Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Exteriérové a venkovní screenové rolety a žaluzie – kvalitní stínící technika za bezkonkureční ceny
Na prodej exteriérových a venkovních screenových rolet a žaluzií a další kvalitní stínící techniky pro všechny druhy oken z odolných materiálů se zaměřuje společnost BT HAUS s.r.o. ze Znojma.
BT HAUS s.r.o.
Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Zajištění hypotéky při koupi nemovitostí, stavebních parcel, komerčních pozemků a prostor
Pomoc s pořízením hypotéky i s výběrem při koupi nemovitostí, pozemků i komerčních prostor poskytuje realitní kancelář Znojemské reality se sídlem ve Znojmě.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Bohatý výběr letniček, balkónovek a bylinek – nádherné surfínie, muškáty a petúnie
Na prodej letniček, balkónovek, bylinek, skalniček, okrasných stromů, keřů a surfínií, muškátů a petúnií se zaměřují se zaměřují specialisté na květiny ze společnosti Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Adventní svíčky z včelího vosku – bohatý výběr vánočních ozdob a dekorací
Bohatý výběr adventních svíček v různých velikostech z včelího vosku, ozdob na zavěšení a další vánoční dekorace má ve svém bohatém sortimentu společnost Včelařství Řezanina provozující e-shop.
Pomalu rozpustná hnojiva v tabletách – vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny
Na výrobu a prodej pomalu rozpustného hnojiva ve formě tablet s vysokým obsahem všech živin, které jsou vhodné nejen pro balkónové a pokojové květiny se zaměřuje společnost Silva Tabs.
Silva Tabs Hnojiva v tabletách
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Půjčovna stavební, zahradní techniky, nářadí, lešení pro Vaši kvalitní práci
Autodoprava Bohdálek z Moravského Krumlova provozuje půjčovnu nářadí. Pronajmeme Vám stavební nářadí, svářečky, centrály, pojízdné hliníkové věže, bourací, vrtací i zahradní techniku. Za výhodné ceny.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Nábytek na míru, výroba a prodej nábytku, kvalitní dětské pokoje, nábytek pro děti
Kvalitní dětské pokoje, výroba, prodej dětského nábytku, nábytek z lamina na míru v různém barevném provedení, to vše od firmy Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., z okresu Znojmo.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Instalace ochranných prvků pro sprinklery – sloupky, stěny z pevného pletiva
Instalaci ochranných prvků, které zabrání poškození sprinklerů v budovách, zajistí firma EKOČEK. Montujeme ochranné protinárazové sloupky a stěny z pevného pletiva.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Při prodeji či pronájmu nemovitosti je důležité vybrat si pro spolupráci vhodnou realitní kancelář
Realitní kancelář představuje zprostředkovatele při prodeji, koupi či pronájmu nemovitostí. Veškeré potřebné úkony spojené s prodejem spolehlivě zařídí firma Znojemské reality ve Znojmě.
Odlévané svíčky z českého včelího vosku, ručně vyrobené - zakoupíte v e-shopu
Ideálním dárkem nebo krásnou dekorací do domácnosti jsou odlévané svíčky z včelího vosku. Ručně vyráběné svíčky si vyberete v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina.
Plynové, kondenzační kotle - profesionální servis, opravy, revize, montáž
Ověřenou firmou na opravy, servis a montáže plynových spotřebičů je Petr Hromádka ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Dekorační čtverce Zenturo Pixels – ozdobné plotové výplně tvoří různé tvary na plotě
Zajímavé tvary na plotě vytváří dekorační čtverce Zenturo Pixels, které prodává společnost GAVES-DM s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Firma se zabývá montáží oplocení v celém Jihomoravském kraji.
Sedací soupravy českých výrobců - rohové, rozkládací, s úložným prostorem nebo kombinace
Různé typy sedacích souprav - rohové ve tvaru U, L, rozkládací, s úložným prostorem zakoupíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA. Prodáváme soupravy českých výrobců FAGUS, AKSAMITE, LUMCO a PF Nábytek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Dodávka klimatizací pro firmu i domácnost - návrh, realizace a odborný servis
Dodávkou klimatizací pro firmy i domácnosti se zabývá společnost LEDO servis se sídlem u Znojma. Zajistíme návrh, realizaci i odborný servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Prodej a pronájem bytů pro Vaše lepší bydlení
Uvažujete-li o změně bydlení, a zajímá Vás koupě nebo jen pronájem bytu, společnost Znojemské reality Vám pomůže najít to pravé, co hledáte.
Klasické a moderní stylové obklady a dlažby do koupelen
Klasické stylové či moderní a zároveň designové obklady a dlažby do koupelen v různých barevných variacích zakoupíte v okolí Moravského Krumlova a Ivančic u FATO Hlaváč
FATO Hlaváč, s.r.o.
Opravy, servis, čištění, revize plynových spotřebičů, plynový kotel, bojler
Opravy, servis, čištění a revize veškerých plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a dalších plynospotřebičů provádí firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí, odborné poradenství
Odborné poradenství v případě finančních problémů i výkup a prodej nemovitostí zatížených exekucí poskytují Znojemské reality. Nečekejte až Vám střechu nad hlavou prodá exekutor.
Náhrada plynového topení za tepelné čerpadlo nebo klimatizaci, která topí
Pokud uvažujete nad tím, jak nahradit plynové topení, obraťte se na firmu Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo. Nainstalujeme Vám vytápění tepelným čerpadlem nebo klimatizací, která topí
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zpříjemněte si chvíle domova ručně vyráběnými čajovými svíčkami ze včelího vosku
Vytvořte si příjemnou medovou vůni pomocí čajové svíčky ze včelího vosku z e-shopu Včelařství Řezanina. Udělejte si radost a zpříjemněte si atmosféru Vašeho domova. Krásná dekorace zaručena!
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada