Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodej, montáž a servis podlahového elektrického vytápění Most - rovnoměrné rozložené teplo v místnosti
Bývá vám v místnosti často nepříjemná zima? Společnost ELSTAP pro vás má efektivní řešení. Firma se zabývá prodejem, montáží, ale i servisem podlahového elektrického vytápění.
Údržba a úprava veřejné zeleně a zelených ploch a zahradnické služby Litoměřice
Firma s tradicí Zahradnické služby Knotek & Veselka se profesionálně a celoročně stará o údržbu veřejné zeleně a zelených ploch ve Štětí a Litoměřicích.
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem Most -  běžný sortiment skladem
Společnost ELSTAP Vám nabízí velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu a elektrotechniky.
Bazény a mobilní vířivky pro relaxaci i sportovní vyžití Děčín
Chcete si konečně pořádně odpočinout? Co takhle zahodit všechny starosti a ponořit se do příjemné vody plné bublinek? Nebo dáváte přednost aktivnímu odpočinku v bazénu?
Okrasná jezírka Litoměřice - realizace, návrhy, vytýčení, zaměření, koupací jezírka
Zahradnické služby Knotek & Veselka realizují okrasná i koupací jezírka. Společnost působí především v oblasti Litoměřic. Nemusíte se o nic starat, společnost vše zařídí od návrhu až po vyhotovení.
Zakázková výroba dveří a zárubní ze dřeva, dýhy nebo lamina do interiéru i exteriéru
Dveře ze dřeva, dýhy nebo lamina, klasické nebo obložkové zárubně pro venkovní i vnitřní použití na zakázku vyrobí firma AFC ServisDC a.s. z Děčína.
Bentonitový těsnící tmely - s vysokou elastickou přilnavostí a lepící schopností
Těsnící bentonitové tmely - MQ 100 MASTER si můžete pořídit od firmy MEDIUM International I. s.r.o. Most.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Eshop s komplexním materiálem pro elektrotechniku - kompletní sortiment kabelů, vodičů...
Významná společnost ELSTAP - Janovský Jan provozuje eshop, ve kterém je možné zakoupit kompletní materiál pro elektrotechniku, dále elektrické spotřebiče a příslušenství.
Dveře a zárubně na míru dle vašich požadavků Louny - vysoká kvalita
Dveře a zárubně různých barev a povrchových úprav na míru dle Vašich specifických požadavků Vám zajistí společnost VAPTOS se sídlem v Lounech.
Nábytkové kování a komponenty pro výrobu i renovaci nábytku
Kvalitní nábytkové kování, komponenty i spojovací materiál pro výrobu a renovaci nábytku dodává firma METALL servis s.r.o. Nabízíme produkty pro výrobce nábytku, truhláře i koncové zákazníky.
Prodej, koupě a pronájem nemovitostí, komplexní realitní servis
S koupí, prodejem i pronájmem bytů, rodinných domů či nebytových prostor Vám pomůže realitní kancelář MOBILE FORCE s.r.o., Ústí nad Labem. Nabízíme pomoc s financováním i právní poradenství.
Elegantní a praktické kuchyně na míru Louny - 3D vizualizace a první návrh zdarma
Kuchyně na Míru pro Louny, ale i široké okolí vám přináší VAPTOS. Kuchyně je důležitým bodem každého domu i bytu, a mnohdy spolu s ložnicí také místem, kde trávíme nejvíce času.
Technoart Teplice - zpracování keramických obkladů a dlažby na zakázku
KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. ve svém sortimentu nabízí ve spolupráci s partnerskou plzeňskou firmou TechnoArt následným zpracováním dlažby a keramických obkladů - mozaiky, leštění hran, pískování povrchů.
Prodej velkoformátové dlažby Teplice - dlažba od italských renomovaných výrobců
Velkoformátovou dlažbu dodává společnost z Teplic KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. V nabídce naleznete dlažbu ve formátu 80 x 180, 50 x 50, 40 x 80 nebo 60 x 120 cm.
Prodej eurooken a dřevěných dveří Ústí nad Labem - kombinace dřeva a hliníku
Vsaďte i vy na dřevěná okna a dveře od společnosti ARS Ústí, která se zabývá prodejem, dodávkou, montáží a případným servisem těchto produktů.
Exteriérové zastínění prodej, montáž Ústí nad Labem - stínění na míru
Exteriérové zastínění to jsou venkovní žaluzie, rolety, markýzy a venkovní clony.
Prodej a servis strojů Wisconsin Litoměřice - všestranné stroje pro použití celý rok
Zahradnické služby Knotek & Veselka z Litoměřic je autorizovaným prodejcem univerzálních strojů Wisconsin Engineering. Zajišťujeme i servis. Stroje jsou k použití v letních i zimních měsících.
Zdravotní matrace prodej Žatec - zajistí Vám kvalitní spánek i úlevu od bolesti zad
Zdravotní matrace pro Žatec a okolí zajistí firma Petr Slováček. Kvalitní, dostatečný a ničím nerušený spánek má na náš život mnohem větší vliv, než si mnohdy dokážeme uvědomit.
Kvalitní dřevěný nábytek na míru pro domácnost, hotel i kancelář
Kvalitní nábytek na míru Vám vyrobí v Truhlářství Jan Vondráček, Velké Březno. Vyrábíme skříně, postele, kuchyňské linky, schodiště i dětský nábytek z masivu či lamina.
Výroba a prodej přípravků na ochranu rostlin Terezín - produkty pro zahrádkáře
Kvalitní a ekologicky šetrné zahrádkářské přípravky na ochranu a výživu rostlin vyrábí a dále prodává společnost LOVELA Terezín s.r.o..
Návrhy a realizace zahrad Litoměřice - 3D návrh budoucí realizace, automatický závlahový systém
Zahradnické služby Knotek & Veselka nabízí návrhy a realizace zahrad v Litoměřicích a jeho okolí. Před realizací Vám zhotovíme 3D návrh na základě dokumentace, kterou provedeme na Vašem pozemku.
Sériová i zakázková kovovýroba, ploty, branky i stavební prvky
Zakázkovou i sériovou kovovýrobou se zabývá firma HAMANA-Konstrukce s.r.o., Údlice. Vyrábíme zábradlí, ploty, branky, plechové kontejnery a stavební prvky z železa, hliníku i nerezových materiálů.
Údržba zahrad Litoměřice - péče o dřeviny, sekání trávy, tvarování keřů
Zahradnické služby Knotek & Veselka v okredu Litoměřice zajišťují veškeré údržby zahrad. V rámci našich služeb se postaráme o: - údržbu trávníku - sekání, hnojení, vertikulace, chemické odplevelení, postřiky - péče o dřeviny - omlazení porostu, odborný řez, tvarování keřů, úprava živých plotů, hnojení, - údržba jezírek - servis, chemické ...
Obnova trávníku vhodným osivem Děčín - rychlá regenerace za 6 - 8 týdnů
Expert na trávníky společnost EUROGREEN CZ s.r.o. zajišťuje rychlou obnovu trávníku v době 6 - 8 týdnů. Osazujeme jen vhodným osivem travních směsí.