Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Podlahové centrum Ústí nad Labem
Společnost Podlahy Karel s.r.o. Vám nabízí komletní sortiment podlahových krytin. Nabídka podlahových krytin: - korkové podlahy - masivní parkety a prkna - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové plovoucí podlahy - přírodní linoleum - PVC. Prodej: - přípravky na čištění a údržbu podlah.
Sleva až 25% na dřevěná eurookna a dveře
Tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří společnost KERNER s.r.o. pro vás připravila množstevní a akční slevy až 25% na dřevěná eurookna a vchodové dveře. Vyberte si trojsklo U 0,6 za cenu 0,7 W/m2K či dvojsklo U 1,0 za cenu 1,1 W/m2K. Fixní či napojované europrofily IV 68 a IV 78 ve dřevinách: smrk, borovice, meranti a dub. Povrchová úprava ...
GEZ spol s.r.o. kovovýroba prášková lakovna Liberec Ústí  Děčín
GEZ spol. s.r.o. nabízí své služby a zkušenosti v oblasti kovovýroby, práškového lakování a výroby ocelových a protipožárných dveří.
GEZ spol s.r.o. prášková lakovna kovovýroba Liberec Ústí  Děčín
Společnost GEZ spol. s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby nejen v oblastech práškové lakovny a kovovýroby.
Dodávka, montáž a servis klimatizace a vzduchotechniky Teplice
Společnost AirPlus spol. s r.o. činnost zaměřuje především na dodávku, montáž a servis klimatizace a vzduchotechniky včetně projektové dokumentace a technické pomoci na území celé České republiky. K našim zákazníkům patří společnosti provozující distribuci pohonných hmot, státní úřady, banky, energetické a telekomunikační firmy a nejnáročnější ...
Velkoobchod podlahové krytiny Teplice
Společnost Rieger spol.s r.o. Vám nabízí velkoobchodní prodej podlahových krytin. V našem sortimenzu naleznete: - plovoucí podlahy - parkety - koberce - korek - PVC. Spolu s prodejem podlahových materiálů se po celou dobu naší existence zabýváme i pokládkou a montáží.
Kvalitní značkové kování Twin
Společnost PORTA Styl,s.r.o. dodává na český trh kvalitní značkové kování Twin. Kování TWIN jsou vyráběna ve vysoké kvalitě zpracování, která má zásadní vliv na užitné vlastnosti při jeho každodením používání. Při výběru kování firma zúročila více než desetileté zkušenosti z působení v oboru z hlediska bezvadné funkčnosti kování, použití ...
Výměníkové stanice na klíč
Společnost TOPIZ Petr Perner dodává výměníkové stanice na klíč. Dodáváme také energo celky a kotelny na klíč. Provádíme topenářské a vodoinstalatérské práce. Působnost po celé ČR.
Základní anorganické sloučeniny
Společnost Spolek pro chemickou a hutní výrobu, a.s. vyrábí a dodává základní anorganické sloučeniny. Základní anorganické sloučeniny: - hydroxid (louh) sodný a draselný - chlór, kyselina chlorovodíková, chlornan sodný - epichlorhydrin, allylchlorid, perchloretylen.
Speciální anorganické sloučeniny
Společnost Spolek pro chemickou a hutní výrobu, a.s. vyrábí a dodává speciální anorganické sloučeniny. Speciální anorganické sloučeniny: - kyselina fluorovodíková, fluorid sodný - manganistan draselný - oxid hlinitý, umělý korund.
Kuchyňské vybavení, bytové doplňky e-shop
Společnost JEFRO s.r.o. nabízí internetový prodej kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Produkty: - bytové doplňky - domácí elektrospotřebiče - doplňkový sortiment - Fondue - gastro - indukční vařiče - káva, čaj - kuchyňské potřeby - malované obrazy - multifunkční vysavače - nádobí na indukční vařiče - nože, nůžky, ...
Výroba a prodej nábytkové kování Ústí nad Labem
Společnost METALL servis s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem nábytkového kování. Pro více informací nás prosím kontaktujte na telefonním čísle nebo emailem.
Plastová okna a dveře Teplice
Společnost DANMO se zabývá výrobou a montáží plastových oken a dveří. Plastová okna: - okenní systémy PANORAMA . Osvědčení dodavatelé v programu Zelená úsporám.
Výroba a prodej krbová kamna s výměníkem
Společnost HAAS + SOHN Rukov, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem krbových kamen a příslušenstvím. V naší nabídce naleznete: - krbová kamna - krbová kamna s výměníkem - krbové sestavy - příslušenství - náhradní díly.
Výroba krbů na zakázku Most
Společnost Krby Pelant se zabývá výrobou krbů na zakázku. V naší nabídce naleznete: - krby na zakázku - krbová kamna - krbové vložky - kouřovody - dekorační vložky - krbové doplňky a nářadí. Jsme držiteli certifikátu pro montáž krbových vložek Hoxter v rámci dotačního programu ZELENÁ ÚSPORÁM.