Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Sportovní plavecký bazén na vlastní zahradě díky firmě Bazény Desjoyaux - pro pohodlné plavání
Toužíte po bazénu, ve kterém si opravdu zaplavete? Sportovní plavecký bazén od společnosti Bazény Desjoyaux, s.r.o. má speciální rozměry, které Vám to umožní i na Vaší vlastní zahradě.
Prodej drobného elektra, baterie, elektro doplňky pro domácnost
Drobné elektro doplňky do domácnosti a osobní použití nakupujte na www.baterieprodej.cz. Zde nakoupíte baterie, žárovky, nabíječky, váhy, teploměry i hodinky.
Realizace bazénů, vířivek a teras Praha, nadzemní bazény, plastové bazény, relax bazén, mini bazén
Nabízíme vám nejlevnější bazény prvotřídní kvality, realizace bazénů a vířivek nabízíme nejen po celé ČR, ale také na Slovensku.
Postaráme se o Vaši nemovitost – správa budov
Komplexní správa nemovitostí a budov pro majitelé domů, bytová družstva i společenství vlastníků. Řádný a bezproblémový chod nemovitostí v Praze Vám zaručí ANESO s.r.o.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Staňte se makléřem - s námi na to máte!
Získejte práci úspěšného realitního makléře - naučíme Vás k tomu vše, co potřebujete! Mimořádná příležitost pro každého, kdo chce změnit svůj pracovní život.
Štíhlá výroba e-shop – doprava zdarma nad 1000,- Kč
E-shop s komponenty pro štíhlou výrobu, implementace štíhlé výrobu u vás na provozovně, zlepšování a zefektivnění procesního řízení, vizualizace a realizace lean managmentu.
Kamenný obklad - obložení a dlažby z přírodního kamene
Podlehněte kouzlu přírody i vy! Tomáš Viktorini působící v Praze a okolí realizuje kamenné obklady a obložení v interiéru i exteriéru. Také provádí pokládku dlažby z přírodního kamene.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Výroba produktů pro pokrývání střech Praha, asfaltové pásy, izolace, hydroizolace, fólie, nátěry
Nabízíme kompletní a inovativní sortiment výrobků, které splňují a překonávají tržní standardy. Díky SOPREMA máte jistotu, že najdete správné řešení pro každý typ stavby.
Vážení - spustili jsme pro Vás nové webové stránky https://www.lemokonektory.com/
Vážení návštěvníci, vítejte na našem nově spuštěném webu https://www.lemokonektory.com/
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Muck-truck, motorové kolečko, Praha, eshop - ideální pomocník při přepravě materiálu
Motorové kolečko Muck/Max-truck je ideální pomocník pro stavby, zemědělství, zahradu. Zajistí Vám snadnou a rychlou přepravu většího množství materiálu především v nepřístupných terénech.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Truhlářství Tandem Praha, truhlářské práce, zakázková výroba nábytku i toho atypického
Truhlářství TANDEM z Prahy je zaměřeno na zakázkovou výrobu a restaurování nábytku pro soukromé osoby i organizace, ceny domlouváme předem.
Montáž klimatizací a vzduchotechniky Praha, bytové, kancelářské a průmyslové klimatizace
Nabízíme servis, opravy, montáže, revize klimatizací a vzduchotechniky, bytová klimatizace, kancelářská klimatizace, průmyslová vzduchotechnika.
RJ - Klima, s.r.o.
Prodej dřevařského, nábytkářského materiálu – zboží pro dům a zahradu Praha
Zboží a materiál ze dřeva pro stavebníky, truhláře, stolaře, podnikatele i hobby kutily, nábytek, zahradní vybavení a nářadí, velký výběr všeho – ASKO a.s.
Floristické služby Praha, vázání svatebních kytic, čerstvá květinová výzdoba, květiny na stůl
Jsme floristky a děláme lidem radost pěknou kytkou. Hlavně nevěstám a ženichům. Vážeme čerstvou květinovou výzdobu na svatby i dny jen tak...
Vinylové podlahy DesignArt - velkobchod, prodej, pokládka
Vinylové podlahy DesignArt - exkluzivní kolekce belgického výrobce IVC jsou součástí sortimentu společnosti Boma Parket s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Architektonická projekční kancelář Praha, návrhy a projekty interiérů, budov, rodinných domů
Architektonická projekční kancelář Ing. arch. Cajthamlová Markéta se zabývá architektonickými návrhy a projekty budov, domů, interiérů, nábytku a drobné architektury.
Pokládka zámkové dlažby, profesionální pokládání venkovní dlažby strojem OPTIMAS, Praha 9
Vysoce odbornou pokládku zámkové dlažby na příjezdovou cestu i chodník Vám zajistí firma Miloslav Kobera z Prahy 9. Strojní pokládka venkovní dlažby za pomocí nejmodernějšího stroje OPTIMAS.
Bezpečný prodej, koupě či pronájem nemovitosti
Obchod s nemovitostmi, prodej, koupě, pronájem rodinných domů, bytů, kanceláří, obchodních prostor či pozemků zajišťuje spolehlivá realitní kancelář RE/MAX Property.
Nezávislé ochlazovače do aut
Ochlazovací přenosné systémy pro větší automobily, prodej příslušenství k nabízeným ochlazovačů, servis a pozáruční služby, nejkvalitnější ochlazovací jednotky na trhu - TOP Servis – Holan s.r.o.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Stojan na dezinfekční prostředky – Ochrana zaměstnanců levně a efektivně
Bojíte se předpisů spojených s onemocněním Covid? Máte firmu a je pro vás prevence u zaměstnanců tím nejdůležitější? Chcete chránit své pracoviště před nákazou pomocí správných prostředků a vybavení.
Bytový textil, kojenecké zboží a výběr textilní galanterie e-shop - u nás si vybere každý!
Na našem e-shopu KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.najdete bytový textil, širokou nabídku textilní galanterie, a vyberete si u nás i v případě že sháníte kojenecké zboží.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Aukce nemovitostí u profesionálních realitních makléřů
Sháníte nemovitost a nechcete se v dnešním světě nechat napálit? Jste vlastníky nemovitostí a rádi byste je zhodnotili na trhu? Zajímáte se o aukce nemovitostí a chcete zjistit více informací?
Výroba a oprava oken, dveří a schodišť historických budov Praha a okolí
Společnost DALEX TRADE s.r.o. nabízí výrobu, opravu, repasování a restaurování oken, dveří a schodišť historických budov a to vše ve spolupráci s odborníky ze státních památkových ústavů.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Realitní kancelář  v Praze 1 pod vedením pana Vladimíra Ovčariče
Zprostředkování koupě, prodeje nebo pronájmu nemovitosti v nejlepších časových termínech, kvalitě a dohodnuté ceně.od
Plovoucí laminátové podlahy QUICK.STEP - široký výběr, akční ceny
QUICK.STEP - plovoucí laminátové podlahy jsou vynikajícím řešením pro většinu místností. Pohodlný výběr, nyní navíc ze slevou nabízí ZAHRADNÍK PARKET Praha 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6