Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Břidlicová střecha barevná Praha dodá domu jedinečný vzhled
Opravujete chalupu či dům a vybíráte střešní krytinu? Nechte se uchvátit jedinečným vzhledem a vlastnostmi břidlicových střech v černém nebo barevném provedení od firmy Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Laminátové plovoucí podlahy Egger 2018-2020 Beroun – nejvíce populární dekory
Vybíráte vhodnou podlahovou krytinu do interiéru? Široký výběr nejvíce populárních dekorů kvalitních laminátových plovoucích podlah Egger 2018-2020 nabízí firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic.
Travní koberce Praha a střední Čechy – pokládka možná kdykoliv
Hustý a zelený trávník takřka mávnutím kouzelného proutku získáte jedině pokládkou kvalitního travního koberce od firmy AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy.
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Protištěpné spony do nejen do pražců, značkovací hřeby
Protištěpné spony do pražců nebo značkovací hřeby vyrábí společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře Beroun – vhodné do novostaveb i při rekonstrukcích
Počítáte ve Vašem bytě doslova každý centimetr? Vše vyřeší stavební pouzdra Eclisse pro posuvné dveře, které uspoří mnoho místa a které prodává nejen v okolí Berouna společnost ZL interiér s.r.o.
Automatické závlahy Poděbrady, čerpadla Mladá Boleslav, Nymburk
Specializujeme se na velkoobchodní a maloobchodní prodej instalačního materiálu, pro koupelny, automatické závlahy - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Úpravy zahrad, pokládka travních koberců - Praha a střední Čechy – krásná zahrada bez námahy
Vlastníte zahradu, ale nemáte čas na její úpravu? Pomůže Vám firma AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech nedaleko Prahy, specialista na úpravy zahrad a pokládky travních koberců.
Sazenice chryzantém za skvělou cenu - široký výběr barev a druhů
Máte rádi chryzantémy? Právě nyní můžete zakoupit výhodně jejich sazenice v Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Závěsní zařízení pro ponorná čerpadla do vrtů a studní – zdravotně nezávadné
Zdravotně nezávadná a funkční závěsná zařízení do vrtů a studní pro ponorná čerpadla nabízí společnost REGAPLAST s.r.o. z Prahy.
Podlahové krytiny Beroun, Hořovice – široký výběr moderních dekorů
Vybíráte novou podlahu? V prodejně firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic naleznete široký výběr moderních dekorů kvalitních podlahových krytin v různých rozměrových variantách.
GORO - na trhu již 27 let! – na nás se můžete spolehnout
Již více než 27 let je na trhu společnost GORO, spol. s r.o. z Chrášťan, která nabízí zákazníkům kvalitní zařízení a služby spojené s úpravou kvality vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Střešní okna na střechy Praha – odborné poradenství a montáž
Pouze kvalitně a odborně instalovaná střešní okna a položená střecha Vám bude sloužit mnoho let. Za profesionalitu svých pracovníků ručí firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Prodej novinky v sortimentu azalky, rhododendrony a vřesovištní rostliny
Nabízíme velmi široký sortiment vřesovištních rostlin, azalek a rhododendronů všech barev - Zahradnictví Hruška Jiří Velim, Kolín
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
GOLA sady ručního nářadí Kolín - sady nářadí a šroubováků
V našem Eshopu výhodně nakoupíte sady nářadí a šroubováků prověřené značky GOLA, rozmanitý sortiment ručního nářadí - GOLA nářadí, s.r.o. Kolín
Fuchsie eshop Zahradnictví Petro - více než 900 druhů včetně mrazuvzdorných
Více než 900 druhů fuchsie mnoha barev, velikostí a tvarů včetně mrazuvzdorných zakoupíte v eshopu Zahradnictví Petro Mělník.
Zahradnictví Petro Mělník Fuchsie, chryzantémy, bylinky
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Výroba kvalitního nábytku a designových interiérů z přírodního dubu na míru
Osobitý a kvalitní nábytek do kuchyně, ložnice nebo dětského pokoje vyrobí na míru z přírodního dubu společnost STAR INTERIER Ing. Vladimír Hvězda sídlící nedaleko Prahy.
Prodej a pěstování ovocných stromků, klasické i rezistentní odrůdy
Naše Zahradnictví Jiří Hruška ovocné a okrasné školky Velim Vám nabízí širokou škálu námi vypěstovaných ovocných stromků, keřů i okrasných dřevin.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Bezpečnostní a vchodové dveře Beroun – certifikované a odpovídající nárokům pojišťoven
Nedejte šanci zlodějům nebo ničivému ohni a pořiďte si u společnost ZL interiér s.r.o. z Berouna certifikované bezpečnostní a vchodové dveře.
Realizace zahrad včetně návrhu i terénních úprav
Realizace zahrad, návrhy a poradenství, terénní úpravy a sadbu z vlastní školky nabízí Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru u Berouna.
Posuvné dveře a okna z kvalitních německých profilů GEALAN
Posuvné dveře a posuvná okna z kvalitních německých plastových profilů GEALAN s celoobvodovým kováním a výztuží na zakázku vyrábí společnost H - TERM s.r.o., okres Praha – západ.
Balkónové a záhonové květiny, zeleninová sadba i pytlový substrát
Balkónové a záhonové květiny i zeleninovou sadbu ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru můžete od února do června zakoupit pro Vaši zahradu i balkony také v provozovně U skleníků, okres Beroun.
Kamera pro inspekci trubek, kanálů a komínů - REMS CamSys 2 – včetně audio a video záznamu
Vysoce profesionální citlivou, samonivelační kameru REMS CamSys 2 určenou pro odbornou inspekci trubek, kanálů, komínů a jiných úzkých prostor nabízí společnost REMS Česká republika s.r.o.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha