Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výroba, prodej kuchyňských linek na míru, výroba kuchyní Znojmo
Nové kuchyňské linky na míru, montáže kuchyní, zhotovení kuchyní dle přání zákazníka. Kuchyňské studio, kuchyňské skříňky, a ostrůvky jedině od firmy Kuchyňské studio Jan Forman.
Nadčasové a elegantní sedací soupravy – rohové, rozkládací a modulové sestavy
Moderní, nadčasové a elegantní sedací soupravy, ať už rohové, rozkládací nebo modulové sestavy v různých designech zakoupíte ve Znojmě v prodejně nábytku společnosti TPZ.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Kancelářské stoly – elektricky výškově stavitelné, pracovní, jednací včetně doplňků
Kancelářské stoly v různých barevných kombinacích a velikostech dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Pořídíte u nás elektricky výškově stavitelné, pracovní a jednací stoly včetně doplňků.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Vstupní dveře s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi i pro pasivní domy
Ideálními vstupními dveřmi pro váš pasivní dům, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti, jsou vchodové dveře s plastovou nebo hliníkovou dveřní výplní od firmy Perito.
Půjčovna zahradní techniky - sekačky, motorové pily za příznivé ceny
Zapůjčení sekaček na trávu, motorových pil, křovinořezů a další zahradní techniky vám zajistí Agroservis Holý sídlící v Moravském Krumlově.
Stylové obývací stěny a sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů
Stylové, moderní a kvalitní obývací stěny a kompletní obývací sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku společnosti TPZ, s.r.o.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.
Prodej matrací pro dokonalý spánek – od matrací taštičkových až po pamětové
Širokou škálu matrací od taštičkových po matrace z paměťové pěny, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci těla, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku TPZ Dobšice.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Akumulátorové, elektrické odmechovače Husquarna – jarní slevy
Odstraňte jednoduše chomáče travní plsti a mech z trávníků díky odmechovačů, Husquarna. Využijte jarní slevy na elektrické a akumulátorové odmechovače Husquarna v prodejně a e-shopu Agroservis Holý.
Zahradní travní sekačky Husquarna, robotická sekačka – pomoc, kterou oceníte
Od počátku jara až do podzimu se žádný zahradník neobejde bez kvalitní sekačky. Společnost Agroservis Holý se sídlem v Moravském Krumlově představuje robotické sekačky.
Zprostředkování firemního vybavení jako je nářadí, technika do provozu i dílny
Vybavení jako je nářadí a technika do vašeho firemního provozu či dílny vám zajišťuje společnost Ploberger s.r.o. ze Znojma, která své služby zprostředkovává v České Republice i zahraničí.
Zdravotně nezávadný nábytek do dětských a studentských pokojů -  moderní a nadčasový
Moderní a nadčasový, zdravotně nezávadný nábytek do dětských a studentských pokojů na e-shopu nabytek-aktiv.cz dodávající nejen v okolí Znojma.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Moderní kuchyňské sestavy pro byty, panelové domy - prodej, dodávka
Bohatý výběr zařízení a nábytku pro Váš domov naleznete na e-shopu firmy Nábytek-aktiv TPZ, s.r.o. ze Znojma. Nově dodáváme moderní kuchyňské sestavy, které jsou ideální do bytů, panelových domů.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Ruční a šroubovací nářadí pro efektivní bezpečnou práci
Kvalita za skvělou cenu, to je ruční a šroubovací nářadí vhodné pro nejrůznější aplikace a průmyslová odvětví, které dodává společnost Ploberger CZ s.r.o.
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání závitů
Nářadí a vybavení pro obrábění kovů a řezání pro strojírenské a obráběcí dílny či podniky dodává v okolí Znojma společnost Ploberger.
Montáž a servis klimatizačních zařízení, klimatizací a vzduchotechniky
Prodej, montáž a servis klimatizací, nástěnné, kazetové, parapetní, mobilní, kompaktní a mezistropní klimatizační zařízení můžete mít od firmy bbklima99, s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Stavební materiál a chemie za výhodné ceny – malty, omítky, štuky a další
Stavební materiál a chemii, jako jsou malty, omítky, štuky, spárovací a další hmoty zakoupíte v okolí Znojma ve stavebninách firmy EKOČEK s.r.o.
Stavebniny EKOČEK
Řetězové pily Husquarna za akční podzimní ceny – jeden rok záruky navíc
Široký sortiment benzínových, elektrických a akumulátorových řetězových pil Husquarna pořídíte v prodejně Agroservis Holý za akční podzimní ceny. Na všechny řetězové pily poskytujeme rok záruky navíc.
Vyšší modely matrací, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci
Vyšší pěnové matrace,ať už se jedná o matrace taštičkové, antibakteriální či latexové, které navíc zajistí kvalitní odpočinek během spánku, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Čističky vzduchu, prodej, montáž a servis - pozitivní účinky na Vaše zdraví
Znojemská firma bbklima99, s.r.o. se zaměřuje na prodej vzduchotechnického zařízení a poskytuje také výkonné čističky vzduchu, které zlepší ovzduší a pozitivně působí na zdraví.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Prodej oplocení - pletiva svařovaná, okrasná, dekorativní
Výrobu a dodávku různých druhů oplocení, jako jsou pletiva svařovaná, mobilní, dekorativní či okrasná, zajistí v okolí Břeclavi a Mikulova firma Ploty Gaves.
Řezné a brusné nářadí - dodávka, velkoobchodní prodej přes e-sho
Velkoobchodní prodej a dodávku nářadí na řezání a broušení zajišťuje firma Ploberger. Dodáváme brusné a řezné nářadí od světoznámých výrobců KLINGSPOR, NORTON či EISENBLÄTTER.
Motorové pily – příprava dřeva na topnou sezónu
Kvalitního a spolehlivého pomocníka pro přípravu dřeva na topnou sezónu naleznete v motorových pilách Husqvarna. Autorizovaným prodejcem značky Husqvarna je Agroservis Holý z Moravského Krumlova.
Kuchyně, kuchyňské linky Znojmo
Uvažujete-li o nové kuchyni, pak neváhejte a obraťte se na nás, my Vám s výběrem kuchyňské linky poradíme! Naše firma má pro Vás kuchyňské linky vyrobeny v ČR. Na výběr máte klasické i moderní kuchyně z fólií nebo masivu. Nabízíme linky jakýchkoliv rozměrů a sestavy, i s pracovní deskou a různorodou nabídkou běžných i atypických dvířek firmy ...
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Trendy u vchodových dveří – od návrhu až po biometrické technologie
Promítněte váš styl a osobnost do výsledné podoby vašich vchodových dveří. Informace týkající se současných trendů u vchodových dveří Vám poskytne firma PERITO.