Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Aku nářadí a stroje STIHL s tichým provozem pro údržbu zahrad, zámeckých a městských parků
Údržbu a úpravu trávníků zahrad, zámeckých a městských parků umožňuje společnost CHLEBIŠ s. r. o. prostřednictvím prodeje strojů a aku nářadí STIHL s tichým provozem v Hlučíně a na svém e-shopu.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Skalničky, jahodníky, ovocné stromy a keře, bylinky - vše pro Vaši zahradu
Vše pro Vaši zahradu zakoupíte v prodejně Zelená Zahrada ve Znojmě - skalničky, jahodníky, ovocné stromy a keře, bylinky. Zahradnictví, které ví co potřebujete.
Zelená zahrada
Projekty infrastruktury pro developerské stavby obytných budov – profesionální zpracování dokumentace
Na profesionální zpracovávání dokumentace a projekty infrastruktury pro developerské stavby obytných domů se zaměřuje ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. v Olomouci a Ostravě.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Textilní a kokosové rohože - interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot
Textilní a kokosové rohože, interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot Vám dodá firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé České republiky i Slovensko.
DIAMANT AK s.r.o.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal. Montáž podlahových systémů.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal zajišťuje firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna v rámci celé ČR. Dodávka i následná montáž podlahových systémů.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Kvalitní garážová vrata Trido do Vašich rodinných domů a průmyslových objektů
Naše firma OKNA SVITAVY s.r.o. dodává garážová vrata TRIDO vhodná pro rodinné domy i průmyslové objekty. Obrací se na nás zákazníci z okolí Svitav a Litomyšl. Kontaktujte nás.
OKNA SVITAVY CZ, s.r.o.
Přípravky proti slimákům na e-shopu i prodejně – ochrana zahrady a rostlin
Pokud potřebujete přípravky proti slimákům obecně nazývané muloskocidy, abyste ochránili svou zahradu, využijte e-shop nebo navštivte prodejnu společnosti Drago spol.s r.o. z Přerova.
Drago, spol.s.r.o.
Zakázkové stolařství a truhlářství – profesionální výroba kuchyní, skříní a nábytku na míru
Zakázkové truhlářství působící v oblasti Zlína provozují profesionálové z TOM stolařství, kteří se zaměřují na výrobu kuchyní, skříní a nábytku na míru přesně dle představ svých zákazníků.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Tradiční a kvalitní kamenosochařské práce –  kamenné obklady krbů
Kamenný obklad krb, který zútulní Váš domov a dodá Vašemu interiéru šmrnc, Vám zajistí Kamenictví Otruba v Plumlově. Vsaďte na profesionála z oboru kamenosochařství.
Kamenictví Karel Otruba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba, specialista na plastové obaly je firma Svařování plastů Pavel Petroš v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Montované sprchové a WC kabiny a zástěny HPL pro sportoviště a koupaliště
Naše společnost Böhme CZ spol. s.r.o. ze Slušovic dodává montované sprchové nebo WC kabiny a zástěny HPL, které efektivně oddělí toalety a jiné prostory na sportovišti, koupališti či v aquaparku.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Eshop se zahradními traktory, mulčery SECO - ulehčí sekání zahrad, úklid listí a sněhu
Vyberte si v eshopu SYNPRO ve Velkých Bílovicích zahradní traktory, mulčery SECO, které vám ulehčí sekání zahrad, úklid listí i sněhu. Jsou pomocníky pro domácí i profesionální využití.
SYNPRO, s.r.o. Prodej a servis zemědělské techniky
KPG, KPC, KPN-G kulové přírubové kohouty na plyn POLIX, prodej
KPG, KPC a KPN-G kulové přírubové kohouty POLIX na plyn prodává firma P.A.servis spol. s.r.o. z Olomouce. Působíme v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a dalších lokalitách.
P.A.servis spol. s r. o.
Strojní a pracovní svítidla s LED technologií - ohebná, s ramenem nebo bodová
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje strojní a pracovní svítidla s LED technologií nebo halogenová světla ohebná, s ramenem nebo bodová.
Teprostroj s.r.o.
Zakázková výroba kuchyní - kuchyňské linky a nábytek na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní na míru se zabývá společnost Lamé v Břeclavi. Zajistíme Vám výrobu z nejlepších materiálů s doživotní zárukou na vybrané produkty.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback - vinyl s imitací dřeva do domácnosti i pro komerční prostory
Společnost Bukoma group s.r.o. Brno prodává vinylové podlahy, pro domácnosti i komerční prostory doporučujeme moderní vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback s imitací dřeva.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Broušení pilových řetězů na motorové, elektrické a akumulátorové pily
Nevíte jak správně nabrousit pilový řetěz na Vaší motorové, elektrické nebo akumulátorové pile? Obraťte se na firmu Wald & Garten s.r.o..
Wald & Garten s.r.o. - Šindelka
Půjčovna brusek na podlahy a parkety – kvalitní technika a brusivo za skvělé ceny
Kvalitní techniku, brusivo, půjčování brusek na podlahy a parkety za příznivé ceny a poradenství v oblasti renovací podlah zajišťuje půjčovna BH Podlahy z Brna.
Bedřich Hlavoň BH Podlahy
Štípače a štípací automaty UNIFOREST ušetří Váš čas i energii
Firma B-AGRO Březová s.r.o. představuje štípací automaty, které Vám pomůžou se zpracováním dřeva a dřevěné kulatiny. Stroje UNIFOREST v Opavě a Ostravě, které zvládnou velké množství práce za Vás.
B AGRO Březová s.r.o. Zemědělská, lesnická, komunální technika
Dodávka a montáž filtračního zařízení pitné vody pro domácnosti
Dodávku a montáž zařízení pro filtraci pitné vody v domácnostech zajistí ve Znojmě a jeho blízkém okolí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Prodej pletiva – pozinkované nezapletené pletivo, poplastované pletivo s napínacím drátem
Kvalitní a cenově dostupné pletivo pro vaši zahradu, pozemek nebo průmyslovou halu, zakoupíte v okolí Nového Jičína v prodejně hutního materiálu FEGIP.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Fasádní barvy pro venkovní nátěry omítek, fasád a zdiva včetně namíchaní odstínu za super ceny
Fasádní barvy pro venkovní nátěry omítek, fasád a zdiva s výbornou krycí schopností seženete u Barvy - laky komplet v Opavě. Máme všechny značky fasádních barev za super ceny včetně míchacího centra.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Podlahářství, podlahové práce, dodávka podlahových krytin, pokládka podlah, oprava a údržba podlahových krytin
Podlahářství Láska s.r.o. nabízí dodávku a pokládku všech druhů podlah. Provádí také opravy a údržbu podlahových krytin.
Podlahářství Láska s.r.o.
Propracovaný konfigurátor produktů – velký výběr látek, možností a provedení
Na zakázkovou výrobu prostěradel, polštářů, kousátek, písmenek a dalších produktů pomocí propracovaného konfigurátoru s velkým výběrem látek se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o. - převratné a inovativní řešení pro sanaci betonu
Potřebujete efektivní řešení pro sanaci betonu? Premix Servis nabízí širokou paletu materiálů a technologií, které zaručují nejen opravu, ale i dlouhodobou ochranu vašich betonových konstrukcí.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva