Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Přírodní a mrazuvzdorná kamenná kúra, rula pro zahradní úpravy a dekoraci
Přírodní kamennou a mrazuvzdornou kúru z ruly vhodnou na zahradu, záhony, kolem stromů nebo na chodníky dodává v širokém okolí Znojma firma BOŠ spol s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Široký výběr jarních cibulovin – mečíky, kosatce, jiřiny, krokusy, dosen, tulipány
Pro jarní cibuloviny květin zajděte do prodejny Zelená Zahrada ve Znojmě. Máme zde pro Vás široký výběr mečíků, kosatců, tulipánů, jiřin, krokusů, dosen a dalších květin.
Zelená zahrada
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách s dlouhodobou působností - výroba
Výrobce pomalu rozpustných hnojiv ve formě tablet, které rostlinám zajistí dostatečný přísun živin a pomohou jim k rychlému růstu, je společnost ECOLAB Znojmo, spol. s.r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Hliníkové vstupní vchodové dveře, hliníková okna
Společnost EVOokna se sídlem v Čermákovicích Vám zajistí hliníková okna a hliníkové vstupní vchodové dveře dle Vašeho výběru.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Vytápění klimatizací, tepelné čerpadlo vzduch vzduch - levný způsob topení
Hledáte levný a rychlý způsob jak vytopit chatu, pracovnu nebo jinou místnost? Oslovte firmu LEDO servis, která Vám zajistí vytápění klimatizací, tepelným čerpadlem vzduch vzduch nejen na Znojemsku.
Karel Kašpar LEDO servis
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken -  kokos, juta nebo mořská tráva
Jak správně postupovat v rámci péče a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal Vám poradí firma floorcolor s.r.o..
Široký výběr rozkládacích pohovek a sedacích souprav s možností zakoupení přes e-shop
NABYTEK TPZ s.r.o. má široký výběr rozkládacích sedacích souprav. Pohovky lze objednat přes e-shop nebo na prodejnách ve Znojmě, Třebíči nebo v Dobšicích.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Projekční činnost – vypracování projektu vzduchotechniky, rekuperačního větrání
Projekt pro realizaci vzduchotechniky nebo rekuperačního větrání pro dům, byt, výrobní haly nebo komerční prostory zpracuje firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Kancelářské skříně s vysokou nosností polic a variabilitou úložného prostoru včetně 3D vizualizace
Široký sortiment kancelářských skříní s variabilitou úložného prostoru a vysokou nosností polic pořídíte v prodejně Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Poskytujeme i 3D vizualizaci kanceláří zdarma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Zkuste klimatizace do kanceláří od nás, pravidelný servis je samozřejmostí
Klimatizace do kanceláří včetně montáže a pravidelného servisu v okolí měst Znojmo, Pohořelice a Ivančice Vám zajistí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Mechanizované sázení cibulovin a pestrobarevné směsi cibulovin do měst a parků
Směsi pestrobarevných cibulovin pro veřejné prostory, jako jsou města a parky a jejich mechanizované sázení pomocí speciálního stroje zajistí firma Česko kvete MV s.r.o.
Bezpečnostní a protipožární vnitřní vchodové dveře do bytu
Vchodové dveře do bytu, díky kterých se budete cítit bezpečně a nebudete se bát o svůj majetek – to jsou vchodové dveře Erkado, které Vám nainstaluje firma EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Prodej, opravy, servis, výměna plynových bojlerů a kotlů na ohřev vody
Servis plynospotřebičů, montáže průtokových a zásobníkových ohřívačů, montáž kotlů, plynových bojlerů, opravy, montáž zajistí firma Petr Hromádka, Znojmo.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Prodej vinylových podlah v přírodních dekorech odolných vůči škrábancům, vodě i vlhkosti
Oživte Váš dům nebo byt vinylovými podlahami v přírodních dekorech od společnosti Podlahy a dveře Lukáš Nekula. Prodáváme vinylové podlahy s ochrannou vrstvou proti proti škřábancům, vodě i vlhkosti.
Sazenice a sadba pro Vaši zahradu – cibuloviny květin, bylinky
Veškeré sazenice a sadbu pro začínající zahrádkářskou sezónu pořídíte v Zelené zahradě ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment cibulovin květin a také bylinky.
Zelená zahrada
Okrasné zahradní kamenivo různých frakcí včetně dopravy
Okrasné zahradní kamenivo, jako jsou oblázky a kačírky v různých frakcích, prodává firma BOŠ. Zajistíme dopravu vaší objednávky.
BOŠ spol. s r.o.
Plastové okna a dveře, prodej, dodávka, montáž oken, dveří, Moravský Krumlov
Prodej, dodávka, plastových oken a dveří, okna z hliníku i plastu. Montáže oken, bezpečná okna, inovační řešení s úsporou energie, to je firma EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Praktické kuchyňské, jídelní stoly, stylové rohové lavice, židle za super cenu Znojmo
Pokud zařizujete kuchyň nebo jídelnu, navštivte Nábytek - aktiv, TPZ, s.r.o. ve Znojmě, kde najdete praktické kuchyňské a jídelní stoly, stylové rohové lavice a židle za super ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Plotové panely 2D a 3D včetně sloupků a příslušenství - prodej, montáž
Prodej, dodávku a montáž plotových panelů 2D, 3D včetně sloupků a dalšího příslušenství zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej, montáž, opravy, záruční a pozáruční servis -  klimatizace do domácností
Kompletní dodávku klimatizací do domácností, od prodeje přes montáž zařízení, záruční a pozáruční servis včetně oprav zajišťuje v okolí Znojma a Hrušovan nad Jevišovkou firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Posuvné interiérové dveře, které šetří prostor - montáž na stěnu, do zárubně nebo pouzdra
Jednokřídlé a dvoukřídlé interiérové posuvné dveře s montáží na stěnu, do pouzdra nebo zárubně, které dokonale zapadnout do Vašeho interiéru, dodává firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře ze Znojma.
E-shop, prodej půdních kondicionérů TerraCottem - e-shop – pro rostliny, stromy i trávník
Odolnější, produktivnější a zdravější rostliny, stromy i trávník získáte díky půdním kondicionérům TerraCottem, které zakoupíte na eshopu pudnikondicioner.cz
Kuchyňské studio – 3D vizualizace kuchyní zdarma, široký výběr materiálů dvířek a korpusů
V kuchyňském studiu prodejny Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Vám vytvoříme 3D vizualizaci kuchyňské linky zdarma. Vybrat si můžete ze široké nabídky materiálů dvířek a také kvalitních spotřebičů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.