Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba taškových plechů Kolín
Zabýváme se výrobou taškových plechů s kvalitní povrchovou úpravou pro dokonalou ochranu střechy, střešní taškové krytiny z ocelového plechu s PE nebo PU povrchovou úpravou - LEGOS s.r.o. Nová Ves
Bazén obdélníkový, kulatý i oválný vyrobíme z plastu na zakázku, Praha, Střední Čechy
Pokud uvažujete o novém bazénu, máme pro Vás vždy řešení! Nezáleží na tom, zda půjde o bazén obdélníkový, oválný či kulatý... Plastové bazény vyrábíme na zakázku již od roku 1995.
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Profily na sádrokarton včetně příslušenství Kladno
Profily na sádrokarton a veškeré příslušenství k sádrokartonu pro zkvalitnění a zrychlení Vaší práce při stavbách a rekonstrukcích zakoupíte u společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Plastové materiály do stavebnictví do interiérů i exteriérů
Materiály z plastu, polykarbonátové a akrylové desky s použitím ve stavebnictví jako prosklení, zastřešení, protihlukové stěny dodává FTP Plastics, s. r. o.
Technické služby města Poděbrad, údržba a úklid komunikací a zeleně, svoz odpadu, správa hřišť
Technické služby města Poděbrad, údržba a úklid komunikací a zeleně, svoz odpadu, správa dětských hřišť, zimní údržba silnic a chodníků, údržba veřejného osvětlení, výškové práce.
Technické služby města Poděbrad s.r.o.
Plastová okna z vysoce kvalitního německého profilu – Aluplast, Gealan, Salamander
Nejmodernější plastové okna s izolačními, protihlukovými, bezpečnostními znaky s výběrem z mnoha profilů, designů a velikostí, to jsou Okna Doma.
Realitní služby, prodej bytů, správa nemovitostí Beroun, pronájem bytů, domů, nebytových prostor
Realitní služby, prodej bytů, správa nemovitostí Beroun, pronájem bytů, domů, nebytových prostor, rekreační objekty, technicko správní činnost.
Kuchyňský nábytek, kuchyňské linky, stoly, židle Kolín, laminátové kuchyně i jednotlivé moduly
Kuchyňský nábytek, kuchyňské linky, stoly, židle Kolín, laminátové kuchyně i jednotlivé moduly, kulaté stoly, rozkládací stoly, kuchyňské židle, rohové a rovné trendové lavice od českého výrobce.
Kabely do každého počasí a pryžové kabely - výroba na míru
Průmyslové kabely, vodiče a veškeré příslušenství vyrábí a dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. Nabízíme rozsáhlý sortiment, krátké dodací termíny, nejmodernější logistiku i řešení šitá na míru.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv, dřevo z certifikovaných zdrojů.
Dodávky garážových vrat Benešov, rolety, vertikální žaluzie, okna, sítě proti hmyzu, těsnění do oken
Dodávky garážových vrat od firmy HÖRMANN Benešov, okenní rolety, vertikální žaluzie, okna, sítě proti hmyzu, těsnění do oken, montáže plastových oken, interiérové doplňky VELUX.
Elektrické ruční nářadí z velkoobchodu Schachermayer - on-line katalog, ceník
Elektrické ruční nářadí pro vrtání, řežání, broušení od prověřených dodavatelů najdete v on-line katalogu velkoobchodu Schachermayer.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Kvalitní hliníková okna a dveře do všech typů budov
Okna, dveře, zimní zahrady z hliníkových profilů, celoskleněné dveře, příčky a koupelnové série dodává ALUWIN s.r.o., Středočeský kraj.
Zakázkové fasády - možnost napodobení jakékoliv omítky při lokální i celoplošné rekonstrukci
Zakázkové fasády umožňující napodobení struktury a barvy jakékoliv omítky ať již při lokální či při celoplošné rekonstrukci nabízí společnost PREMIX servis, spol. s r.o. z Prahy.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Kování pro dřevěné konstrukce, kotevní prvky, desky - otevíráme nově v Brně 1.9.2020
Prodej kování pro dřevěné konstrukce, které využijí jak profesionálové, tak amatéři od společnosti BOVA Březnice spol. s r.o. v nově otevřené prodejně v Brně.
Zahradnictví, realizace zahrad se zárukou, prodej okrasných dřevin
Kompletní realizace zahrad včetně návrhu od architekta ze Zahradnictví Petr Křeček z Nižboru, prodej a dodávka okrasných dřevin, rostlin a letniček.
Pryžové koberce a roll-ony, ideální sportovní gumová podlaha v rolích
Pryžové podlahy v rolích tzv. pryžové roll-ony nebo chcete-li gumové koberce, ideální sportovní povrch, nyní exkluzivně nabízí NOKO Servis s.r.o. Praha.
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, prohlídky
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, preventivní prohlídky zařízení, kompletní čištění a seřizování, opravy a revize na zařízeních.
SOREX s.r.o.
Ucelený stavební materiál Sadská -  sortiment stavebního materiálu pro každou stavbu
STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská nabízí kompletní sortiment stavebního materiálu, poradenské služby, kalkulace staveb, míchací centrum, akční ceny.
Stínící technika, rolety, žaluzie, vrata, brány, mříže Praha, realizace, montáž a servis
Stínící technika, rolety, žaluzie, vrata, brány, mříže Praha, realizace, montáž a servis stínící techniky, záruční i pozáruční servis.
Projektová činnost včetně studií a potřebných dokumentů pro úřady
Individuální projekty pozemních staveb. Tým architektů a projektantů, kteří přenesou na výkres všechny Vaše sny a představy z ATELIER HESTIA, s.r.o., Dobříš.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
Zdící materiály prodej Kladno – odolný, vhodné i pro nízkoenergetické stavby
Stavíte? Sháníte kvalitní zdící materiál, který je vhodný i pro nízkoenergetické stavby? Pak se spolehněte na nabídku společnosti Rajniš stavebniny z Kladna.
Mobilní WC - prodej i pronájem celá ČR - pro společenské akce, na stavby a pod.
TOI TOI, sanitární systémy, s.r.o. je jedničkou na trhu společností nabízejících pronájem mobilních WC. Mobilní WC nabízíme jak k pronájmu tak také k prodeji.
Konstrukční a potěrové betony, stmelené kamenivo – výroba a prodej
Betonové směsi do konstrukci budov, potěry podlah, kamenivo stmelené cementem vyrábí a dodává betonárna STAVA s r.o., okres Praha – západ.
Zahradnictví Příbram – prodej kvalitní sadby letniček i trvalek
Široký výběr semen a sadby okrasných květin mnoha druhů a barev, dřevin i jehličnanů nabízí Zahradnictví J.Volák v Příbrami.