Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Venkovní mrazuvzdorná dlažba na terasy, balkóny a chodníky a vnitřní obklady a dlažby - prodej
Široký sortiment obkladů a dlažeb zakoupíte v okolí Znojma v prodejně stavebnin firmy Ekoček. Prodáváme vnitřní obklady a dlažbu ale i mrazuvzdornou dlažbu pro venkovní použití.
Stavebniny EKOČEK
Materiál pro suchou výstavbu – sádrokartonové desky, profily, tmely, tepelná izolace
Veškerý potřebný materiál pro suchou výstavbu, jako jsou sádrokartonové desky, profily, tmely a tepelná izolace a další příslušenství za výhodné ceny prodávají Stavebniny Ekoček.
Stavebniny EKOČEK
Znojemské reality – pronájem bytů, domů a komerčních prostor
Znojemské reality, to je rychlý, kvalitní servis a odborná pomoc při prodeji bytů, domů a komerčních prostor. Prodejte či pronajměte své nemovitosti bez starostí.
Plovoucí svíčky z včelího vosku - krásná dekorace pro dokonalou atmosféru
Přírodní plovoucí svíčky z včelího vosku navodí dokonalou a romantickou atmosféru doma, na svatbě i narozeninové oslavě. Objednejte si v e-shopu Včelařství Řezanina plovoucí svíčku ve tvaru květiny.
Mobilní ploty - plotové panely pro dočasné mobilní oplocení
Výrobou a dodávkou mobilního oplocení pro dočasné ohraničení stavenišť, sportovšť a dalších prostor se zabývá firma Ploty Gaves ze Znojma.
Hledáme nové spolupracovníky pro montáže oken a dveří - práce, brigáda Znojmo
Hledáme spolupracovníky do našeho týmu na montáže oken a dveří - jsme stabilní firma EVOokna Tomáš Makeš se sídlem v Tulešicích na Znojemsku.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Čerpání betonu do dálky a výšky i na stavbách s nedostatkem prostoru
O dodávku a čerpání betonu do dálky i výšky pomocí halového čerpadla, a to i na stavbách s nedostatkem prostoru, se postará firma Beton Znojmo.
Prodej kancelářských i zdravotních židlí pro děti i dospělé, možnost dokoupit poškozených dílů
Kancelářské, zdravotní židle pro děti i dospělé prodává společnost Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s., prodejnu najdete v Novém Šaldorfě u Znojma. U nás máte možnost dokoupení poškozených dílů.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Moderní postele do ložnice, válendy, dvoulůžka - široký výběr v e-shopu za nízké ceny
Široký výběr moderních postelí do ložnice, praktické válendy, dvoulůžka najdete v e-shopu nabytek-aktiv.cz za nízké ceny.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Kvalitní a designové obývací stěny a sestavy či sektorové obývací stěny – e-shop
Stylové, moderní a kvalitní obývací stěny a sestavy či sektorový nábytek do obývacích pokojů zakoupíte na e-shopu nábytek-aktiv.cz společnosti TPZ, s.r.o.
Teakový nábytek TPZ, s.r.o. Znojmo-Hatě
Posuvné terasové, balkónové dveře - pohodlný přístup na balkón nebo terasu a prosvětlený interiér
Získejte pohodlný přístup na Váš balkon nebo terasu díky posuvným terasovým, případně balkónovým dveřím s izolačním dvojsklem nebo trojsklem od společnosti EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Doprava a čerpání anhydritu– aplikování samonivelačního potěru
Dopravu a čerpání anhydritu - samonivelačního potěru zajistí firma Beton Znojmo. Anhydritový potěr aplikujme do rodinných domů i komerčních objektů
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Pronájem a servis mobilních toalet, wc na sportovní, kulturní akce, festivaly
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mobilních wc pro kulturní i sportovní akce v okolí Znojma, Moravského Krumlova nebo Pohořelic poskytne firma Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Praktické voskované ubrousky z včelího vosku - mějte potraviny stále čerstvé
Nahraďte plastové sáčky za praktické přírodní voskované ubrousky z včelího vosku, díky kterým budou vaše potraviny déle čerstvé. Vyberte si v e-shopu Včelařství Zdeněk Řezanina z Moravského Krumlova.
Moderní bydlení v rodinných domech na klidném okraji Znojma
Obytný soubor Mansberk, nový rezidenční projekt ve Znojmě Příměticích - k prodeji 8 rodinných domů s terasou, garáží i parkovacím stáním. Pro více informací kontaktujte Znojemské reality s.r.o..
Najděte s námi to nejlepší řešení stínící techniky pro Váš domov – žaluzie, markýzy, rolety
Firma EVO okna Vám poskytne poradenství, prodej a montáž stínící techniky jako jsou žaluzie, rolety, markýzy. Obraťte se na nás a vyberte to nejvhodnější desingové řešení do Vašich oken.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Domácí výroba voskových svíček ze 100% včelího vosku - zábavné tvoření nejen pro děti
Výrobu voskových svíček snadno zvládnete i doma. Užijte si zábavné tvoření s dětmi - na eshopu Včelařství Řezanina si vyberete potřeby a kompletní sady ze 100 % včelího vosku i voskových plátů.
Kyvná střešní okna s integrovaným tepelným límcem a zavedenou ventilací
Profesionální okna s tepelným límcem, která jsou skvělou volbou pro každou domácnost. Firma EVOokna se postará a dodávku a montáž kyvných střešních oken se zabudovanou ventilací.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Výroba potrubních dílů – všestranné využití, kvalitní materiály
Společnost AR Brno dodává potrubní díly -přivařovací, točivé příruby. Výrobu zajišťujeme dle potřeb zákazníka na míru. Používáme kvalitní materiály pro různá odvětví a průmysl.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Unikátní oplocení gabionovými stěnami - prodej, dodávka, montáž gabionových stěn
Oplocení a ozdobný zahradní koncept v jednom - to jsou unikátní gabunové stěny, jejichž dodávku a montáž zajišťuje v okolí Znojma a Třebíče firma Ploty Gaves.
Prodej nábytkových kluzáků - dokonalá ochrana podlah před poškozením
Nábytkové kluzáky a podložky značky ScratchNoMore, které ochrání vaši podlahu před poškrábáním a poškozením, vám dodá společnost floorcolor servis s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Podlahy pro nadměrnou zátěž, odolné vůči vlhku – čerpání cementového potěru
Podlahy odolné vůči vlhku a vhodné do prostor s nadměrnou zátěž dodává firma Beton Znojmo. Postaráme se o čerpání cementového potěru v okolí Znojma a Třebíče.
Prodej ovocných i okrasných stromů a keřů, trvalek, skalniček a letniček na Vaši zahradu
Prodejem ovocných i okrasných stromů a keřů, skalniček, bylinek trvalek, letniček i příslušenství a vše potřebné pro zahradu se zabývá firma Zelená zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada