Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba vysoce kvalitních bezúdržbových hliníkových plotů, bran a zábradlí
Společnost Luxline, s.r.o. se specializuje na výrobu hliníkových plotů, bran a zábradlí z kvalitních materiálů s dlouhou životností.
Luxline, s.r.o. hliníkové ploty
Antikorozní nátěry a postřiky, sanační malty prodej Praha – široký výběr účinných produktů
BETOSAN s.r.o. z Prahy, český výrobce stavební chemie, prodává široký výběr antikorozních nátěrů a postřiků, sanačních malt a dalších prostředků pro boj s vlhkostí nejen na stavbách.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Designové komody a zásuvkové skříně Natuzzi Italia – vhodné do všech obývacích prostor
Máte málo úložného prostoru a líbila by se vám komoda do vašeho obývacího pokoje? Co takhle nábytek od firmy Natuzzi Italia kde se snoubí kvalita provedení a moderní design?
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Plovoucí podlahy - dřevěné, laminátové, vinyl click
Plovoucím způsobem je možné položit laminátové, vinylové podlahy i dřevěné vícevrstvé podlahy. Jejich široký výběr i odbornou pokládku najdete v show roomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Infračervená naftová topidla VAL6, Praha
Infračervená topidla řady VAL6 vyráběná v Japonsku firmou Shizuoka jsou nejefektivnější průmyslová topidla na trhu.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Realitní kancelář, prodej a pronájem nemovitostí
Realitní kancelář Ellington, s.r.o. se zabývá prodejem a pronájmem nemovitostí. V jejich nabídce naleznete byty, domy, pozemky, nebytové prostory i novostavby.
Školní nábytek, vybavení tříd a katedry, e-shop
Kvalitní kovový nábytek do škol. Široký výběr lavic, židlí, tabulí a vitrín nejvyšší kvality, se zárukou až 10 let a s dopravou zdarma od společnosti Enprag s.r.o.
E-shop - MOOS Plastic - prodej a řezání plexiskla a polykarbonátu na míru.
Hledáte-li odborníka, který se zabývá prodejem i zpracováním plexiskla, tak jste u nás správně.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Pronájem částečně zařízených kanceláří na Praze 3, Domažlická 3 - ihned volné - neplatíte provizi!
Naše nabídka zahrnuje kancelářské prostory k pronájmu na Praze 3, v Domažlické ulici. Jedná se o dva prostory. 172 m²+ 58 m². Rychlé jednání -ihned k nastěhování!
Stylové bytové doplňky Natuzzi Italia - pro váš útulný domov
Máte krásně vybavený byt, ale přeci jen máte pocit, že tomu pořád něco chybí? Pro útulný domov si vyberte jeden z luxusních doplňků Natuzzi Italia, který dodají teprve ten správný šmrnc.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Recepční služby Praha – zajištění profesionálních služeb ve všech typech objektů
Jste majitelem hotelu a sháníte někoho kvalifikované kdo se vám postará o vaší recepci? My vám s tím rádi pomůžeme a vy se tak nebudete muset o nic starat.
Projektová činnost pro architekturu Studio APIS Ing. arch. Vladimír Málek
Studio APIS se zabývá projektovou činností pro architekturu. Provádí studie a projekty rodinných domů a ostatních staveb pro bydlení i dalších pozemních staveb.
Komplexní zajištění správy nemovitosti dle potřeb klienta Praha
Profesionální zajištění správy nemovitosti v Praze. O efektivní správu, údržbu i evidenci nemovitostí se Vám postará společnost ANESO s.r.o., která Vám vytvoří kalkulaci na míru.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Sanace vlhkých zděných sklepů v činžovních a rodinných domech Praha
Brání Vám ve využívání sklepních prostor činžovních či rodinných domů vlhké a hygienicky závadné prostředí? Spolehlivé sanace zděných sklepů žádejte u firmy NEKAP, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Radiátory do každé domácnosti na stěnu i do podlahy|Praha
Kvalitní radiátory z našeho pražského podniku jsou estetickým a zároveň účinným topenářským doplňkem do domácnosti. Vybrat si můžete z konvektorů uložitelných do podlahy i na stěnu, tvar lavice i speciální podle potřeb zákazníka. Techniku dodáváme od renomovaných firem Minib, VIADRUS, LICON, Kermi, Arbonia a Delta Laserline. Také máme na ...
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Moderní jídelní stoly a židle Natuzzi Italia – precizní italská značka známá po celém světě
Kvalita, která se mísí s luxusním designem to je Natuzzi Italia. Ještě je neznáte? Italský výrobce sedacích souprav a také výrobce nábytku známý po celém světě, tím se tato společnost pyšní.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Údržba veřejné zeleně a zahrad Praha 3 – komplexní péče po celý rok
Máte velkou zahradu, o kterou se bohužel v současné době nemůžete starat? Najměte si odborníky a věnujte se v klidu své práci a dětem. Firma Hravag se sídlem v městské části Praha 3 se o to postará.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Správa budov a objektů, experti na správu nemovitostí
Správa majetků, budov, řízení a starost o vaše objekty, právnické, technické, ekonomické, organizační zajištění všech potřebných věcí okolo bytových družstev, společnosti vlastníků nebo objektů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Poskytování poradenství, zprostředkování a zastupování, nákupy, prodej, pronájem komerčních nemovitostí
Společnost Amigal Group s.r.o. se sídlem v Praze se specializuje na poskytování poradenství, zprostředkování a zastupování v oblasti nákupů, prodeje a pronájmu komerčních nemovitostí a areálů.
Amigal Group s.r.o. facility management
Údržba privátní a veřejné zeleně Praha - profesionální péče o rostliny a zelené plochy
Společnost Král - zahradnické práce s.r.o. nabízí údržbu privátní a veřejné zeleně. Péči o zeleň se věnujeme od roku 1992.
Floristické služby na zakázku, Praha, čerstvé květiny, květinová výzdoba, uvázané květiny, vánoční věnce
Společnost Pěkná kytka poskytuje floristické služby na zakázku. Nabízíme perfektně uvázané čerstvé květiny a květinovou výzdobu pro jakoukoli příležitost. Současně poskytujeme také vázy k zapůjčení.
Formátování deskového materiálu, výroba nábytku Praha 9 – kvalitní truhlářské práce
Přemýšlíte o tom, že byste si nechali předělat svoji pracovnu nebo obývací místnost, ale nemáte ještě vybraný nábytek? Naše truhlářství vám ho ráda vyrobí, a to z vysoce kvalitního materiálu.
Litý cementový potěr Cemflow pro vyrovnání podlahy – žádné dodatečné stěrkování
Pro snadné a rychlé vyrovnání podlah i bez ocelové výztuže a dodatečného stěrkování nabízí společnost TBG Pražské malty, s.r.o. litý cementový potěr Cemflow.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Levný outletový nábytek Praha – velký výběr sortimentu prodejna Horní Měcholupy a Žižkov
Přemýšlíte už delší dobu o koupi nové sedačky, nebo nábytku? Víte, že si můžete pořídit levný nábytek, který je naprosto v bezchybném stavu?
Bezkolejnicové zastřešení bazénů nenaruší vzhled Vaší zahrady
Užívejte si komfortu svého venkovního bazénu bez ohledu na počasí s bezkolejnicovým zastřešením bazénů společnosti Bazény Desjoyaux, s.r.o.