Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Obklady z přírodního kamene - moderní a trvanlivý obklad domů i fasád
Obklady z přírodního kamene se staly moderním a velice oblíbeným materiálem. Nechte si zhotovit fasádu nebo venkovní obklad domu z přírodního kamene od zkušené firmy Tomáš Viktorini z Prahy.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Nábytek pro mateřské školy Praha, bezpečný dětský nábytek, skříně, stoly, židle, postýlky, šatny,
Zabýváme se výrobou nábytku pro zařízení předškolního vzdělávání dětí, vybavení pro mateřské školky.
Novinky od tradičního výrobce kovové textilní galanterie – KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
Široká nabídka zboží z oblasti galanterie, bytového, kusového nebo metrového textilu, sortiment pro švadleny, šičky, volnočasové dekoratérky – u firmy KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Atypický nábytek, interiéry na klíč Praha, vybavení komerčních i bytových interiérů
Náš výrobní program je zaměřen na malosériovou výrobu atypického nábytku včetně designových prosklených příček.
Pronájem - brusky na parkety, půjčovna podlahářských brusek, brusivo, Praha
Pronájem a půjčovnu podlahářských brusek zajišťuje společnost BOMA PARKET s.r.o. - dlouholetý odborník v oblasti podlah.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Architektonická činnost na klíč Praha, návrhy rodinných domů, zpracování projektů, konečná realizace
Svým zákazníkům rádi zpracujeme návrhy a realizace interiérů a rodinných domů, dále pro bytové domy, kanceláře a veřejné prostory.
ATELIER KUNC architects, s.r.o.
Výroba kuchyní na míru podle Vašich představ včetně návrhu a montáže
Toužíte po nové kuchyni? Máte specifické požadavky na uspořádání nebo materiál? Jste nároční na kvalitu? Pak je ideálním řešením kuchyně na míru, kterou Vám vyrobí Truhlářství Matefi z Prahy.
Realitní kancelář, obchod s nemovitostmi, koupě, prodej, pronájem
Zprostředkování koupi i prodeje nemovitostí s vysokou zákaznickou péčí a individuálním přístupem. RE/MAX Property, poskytovatel realit všeho druhu v rámci České republiky.
Vertikutace, přihnojení, pískování Praha pro krásný a hustý trávník
Toužíte po hustém trávníku a máte jen zdupané zbytky trávy? Nejvyšší čas objednat firmou Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy odborně provedenou vertikutaci, pískování a přihnojení trávníku.
Architektura, projektová činnost ve výstavbě Praha, návrhy interiérů a 3D vizualizace, montáž TČ
Poskytujeme služby v oblasti architektury, pozemních staveb a techniky prostředí od návrhu po realizaci - AmanTop s.r.o. Praha
AmanTop s.r.o.
Obklady, dlažby a mozaiky Praha, obklady a dlažba do kuchyně, do koupelny, venkovní dlažba
Ve svém Eshopu nabízíme k prodeji obklady a dlažbu do kuchyně, do koupelny, venkovní dlažbu, bazénovou dlažbu, historickou dlažbu, ručně vyrobenou dlažbu, malované obklady nebo mozaiku.
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS, vlastní autodoprava a stěhování.
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech, prodej a dodávka suchého ledu, čištění bez nebezpečných a škodlivých chemikálií a rozpouštědel.
Icecleaning s.r.o.
Zavlažovací systémy a zahradní osvětlení – dodavatel Praha
Realizace systémů pro zavlažování zahrady, hřiště nebo jakékoli větší travnaté plochy, montáže, servisy, zhotovení návrhu zavlažovacího systému nebo zahradního osvětlení vše od Š & Z – Jiří Ziita.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce, plovoucí podlahy, exotické masivní podlahy, mozaikové a kazetové podlahy, linolea, PVC.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Praha, opravy , servis a čištění autoklimatizací, klimatizace v autobusech, provádíme povinné revize úniku chladiv.
Třívrstvé dřevěné podlahy od prověřených výrobců
Třívrstvé dřevěné podlahy vybírejte ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. na Praze 6. Získáte kvalitu od prověřených výrobců SCHEUCHER PARKETT a QUICK.STEP za skvělou cenu!
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Vyrovnávací můstky Praha zajistí rychlou a bezproblémovou nakládku
Chcete zajistit bezproblémové a rychlé nakládání a vykládání nákladů z aut na plošinu? S vyrovnávacím můstkem od od firmy Novaferm s.r.o. se sídlem v Praze je to snadné.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Vnitřní i venkovní obklady, pokladka velkoformátové dlažby
Obklady do interiérů i exteriérů, obklady stěn či koupelen, pokládku dlažeb v obytných i komerčních prostorech zajišťuje obkladač Milan Hansík, Praha.
Podlahové krytiny – prodej, dodávka a pokládka
Podlahy pro rodinné domy, byty, komerční prostory, školy či ubytovací zařízení prodává společnost EFEKT - CARPET, s.r.o. Položíme Vám koberce, vinyl, linoleum či plovoucí podlahu.
EFEKT - CARPET, s.r.o.
Eshop restaurační nábytek snadno skladovatelný Praha, nábytek pro kavárny, restaurace, bazény
Eshop restaurační nábytek snadno skladovatelný Praha, nábytek pro kavárny, restaurace, bazény, obchodní centra, univerzity, parky nebo rekreační oblasti.
Zámečnictví Praha, výroba brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří
Zámečnictví Praha, výroba mříže, brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří, zámků, denně 24 hodin.
Součástky pro elektroniku a elektrotechniku prodej Praha
Společnost Mechatronic, spol. s r.o. je český dodavatel součástek pro elektroniku a elektrotechniku od předních světových výrobců.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Vertikální kaskádové zahrady, interiérová zeleň
Originální doplněk Vašeho bydlení i kanceláře. Kompletní řešení interiérové zeleně včetně následné péče. Pusťte si kousek přírody do Vašeho domu a pořiďte si vertikální kaskádovou zahradu.
Green4Life s.r.o.
Elektropneumatické ventily - široký sortiment komponentů a systémů
Jihlavská firma YETTY.EU poskytuje šroubení, elektropneumatické ventily, komponenty a systémy, armatury na olej a další sortiment pro průmyslovou automatizaci a vzduchotechniku.
YETTY.EU s.r.o.