Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Specializovaná prodejna spojovacího materiálu, poradenství, Příbram
Šrouby, matice, nýty, podložky a závitové tyče různých druhů nakoupíte ve specializované prodejně spojovacího materiálu společnosti Vespos Radka Kubery, Příbram.
Stavebniny nejen pro Kladno a okolí – od střešní krytiny po obklady a dlažby
Stavíte nebo opravujete? Pak jistě oceníte široký sortiment střešních krytin, obkladů, oken, izolace a zdicích materiálů, které nejen pro Kladno a okolí nabízí společnost Rajniš stavebniny.
Interiérové dveře z kvalitních materiálů s nadstandardní zárukou 5 let
Výběru interiérových dveří se vyplatí věnovat velkou pozornost a rozhodovat se pečlivě. Ačkoliv dveřím spousta lidí nepřikládá příliš velký význam, jejich role v interiéru je klíčová.
Nerezové příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě
Široký výběr, přírub, kolen, redukcí a dalšího nerezového příslušenství k trubkám ve špičkové kvalitě nabízí společnost ITALINOX s.r.o.
ITALINOX, s.r.o. Velkoobchod hutní nerezový materiál
Dřevěné podlahy z domácích venkovních i exotických dřevin - podlahy Jiří Horák
Rozhodli jste se pořídit novou podlahu? Líbila by se Vám podlaha z exotických dřevin? Podlahářství pana Jiřího Horáka provádí pokládku dřevěných podlah z domácích venkovních i exotických dřevin.
Prodej lehká zacvakávací střešní krytina X PRESS Click Kolín
Nabízíme lehkou zacvakávací střešní krytinu X PRESS Click s volitelnou ochrannou fólií se zárukou 30 let - LEGOS s.r.o. Kolín
Výroba rozvaděčů Příbram - elektroměrové rozvaděče ES1 – ES21
Potřebujete pro svůj dům či stavbu elektroměrový rozvaděč, pak jste na správném místě. Jsme výrobci kvalitních elektroměrových rozvaděčů respektující veškeré podnikové normy.
Begonie v červené, žluté, bílé, medové nebo lososové barvě zakoupíte na eshopu
Radujte se i letos ze záplavy bohatých květů červené, žluté, bílé, medové či lososové begonie zakoupené v e-shopu Zahradnictví Petro z Mělníka.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Vrata a brány z ocelových polotovarů s kvalitní povrchovou úpravou
Zabýváme se výrobou ocelových bran a vrat, sami si navrhnete vzhled a provedení - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Truhlářství Jílové u Prahy - plníme vaše sny ze dřeva
Jsme zakázkové truhlářství s dlouholetou tradicí, sídlem nedaleko Prahy v Jílovém u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Elektroměrové rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele elektroměrových rozvaděčů do domů, bytů, staveb, dílen, provozoven nebo do objektů občanské vybavenosti, kontaktujte firmu AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
Zahradnické centrum Příbram
Vše pro Vaši zahradu Vám poskytne naše Zahradnické centrum v Příbrami. Náš široký sortiment si můžete prohlédnout přímo u nás na náměstí T.G. Masaryka 142 v Příbrami.
Levné nádobí k jednorázovému použití pro stravovací zařízení
Plastové, papírové levné nádobí k jednorázovému použití na večírky, firemní akce či svatbu do reataurací či zdravotnických zařízení zajišťuje společnost Ladislava Šišky - UNIBAL MICRO.
REMS Hydro-Swing - Olejová hydraulická ruční ohýbačka trubek německé kvality
Ohýbání trubek bez námahy zajistí olejová hydraulická ruční ohýbačka trubek REMS Hydro-Swing. Umožňuje ohýbat mnoho druhů trubek vč. uhlíkové a nerezavějící oceli přímo na místě.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Výstavba a revize veřejného osvětlení Kladno – nabídka městům, obcím, soukromým investorům
Obcím, městům i soukromým investorům nabízí společnost Uniservis Hašek s.r.o. z Kladna služby výstavby, revize a údržby veřejného osvětlení.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Betonárna Kolín  - rozvoz malty a betonu až na místo určení
Rychlá a spolehlivá doprava - rozvoz malty a betonu dostatečně velkým počtem multikár, Avií a autodomíchávačů – Slanařstav
Stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech Příbram
Elektroměrné stoupačkové rozvaděče pro výměnu při rekonstrukci v bytových domech, ocelevé skříně pro elektroměry vyrábí AROVA SERVIS s.r.o., Příbram.
Truhláři Praha 9 -  realizuje všechny typy zakázek
Zakázkové truhlářství zaměřené na kompletní realizaci interiérů, včetně vytvoření 3D návrhu, poradenství a cenové kalkulace nabízí firma Truhlářství Mapefi – Martin Petr z Brandýsu nad Labem.
Truhlářství Mapefi - Martin Petr Interiéry na zakázku Praha 9 - Vinoř
Vizualizace koupelnového studia Nymburk
Díky vizualizaci zjistíte jak bude vypadat Vaše nová koupelna ještě dříve, než započne celá výstavba nebo rekonstrukce - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Macešky a petrklíče za skvělou cenu - sleva pro velkoodběratele
Široký výběr macešek a petrklíčů za skvělou cenu pro jednotlivce i velkoodběratele najdete v Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Zásuvkové boxy TWIST v černé a bílé barvě pro moderní interiéry – nízká instalační hloubka
Nové zásuvkové boxy TWIST určené pro moderní interiéry od společnosti Schachermayer, spol. s r.o. vynikají velmi nízkou instalační hloubkou a jednoduchou montáží. Dostupné jsou v černé a bílé barvě.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Kuchyně a kuchyňské linky na míru s ohledem na ergonometrii
Uvažujete o nové kuchyni a chcete, aby Vám skutečně sloužila a zároveň se Vám i líbila. Společnost STAR INTERIER z Neratovic, nedaleko od Prahy, promyslíme každý sebemenší detail.
Gumové desky na podlahy - barevné melíry až do 70 %, pro posilovny, fitness i na ven
Gumové desky jsou ideální podlahou pro posilovny, fitness centra, ale také pro venkovní použití např. na dětská hřiště. Noko servis Praha je přináší za vynikající cenu!
Výrobce plastových bazénů s mnoha výhodami - Bazény Kostelec
Plastové bazény s kvalitní technologií, izolací celého bazénu, celoplastových schodištěm bez nutnosti betonáže a příslušenstvím v ceně bazénu Vám dodá tradiční společnost Bazény Kostelec.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Prodej květin a rostlin online - eshop fuchsie.cz Vám je pošle až domů!
Nemůžete se dočkat jara a těšíte se, až si budete moct zasadit květiny a rostliny na zahrádku nebo do květináčů na okně? Pak si udělejte již nyní radost jejich výběrem!
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky