární keramiky. V sortimentu naleznete kromě základní keramiky, jako jsou toalety a umyvadla, i baterie či nábytek do koupelen.
Prodej mobilních vířivek Praha - nafukovací vany a vířivé bazény
Prodeji mobilních vířivek se v Praze věnuje společnost RS - Aqua servis s. r. o. Nafukovací vířivky, vířívé bazény a vany můžete používat v interiéru i exteriéru. Vířivé vany jsou pro 2 - 6 osob. Mezi největší výhodu patří jednoduchá instalace. Vířivku můžete kdykoli přemístit. Nafukovací spa jsou dostupné v několika designových ...
Prodej ložiska a těsnění Ústí nad Labem
Společnost LOGUP, spol. s r.o. se zabývá prodejem ložisek, těsnění, pojistné kroužky a hadicové spony. Na prodej v naší nabídce: - nářadí - lepidla a tmely - valivá ložiska - kluzná ložiska - mazací tuky - těsnění - pojistné kroužky - nářadí SKF - lineární vedení atd. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Laminátové a plastové bazény přímo na míru - Česká Kamenice
Horké letní dny si přímo říkají o čas strávený u vody. Pokud vás však nelákají přeplněná koupaliště nebo rybníky či přehrady, kde nebývá voda zrovna nejčistší, dejte přednost bazénu. Pohodlí u vody si díky laminátovýma plastovým bazénům můžete užít i přímo na vaší zahradě. Společnost RS - AQUASERVIS vám vyrobí bazén přímo na míru přesně podle ...
Pískovna Lišany nabízí kvalitní štěrk i kamenivo - Louny
Stavíte a sháníte opravdu kvalitní stavební materiály? Nespoléhejte se na dodavatele, kteří nabízí zboží z druhé ruky, pískovna Lišany v okrese Louny pro vás má kvalitní a právě vytěžené kamenivo i mnohem víc. Pískovna Selibice, Seník – Lenešice a pískovna Lišany, to je trojice podniků, která dodává kamenivo, písek i další materiály nejen pro ...
Granulovaný BENTONIT MQ Bento
Granulovaný bentonit MQ Bento pro hydroizolaci staveb a utěsnění vodních děl vyrábí a dodává firma MEDIUM INTERNETIONALI s. r. o.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Výroba skříní a šaten na míru Louny
Dokonalé úložné prostory do vaší domácnosti vám dokáže vyrobit významná společnost VAPTOS, s.r.o. Firma podniká v oblasti výroby skříní a šaten na míru a se svou dvacetiletou praxi je jistotou kvality. Stačí mít svou představu a ihned můžete obdržet nezávaznou objednávku. Jestliže objednávku schválíte, máte možnost vybírat z nejrůznějších ...
Automatické závlahové systémy na míru|Litoměřice
Návrhem a realizací automatických závlahových systémů se v okresu Litoměřice věnuje firma Zahradnické služby Knotek & Veselka. Pokud se pro naše služby rozhodnete, přijede k Vám náš expert na závlahové systémy. Náš odborník navrhne nejlepší možné řešení pro Vás a Vaši zahradu. V rámci nové realizace zahrady od nás, probíhá současně i ...
Stínící látkové rolety do interiéru Ústí nad Labem
Stínící látkové rolety do interiéru - u nás ten největší výběr! Nestačí vám klasické žaluzie?
Údržba veřejné zeleně od profesionálů | Štětí, Litoměřice
Údržba veřejné zeleně není zbytečnost. Pro Štětí, Litoměřice a široké okolí ji zajišťuje společnost Knotek & Veselka. Veřejná zeleň může být chloubou každého města, ovšem musí se o ni někdo řádně starat. Sekání trávy, odborné prořezávání stromů či výsadba nových květin, to jsou jen některé nezbytné kroky ke krásné přírodě ve vaší obci. Pokud ...
Návrhy zahrad a realizace s 3D vizualizací|Litoměřice
Návrhy a realizací zahrad se v Litoměřících a okolí zabývá společnost Zahradnické služby Knotek & Veselka. Nástin projektu provádíme přímo u Vás na zahradě, kde se dohodneme na konkrétním návrhu dle Vašich přání a požadavků. Místo uskutečnění si zdokumentujeme fotografiemi a převezmeme si od Vás půdorys, na kterém je zobrazeno umístění ...