Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Zahradnictví Petro Mělník - vaše oáza klidu a zeleně
Zahradnictví Petro v Mělníku vám nabízí širokou škálu rostlin a produktů pro váš zahradní ráj.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Škrábaný i stříkaný břízolit  - suchá směs - probarvení na přání zákazníka
Se škrábaným i se stříkaným břízolitem s možností ručního i strojního nanášení má zkušenosti spol. PREMIX servis. Na přání vyrobí břízolit v různých barvách - od zastřené bílé až po sytě oranžovou.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Stavba bazénu na klíč bez dodatečných nákladů a starostí od firmy Bazény Kostelec
Plavete rádi a nechcete se tlačit na přeplněném veřejném koupališti? Máte u svého domu zahradu? Pak neváhejte a nechte si postavit bazén na klíč od společnosti Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Eshop rostlin – virtuální prohlídka Zahradnictví Petro Mělník
Chcete si vybrat rostliny a květiny na jaro z pohodlí domova? Autentický zážitek Vám zajistí virtuální prohlídka Eshopu Fuchsie.cz od Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Výroba stoupačkových rozvaděčů Příbram - vhodné pro výměny nebo opravy v panelových domech
Naše firma nabízí výrobu stoupačkových rozvaděčů, které rychle nahradí stávající instalované rozvaděče v panelových domech bytové zástavby.
Truhlářství Praha - výroba a oprava dřevěných prvků a nábytku
Hledáte kvalitní řemeslníky a zkušené truhláře? Právě jste je našli! Kontaktujte naše truhlářství v Praze ve Vinoři - telefon: 776678086.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Úpravny vody pro domácnosti pro pitnou vodu bez škodlivých látek
Pijete doma vodu z kohoutku? Pak je právě Vám určená nabídka úpraven vody pro domácnosti od českého výrobce, společnosti GORO, spol. s r.o. z Chrášťan.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.
Nivelační potěry a samonivelační stěrky na průmyslové podlahy s vysokou spolehlivostí
Potřebujete provést opravu staré betonové průmyslové podlahy opotřebované provozem – s mnoha výtluky, špatně provedenými nebo chybějícími dilatacemi, lokálně kontaminové mastnotou?
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Výměna a oprava poškozeného skla na oknech nebo dveří a instalace stínící techniky
Společnost Servis oken a dveří poskytuje kompletní opravy oken a dveří od výměny prasklých skel a poškozených těsnění nebo kování po instalaci stínící techniky.
Prodej sypkého materiálu a odvoz stavební sutě od - Libor Šmejkal
Společnost pana Libora Šmejkala zajišťuje v okrese Nymburk prodej a dovoz sypkého materiálů od různých druhů písku po kamenivo a štěrk, a taktéž odvoz stavební sutě.
Servis a revize plynových kotlů, okres Kladno
Společnost Lukáš Rychlý provádí servis a revizi plynových kotlů. Nabízí roční kontroly plynových kotlů, údržbu, záruční i pozáruční opravy plynových kotlů.
Stavební zámečnictví, výroba bran, vrat, plotů, zábradlí, schodišť okres Kladno
Společnost Jiří Pek se zabývá stavebním zámečnictvím, výrobou bran, vrat, plotů, zábradlí, schodišť a dalších ocelových konstrukcí. Působí v okresech Kladno, Louny, Rakovník a Beroun.
Kvalitní dřevěný nábytek od kuchyní po zahradní nábytek od pana Jana Svobody
Jan Svoboda je truhlář a pracuje v okrese Kladno ve městě Hostouň. Vyrobí pro Vás kvalitní dřevěný nábytek jako jsou kuchyně, obývací stěny, skříně a mnohé další.
HS portály a posuvné dveře za skvělé ceny - eshop - komfort Vašeho bydlení!
Přemýšlíte, že si do bytu nebo do domu pořídíte posuvné dveře a neumíte se zorientovat v nabídce na našem trhu? Podívejte se na náš eshop, kde najdete průřez široké nabídky.
Prodej a instalace dřevěných, ocelových, plastových dveří a zárubní
Společnost Dveře a zárubně Míka nabízí komplexní služby v oblasti prodeje a instalace dveří a zárubní.
Čištění vody i tlakové zkoušky s přístrojem Multi-Push SL/SLW
Přístroj REMS Multi-Push SL/SLW zajistí čištění vody a provádění tlakových zkoušek.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
PE potrubí vyrobené s důrazem na ekologii
Při výrobě PE potrubí dbá společnost LUNA PLAST a.s. z Mělníka na ekologii. Kde to normy dovolují, používá materiály pocházejících z recyklovaných plastů.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Prodej a montáž plastových oken na klíč Praha -  6ti komorové okna od výrobce EkoSun a dalších.
Pokud rekonstrujete a nebo stavíte rodinný dům, určitě vás bude zajímat, jaká okna vybrat, jaká by byla nejvhodnější? My Vám rádi poradíme a i Vám okna namontujeme.
Vnitřní teplovzdušné a teplovodní krby, návrh, výstavba, obestavby pro stavbu krbů, kvalitní krbové vložky litinové, plechové
Firma Krby Karel Šírek se zabývá návrhem a výstavbou vnitřních teplovzdušných a teplovodních krbů včetně možnosti teplovzdušných rozvodů, a to buď samotížných nebo nucených pomocí ventilátorů.
Konfigurátor oken na míru - vytvořte si vlastní okna podle svých představ!
Společnost DOMO OKNA s.r.o. nabízí možnost objednání oken na míru přes online konfigurátor, kde ihned uvidíte konečnou cenu.
Stroje na řezání trubek a odhrotování usnadní Vaši práci - Praha
V průmyslu, na stavbě ale i domácí dílně se často setkáte s tím, že je trubka moc dlouhá, krátká nebo špatně upravená. Jak ale zajistit, aby se trubky z odolných materiálů jako je nerez nebo ocel daly upravit bez námahy a poškození? S řezáním trubek a dalšími úpravami vám pomohou vám s tím stroje na odřezávání, srážení hran a odhrotvání, které vám ...
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Balkonový systém od výrobce Premix servis - vhodný pro balkony, lodžie a terasy
Balkonových systémů je na trhu celá řada, ale pouze balkonový systém od Premix servis vyniká technickou jednoduchostí, spolehlivou funkčností a zároveň skvělou cenou.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva