Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Podlahové krytiny všech typů, dřevěné, laminátové, vinylové, Marmoleum, prodej a pokládka
Plovoucí podlahy, linolea i parkety dodá a namontuje společnost PODLAHY KAREL s.r.o. z Ústí nad Labem. Zajistíme Vám kvalitní podlahy včetně podlahových krytin za bezkonkurenční cenu.
Stavební materiál, velkoobchodní a maloobchodní prodej v Ústeckém kraji, poradenství
Bohatý stavební sortiment naleznete u firmy Stavebniny Černý, s.r.o. s provozovnou v Teplicích Řetenice. Zpracujeme cenovou kalkulaci a daný materiál dopravíme až přímo na stavbu.
Hliníkové žebříky, štafle, eshop - půjčovna a prodej Litoměřice
Hliníkové žebříky, štafle, jednodílné, dvoudílné a trojdílné, výsuvné, teleskopické, lehké, stabilní a bezpečné žebříky, eshop, půjčovna a prodej Litoměřice.
Multifunkční kabelovody FlexiS pro inženýrské sítě
Multifunkční kabelovody FlexiS určené pro inženýrské sítě a ochranu kabelů proti poškození nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Průmyslové armatury od světových výrobců, ventily, kohouty, klapky
Průmyslové armatury do tepláren, vodáren, energetiky od předních světových výrobců, ventily, kohouty, klapky, pohony, regulátory dodává společnost KASEN s.r.o.
Šroubárna, výroba šroubů, matic, kolíků, závitových tyčí a čepů
Šroubárna ŠROUBY Krupka s.r.o., okres Teplice se zaměřuje na výrobu spojovacího materiálu, šroubů, matic, kolíků, podložek, závitových tyčí, čepů a ocelových dílů pro průmyslová odvětví.
Sítě proti hmyzu do oken a dveří – prodej a montáž
Trápení s obtížným hmyzem uvnitř bytů a kanceláří vyřeší sítě proti hmyzu na okna i dveře z nabídky společnosti ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Zahradní technika Ústí nad Labem
Společnost KASCH Technik s.r.o. z Ústí nad Labem nabízí široký sortiment zahradní techniky, ručních i motorových postřikovačů a rosičů.
Palcové, DIN, ANSI metrické a JIS pojistné kroužky, konstantní průřezové kroužky a vlnkové pružiny
Kompletní řadu pojistných kroužků a vlnovkových pružin naleznete u společnosti Rotor Clip s.r.o. z Budyně nad Ohří. Kvalitní produkty s širokým výběrem kritických velikostí a typů.
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.
Ochrana podzemního i nadzemního potrubí před mrazem – samoregulační kabely
O účinnou ochranu podzemních i nadzemních potrubí domovních i technologických rozvodů před mrazem se postará společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Technická správa města Loun, pronájem parkoviště, údržba komunikací
Technická správa města Loun s.r.o. zajišťuje dlouhodobý a krátkodobý pronájem parkoviště pro automobily, údržbu komunikací, odvoz odpadu, péči o veřejnou zeleň.
Venkovní žaluzie Protal – dlouhá životnost i v extrémních podmínkách
Exkluzivní venkovní žaluzie Protal s unikátním systémem upevnění zesílených lamel v mnoha barevných odstínech nabízí společnost ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Prodej samoregulačních kabelů pro okapy bez rampouchů a převisů
Bezpečný průchod pod okapy Vašeho domu bez rizika zranění při pádu rampouchů a převisů zajistí v zimě samoregulační kabely, které prodává společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Lepící a těsnící tmely šedé barvy MQ 100 MASTER - prodej Most
Dokonalou eliminaci nerovnosti podkladu a vyplnění dutin i jiných trhlin v pozemních zajistí lepící a těsnící tmel šedé barvy MQ 100 MASTER, který prodává firma MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Přístroje a rozvaděče VN Teplice – prodej a distribuce, servis a opravy
Společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích nabízí své služby v oblasti prodeje, distribuce, ale také oprav a servisu přístrojů a rozvaděčů VN.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Servis plynových kotlů pro delší životnost Žatec
Pravidelný servis plynového kotle od naší Žatecké firmy Vám ušetří náklady na opravy a prodlouží životnost Vašeho spotřebiče.
Prodej kotlů Žatec - kotle na plyn, tuhá paliva i biomasu, montáž, servis
Prodejem kotlů v Žatci a jeho okolí se zabývá pan Antonín Pech. V nabídce naleznete nepřeberné množství kotlů na plyn, biomasu nebo tuhá paliva a v neposlední řadě také elektrokotle.
Servis kotlů v okolí Žatce – pravidelný roční i pozáruční servis, havarijní opravy
Pravidelný roční servis kotlů, pozáruční servis i opravy, výjezdy k akutním haváriím zajišťuje v okolí Žatce spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Sadovnická činnost Litoměřice – zhotovení návrhů, výběr rostlin, realizace
Toužíte po representativní zahradě nebo úpravy okolí domu či jiného objektu? Služby sadovnické činnosti od návrhu až po realizaci pro Litoměřice a okolí nabízí společnost Knotek & Veselka.
Údržba veřejné zeleně Litoměřice
K upraveným plochám každého města patří bezesporu také údržba veřejné zeleně. V Litoměřicích tyto služby zajišťují odborníci ze společnosti Zahradnické služby Knotek & Veselka.
Automatické závlahové systémy Litoměřice – krásná zahrada bez práce
Toužíte po krásném trávníku, ale nemáte čas ho každý den dlouhé minuty zalévat? Řešení přináší automatické závlahové systémy, které Vám navrhne a instaluje společnost Knotek & Veselka z Litoměřic.
Stavební chemie SIKA – pro všechny stavby
Přísady do malt a betonu, sanační malty, tmely, lepidla nebo jiné kvalitní produkty stavební chemie švýcarské společnosti SIKA nabízí certifikovaný dodavatel, společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné i vinylové, vzorkovna a prodej
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné, PVC, vinylové, příslušenství, vzorkovna, prodej a montáž podlahových krytin zajišťuje společnost Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře, Chomutov.
Zahradnické práce Litoměřice - návrhy a realizace, okrasná jezírka, automatické závlahy
Zahradnické práce v Litoměřicích a okolí provádí Knotek & Veselka. Potřebujete pomoci se svou zahradou, nově ji navrhnout nebo obnovit? Vyberte si společnost Knotek & Veselka.