Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Prodejní výstava fuchsií, pelargonií a surfinií s prohlídkou bylinkové zahrady
Výstava fuchsií v Zahradnictví Petro Mělník potěší všechny milovníky balkonových rostlin. Kromě fuchsií se mohou těšit na pelargonie, surfínie, Million Bells či Mandevily.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Sanační a pastovité omítky Kladno – kvalitní materiály od prověřených výrobců
Potřebujete udělat fasádu, ale máte starší dům a jeho zdivo je vlhké a poškozené? S tím vám poradí Stavebniny Kladno, kde nabízí různé druhy omítek.
Květinové vazby pro svatby i oslavy, dekorace i dárkové předměty z Květiny Romantic
Květiny Romantic z Lysé nad Labem pro Vás přichytá nádherné květinové vazby, které budou okrasou na svatbách i oslavách. Najdete zde květiny řezané i pokojové.
Třívrstvé PE trubky pro tlakové rozvody pitné vody a plynu
Trubky pro tlakové rozvody pitné vody a plynu musí splňovat požadavky daných norem. Česká výrobní společnost Luna plast dodává třívrstvé koextrudované trubky z polyethylenu, vhodné pro tento účel.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Dřevěná okna a dveře, zimní zahrady a dřevěné doplňky od BRAM
Společnost BRAM z Kolešovic z okresu Rakovník se zaměřuje na výrobu kvalitních dřevěných oken a dveří nebo zimních zahrad a dalších dřevěných doplňků.
Plastová okna a dveře skladem E-shop - objednávky nad 25 000,- Kč mají dopravu ZDARMA!
Sháníte plastová okna či vchodové a balkónové dveře za přijatelné ceny? Navštivte náš e-shop, ve kterém si zaručeně vyberete. Vsaďte na kvalitu a bezkonkurenční ceny!
Truhlářství Karlík, Jílové u Prahy – zaměření a konzultace zdarma
Máme za sebou velké množství zakázek a plno spokojených klientů. Není divu na trhu jsme totiž už 20 let, a proto nabízíme opravdu profesionální služby v Jílové u Prahy.
Vany, sprchové kouty, vybavení do wellness nebo koupelnové doplňky od GENOVA Bohemia s.r.o.
Společnost GENOVA Bohemia s.r.o. z Prahy nabízí široký sortiment techniky a vybavení do koupelen. Moderní koupelnové prvky předních světových a českých značek.
Výroba přívěsů dle požadavku zákazníka, vjezdové brány, plotové díly, prodej a montáž garážových vrat HÖRMANN
Firma Martin Holub - Kovoservis se sídlem v Mladé Boleslavi se již od roku 1995 zabývá výrobou přívěsů všech typů dle požadavku zákazníka. Současně také vyrábíme vjezdové brány včetně plotových dílů.
Koaxiální kabely HELUKABEL – kompatibilita s vlečným řetězem a odolnost proti horizontálnímu a vertikálnímu zrychlení
Koaxiální kabely HELUKABEL nabízíme ve variantě, která je kompatibilní s vlečným řetězem. Jsou odolné proti horizontálnímu a vertikálnímu zrychlení a na přenos signálu se můžete 100% spolehnout.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Plastový bazén + zdarma kompletní izolace, ruční vysavač a chemie
Plastový bazén za skvělou cenu, navíc s kompletní izolací, ručním vysavačem a chemií zdarma můžete objednat od českého výrobce Bazény Kostelec (dříve Polman), která sídlí nedaleko od Prahy.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Velkoobchod, maloobchod, prodej kotevní techniky, šrouby
Firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o - to je velkoobchod a maloobchod zaměřený na prodej kotevní techniky - šrouby, nýty, hmoždinky, kotvy, vruty, hřeby a teleskopy.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Kuchyně na míru, vestavěné skříně a kvalitní dřevěný nábytek od Truhlářství Jaroslav Budka
Truhlářství Jaroslav Budka z Prahy Sedlčany se zaměřuje na kvalitní zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, nábytku nebo třeba venkovních pergol.
Automatické přístroje na změkčení vody – nízké provozní náklady
Problémy s tvrdou vodou v domácnosti vyřeší automatické přístroje na změkčení vody s nízkými provozními náklady od společnosti GORO spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Vliv estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí a účinné odstranění filtrací
Zmírněte negativní dopady vlivu estrogenů na zdroje pitné vody a zdraví lidí s pomocí účinných filtračních systémů společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Vertikální žaluzie NADOS - Vhodné do domácnosti i komerčních prostor
Sedíte celý den v kanceláři a do očí Vám neustále svítí slunce? Tenhle problém lze snadno vyřešit, a to díky vertikálním žaluziím od firmy NADOS.
Mobilní chemické toalety - pronájem celá ČR
Společnost TOI TOI je jedničkou mezi společnostmi poskytujícími pronájem mobilních toalet.
Úprava, sekání, provzdušňování a mulčování travnatých ploch od Milena Říhová
Služby v oboru zahradnictví, konkrétně v úpravě travnatých ploch nabízí paní Milena Říhová, která se postará o travnaté plochy v zahradách i parcích.
Výroba a montáž plastových oken a dveří na míru včetně doplňků, zaměření, demontáž, servis, poradenské služby
Společnost H-TERM s. r. o. se specializuje na výrobu a montáž plastových oken a dveří. Okna a dveře vyrábíme přesně na míru dle přání zákazníka, a to v téměř neomezených rozměrech a tvarech.
Realizace a úprava zahrady od zkušených odborníků - Zahrady Kazda
Zahrady Kazda působí v Praze a okolí a poskytují zahradnické služby, které zahrnují veškerou realizaci a úpravu zahrad, travnatých ploch, úpravu dřevin a další zahradnické práce.
Zemní a výkopové práce, zakládání trávníků, pokládka travních koberců, odstraňování náletů stromů
Společnost Lumír Kratochvíl - Eko Prag se zabývá pokládkou travních koberců, zakládáním trávníků a odstraňovaním náletů stromů, včetně pařezů.
Nábytek z dovozu, bytové doplňky a sportovní potřeby v Bazaru v Sedlčanech
Bazar v Sedlčanech v okrese Příbram nabízí širokou škálu sortimentu jako je nábytek z dovozu, bytové doplňky, sportovní potřeby nebo elektroniku a telefony.
Svatební kytice, smuteční vazby a dekorace z Květinářství a zahradnictví MiliLenka
Květinářství MiliLenka z Milovic v okrese Nymburk prodává krásné čerstvé řezané květiny i květiny v pevných hrnkových obalech, dárkové a dekorační předměty nebo doplňky.
Interiérové dveře a designové vestavěné skříně na míru Praha – kvalita a dlouhá životnost
ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy nabízí zákazníkům služby výroby vestavěných šatních skříní na míru či interiérových dveří z kvalitních materiálů včetně možnosti vizualizace budoucího prostoru.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Prodej a pronájem nemovitostí v Praze a okolí - Jana Karlachová
Jana Karlachová je realitní makléřka, která působí pod společností RE/MAX Alfa a pomůže Vám s prodejem nebo pronájmem Vaší nemovitosti v Praze a jejím okolí.