Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Služby bytového družstva, správa a údržba družstevních bytů, pronájem Mladá Boleslav
Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav se zabývá družstevním vlastnictvím domů, bytů či objektů s nebytovými prostorami. Naší hlavní činností je správa, provoz bytů a jejich údržba a opravy.
Servis pro domácí úpravny vody Chrášťany - řešení pro rodinné domy, byty, chaty...
Máte problémy s pitnou vodou doma nebo si nejste jistí její kvalitou? Právě pro Vás firma Goro vyrábí produkt domácí úpravnu vody.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Prodejna nábytku v Kolíně s bohatou nabídkou sedacích souprav, ložnic, kuchyní, stolů a židlí
GOLD Kolín s.r.o., prodejna s veškerými druhy nábytku. Pomůžeme Vám vybrat nábytek do pokoje, ložnice, kuchyně, ale také koupelny či předsíně. Prodáváme taktéž bytové doplňky, koberce či svítidla.
Sanitární příčky od RVR jsou ideálním řešením společných sprch či toalet
Vlastníte wellness, bazén, posilovnu, fitko nebo jiné podobné zařízení a hledáte ideální, designově propracované a praktické řešení sprch či toalet?
Architektonická kancelář zabývající se návrhy, studiemi, autorským dozorem a urbanismem
Naše Architektonická kancelář ing. arch. Petr Lédl navrhne vše od domů, hotelů, přes administrativní budovy, občanské stavby až po urbanistické plochy. Máme bohaté zkušenosti v oboru.
Sanitární příčky vhodné k oddělení prostor Praha
Hledáte-li vhodné sanitární příčky do vašeho provozu, vyzkoušejte ty od RVR Vladimíra Rosenbauma.
Elektrodeionizace a RO EDI výkon 30 - 2000 l/hod – pro laboratorní i průmyslové využití
Pro laboratorní i průmyslovou přípravu velmi čisté vody metodou elektrodeionizace nabízí společnost GORO, spol. s r.o. úpravny vody RO EDI s výkonem 30 - 2000 l/hod.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Výroba kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů Praha - východ Nehvizdy
Kamenictví Daha Nehvizdy, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů a na komplexní zajištění výroby pro kameníky.
Uzamykací systémy a okenní a dveřní kování Kladno
Pokud hledáte pro výrobu Vaší společnosti spolehlivého dodavatele okenního a dveřního kování nebo uzamykacích systémů, s důvěrou se můžete obrátit na firmu Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Variabilní sprchový čtvrtkruhový kout s unikátním těsněním Topseal
Nakupujte za výhodné ceny různé druhy sprchových koutů, čtvrtkruhové kouty, čtvercové kouty, náhradní díly - M&K, stavební servis spol. s r.o. Městec Králové, Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Spojovací materiál Příbram - matice, šrouby, podložky
Široký sortiment spojovacího matriálu jako jsou šrouby, matice, podložky a mnoho dalšího naleznou kutilové a stavební podniky v prodejně ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Podstropní/parapetní jednotky DC Inverter – klimatizace, která nestudí
Výkonné a tiché jsou jednotky DC Inverter od společnosti SOKRA s.r.o. z Prahy, které lze namontovat jako podstropní ve vodorovné poloze nebo jako parapetní do všech bytových i komerčních prostor.
Interierové dveře - Beroun, Hořovice - velký výběr z mnoha odstínů a provedení
Dveře jsou neodmyslitelnou součástí všech interiérů, bytů nebo kanceláří. Firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic nabízí široký výběr interiérových dveří v mnoha odstínech a provedeních.
Lepené vinylové podlahy Moduleo SELECT vč. pokládky za skvělou cenu
Vinylové podlahy Moduleo SELECT i s nalepením nabízí za skvělou akční cenu firma NOKO Podlahy z Prahy. Za m2 vč. pokládky zaplatíte nyní pouhých 460 Kč + snížená sazba DPH!
Koupelnové radiátory najdou využití v každé koupelně
Výhodný prodej za skvělé ceny koupelnových radiátorů, koupelnových žebříků rozmanitých tvarů a rozměrů - M&K, stavební servis spol. s r.o. Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Tradiční značka akrylátových van VAGNERPLAST se vrací zpět na trh!
Tradiční značka VAGNERPLAST - akrylátové vany od českého výrobce zaručují kvalitu, moderní design a snadnou údržbu - M&K, stavební servis spol. s r.o. Nymburk
M&K, stavební servis spol. s r.o. Koupelnové vybavení Nymburk
Specialista na spojovací materiál Příbram
Specialista na spojovací materiál, prodejna pana Radka Kubery Vespos v Příbrami, nabízí stavebním podnikům, kutilům i řemeslníkům široký sortiment šroubů, matic, podložek a mnoho dalšího.
Důmyslné sestavy skleněných vitrín s osvětlením
Sestavy skleněných vitrín jsou vhodným řešením pro větší prostory - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Postřikovače, rosiče do sadů a vinic, výroba, prodej náhradních dílů
Postřikovače s manuálními či hydraulickými rameny, rosiče do sadů a vinic, náhradní díly mechanizace vyrábí a prodává společnost Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany.
Železářství za akční ceny ve vysoké kvalitě z velkoobchodu Schachermayer
Tradiční velkoobchod železářského zboží, společnost Schachermayer připravuje pro své zákazníky pravidelně akční nabídky napříč celým sortimentem.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Prodej spojovacího materiálu Příbram
Potřebujete ke své práci spojovací matriál? Velký výběr kvalitního spojovacího materiálu od prověřených výrobců prodává firma prodejně pana Radka Kubery, Vespos v Příbrami.
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, koupelnové studio, e-shop
Vybavení koupelny, sanitární technika, sprchové vany, zástěny, sprchové vaničky, příslušenství a náhradní díly Vám dodá koupelnové studio Hüppe s.r.o.
Vinylové podlahy Kutná Hora, Kolín
Vinylové podlahy jsou naprosto skvělá volba kvalitní a příjemné podlahy. Vinylové podlahy dostupné pro zákazníky z regionu Kutné Hory nebo Kolína.
Plastové šrouby, zátky a další plastové součásti - Všetaty
Plastové součásti mají své využití jak při výrobě nábytku, tak i ve strojírenství a stavebnictví, a používají se také v oblasti elektrotechniky i v mnoha dalších oborech.
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, datové, flexibilní, výroba
Průmyslové kabely a vodiče, kabely pro motory, servopohony, fotovoltaiku, datové a flexibilní kabely, kabelové příslušenství vyrábí společnost Helukabel CZ s.r.o.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno