Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Protipožární dveře Beroun, Hořovice - plné, částečně prosklené nebo celoprosklené s odolností 30 minut
Kvalitní protipožární dveře plné, částečně prosklené nebo celoprosklené s odolností proti požáru po dobu třicet minut prodává firma Zdeněk Lenčéš z Hořovic.
Průmyslová, moderní vrata na zakázku Beroun bezporuchový a tichý provoz
Pokud sháníte kvalitní a bezporuchové řešení pro oddělení vnitřních nebo venkovních prostor, obraťte se na společnost Forte Beroun spol. s r.o., výrobce moderních průmyslových vrat na zakázku.
Prodej kvalitních dřevěných postelí různých provedení a příslušenství Kolín
Nabízíme velmi kvalitní postele nejen pro dobrý odpočinek a spánek, prodej všech základních typů postelí - GOLD Kolín s.r.o.
Omítky pro obnovu fasád historických objektů uznávané památkáři - výroba
Obnova fasád historických objektů vyžaduje kvalitní fasádní omítky. Společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy je v tomto oboru specialistou a fasádní omítky vyrábí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Kompletní okapový systém pro vaši střechu – včetně žlabů a svodů
Pestré barevné provedení okapového systému Legos, okapy jsou vyrobeny z ocelového pozinkovaného plechu s oboustranným potahem - LEGOS s.r.o. Kolín
Tlakové komplety Chrášťany - zajištění vstupního tlaku vody při provozu reverzní osmózy
Tlakové komplety nejen pro zajištění odpovídajícího tlaku vstupní surové vody při provozu reverzní osmózy nabízí společnost GORO, spol. s r.o. sídlící v Chrášťanech.
GORO, spol. s r.o. Úprava vody, reverzní osmóza
Kalkulace staveb a poradenské služby Nymburk – kompletní informace u nás na prodejně
Naše firma Vám zajistí veškeré informace ohledně kalkulace staveb a poradenských služeb - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská, Nymburk
Podlahy vinylové, laminátové, dřevěné i PVC dodá SUMI SERVIS s.r.o.
Podlahy všeho druhu včetně pokládky Vám zajistí společnost SUMI SERVIS s.r.o., jejíž pobočky najdete v Mladé Boleslavi a Liberci.
Havarijní servis, opravy plynových kotlů světových značek, Říčany
Havarijní servis, opravy, revize, vyčištění, technické prohlídky plynových kotlů a zařízení, dodávku náhradních dílů zajišťuje společnost GASTERM SERVIS s.r.o., Říčany.
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické kabely, měřící technika Slaný
Datová, síťová a sběrnicová technika, optické, měděné, průmyslové kabely, přípojky, systémové skříně a měřící techniku vyrábí a dodává Helukabel CZ s.r.o., Slaný.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Rychloběžná lamelová vrata výroba a prodej Beroun – bezporuchová a s kvalitním pohonem
Sháníte bezporuchová vrata s možností výběru ovládání? Kvalitní rychloběžná lamelová vrata vyrábí a prodává společnost Forte Beroun spol. s r.o.
Vrata pro chladírny a mrazírny výroba Beroun - pro nejnáročnější zákazníky
Chladírnám, mrazírnám a nejnáročnějším zákazníkům je určena nabídka rychloběžných mrazírenských vrat od společnost Forte Beroun spol. s r.o.
On-line katalog - spojovací technika, šrouby, vruty, hmoždinky
Společnost Schachermayer, spol. s.r.o.,tradiční velkoobchod se železářským zbožím vystavila na svých www stránkách on-line katalogy, v nichž si můžete pohodlně vybírat a zjistit ceny produktů.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Probarvené štuky, omítky a malty - výroba odstínu na zakázku
Probarvené štuky, omítky a malty vyrobené na zakázku podle požadovaného odstínu nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. Neratovic, nedaleko od Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Okna, dveře a zimní zahrady z hliníkových profilů ALIPLAST a ALUPROF, dodávka a montáž
Hliníková okna a dveře Vám vyrobí a namontuje firma s dlouhodobými zkušenostmi ALUWIN s.r.o. sídlící v Kralupech nad Vltavou. Nejvyšší kvalita pro Váš dům i zimní zahradu.
Ohřívače teplé vody, bojlery, zásobníky, výměníky, výroba, prodej
Ohřívače teplé vody elektrické, kombinované, stacionární a závěsné, bojlery, zásobníky, výměníky, vyrábí a prodává Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN, rychlá a čistá montáž
Kompletní systém sanitárních kabin i sprchových koutů Vám dodá a namontuje společnost Ing. Vladimír Rosenbaum – RVR z Jílové u Prahy. Praktické řešení pro školy, nemocnice i sportovní areály.
Elastická rychloběžná vrata pro vysokofrekvenční provoz - výroba
Elastická rychloběžná vrata vyrobená společností Forte Beroun spol. s r.o. jsou spolehlivá, bezpečná a představují ideální řešení do prostor s vysokou frekvencí pohybu.
Garážová vrata HÖRMANN  na ruční i elektrické ovládání od autorizovaného prodejce
Garážová vrata pro Váš dům i průmyslovou halu Vám zajistí společnost Josef Cigler - JC MONTÁŽE z Vlašimi. Dodáme a namontujeme Vám sekční i výklopná vrata z kvalitní oceli s následným servisem.
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy – úspora vody až 40%
Úspory času, vody a především krásně kvetoucí zahrady a upraveného stále zeleného trávníku docílíte pouze s automatickým zavlažovacím systémem od společnosti AQUASTART, spol. s r.o. ze středních Čech.
Zahradní stoly, židle, lavičky, přístřešky ze dřeva, prodej, e-shop
Dřevěný zahradní nábytek, smrkové stoly, židle, lavičky, křesla, houpačky, přístřešky z kvalitního materiálu, s dlouhou životností prodává LIFASTAV, spol. s r.o., Kladno.
Elektrická vrata maximálních rozměrů a masivní konstrukce - výroba
Navíjecí interiérová i exteriérová vrata extrémních rozměrů nad 6x6 metrů pro Vás na zakázku vyrobí ve společnosti Forte Beroun spol. s r.o.
Sprchové kouty a vaničky Hüppe, vysoká funkčnost, atraktivní design, snadná péče
Nový sprchový kout či celou koupelnu Vám navrhne a zrealizuje společnost Hüppe s.r.o. ze Slaného. Sprchujte se a relaxujte na místě, které bude přesně takové, jaké jste si vysnili.
Kvalitní výroba atypického nábytku pro nás není problém
Vyrábíme nábytek na zakázku, nábytkem vyplníme každý podkrovní prostor nebo nestandardní pokoje či jiné místnosti - LEKY s.r.o Kolín
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Prodej, dovoz písku a kameniva Kostelec nad Černými Lesy
Na místo určení zajistíme dovoz písku a kameniva v libovolném množství, dopravu zajišťujeme vlastními kontejnery.