Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Duet CZ – vaše cesta k exkluzivním laminátům a dekorativním materiálům
Společnost DUET CZ, s.r.o., výhradní zástupce značek HPL laminátů HOMAPAL, FORMICA a UNILIN EVOLA, nabízí špičkové materiály pro stavebnictví, interiéry a výrobu nábytku.
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Xypex od NEKAP - komplexní řešení pro vaše stavební projekty - ochrana staveb na nové úrovni
Od roku 1992 je společnost NEKAP výhradním distributorem Xypex v ČR, revolučního materiálu pro ochranu a sanaci staveb. Zjistěte, jak můžeme chránit i váš projekt.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Dřevěný dětský nábytek eshop - vytvořte svým dětem přírodní ráj s naším dřevěným nábytkem
Vytvořte pro vaše dítě pokojíček, kde se bude cítit jako v bezpečném hnízdečku. Nabízíme kvalitní dětský nábytek z borovicového dřeva, který promění dětský pokoj v útulné a zdravé prostředí.
Artspect, a.s. ČESKÝ VÝROBCE NÁBYTKU
Kompletní služby zahradního osvětlení - nechte svou zahradu zářit s námi – Š&Z Jiří Zitta
Hledáte řešení pro krásně osvětlenou zahradu? Nabízíme profesionální dodávku a instalaci zahradního osvětlení na klíč, včetně návrhu a odborného poradenství.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
ISG stínicí technika - kompletní řešení pro váš domov - stínění, které přináší pohodlí a styl
Nabízíme širokou škálu venkovního a interiérového stínění, od žaluzií a rolet až po markýzy a pergoly, včetně efektivní ochrany proti hmyzu.
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Kompletní návrh interiérů vám zajistí Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci
Krásné bydlení a zajímavě vymyšlený interiér vám zajistí Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci, která se zaměřuje na kompletní návrh interiérů.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Levný pronájem kancelářských prostor ve Zlíně
Nabízíme levný pronájem kanceláře ve Zlíně o velikosti 4x6 metrů za 3.000,- Kč měsíčně. Cena nájemného zahrnuje spotřeba všech druhů energií.
Sportovní hala Datart Sportovní kluby Zlín, z.s.
Kondenzační, plynové kotle Viessmann-záruční, pozáruční servis, montáže
V okrese Uherské Hraditě provádí servis na kondenzační, plynové kotle Viessmann firma PAVELKA - VTP s.r.o. Postaráme se u nového kotle o montáže a uvedení do provozu.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Zakázková výroba hliníkových oken, dveří a fasád včetně montáže
Zakázkovou výrobu hliníkových oken, dveří a fasád včetně montáže zajistí v okolí Šumvaldu a Uničova Sklenářství Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Levné a kvalitní komínové a kotlové kartáče - výroba štětek pro komíny a kotle
Levné a kvalitní nerezové, ocelové a fíbrové komínové štětky o různých průměrech i kotlové ocelové kartáče kulaté či hranaté koupíte u společnosti KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Prodej kvalitních obkladů, dlažeb a stavební chemie v Pelhřimově
Navštivte prodejnu MÁŠKA v Pelhřimově a vyberte si z kvalitního sortimentu obkladů, dlažeb, stavební chemie a příslušenství. Prodáváme produkty špičkových světových i českých výrobců.
MÁŠKA - Stavební a obchodní spol. s r.o.
Kuchyně na míru - designové moderní i klasické kuchyně od Kuchyně Chábera
Společnost Kuchyně Chábera z Liberce funguje na českém trhu více jak dvacet let a vyrobí pro Vás a nainstaluje moderní i klasické kuchyně na míru.
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Vzduchotechnika, klimatizace a rekuperační jednotky do bytů i kanceláří, montáž a servis
Kompletní vzduchotechnická zařízení i chladicí systémy od předních světových dodavatelů zajišťuje společnost Zdeněk Obr - klimatizace, vzduchotechnika se sídlem v obci Buková, okres Prostějov.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Prodej a servis elektrického i AKU nářadí značky Ryobi - vrtačky, brusky, kladiva, pily
Špičkový design i kvalitu má elektrické a AKU nářadí značky Ryobi, které můžete zakoupit u firmy Lixus Technik s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na prodej a servis ručního elektrického nářadí.
Lixus Technik s.r.o.
Walastic desky podlahové plastové dílce nejen pro průmyslové haly - pokládka i za provozu
Walastic desky jsou zajímavou alternativou podlah pro průmyslové provozy i chemický průmysl. Podlahové plastové dílce lze pokládat za provozu. Kontaktujte firmu PETR´S stavební, inženýrská z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Laminátové a plovoucí podlahy, pokládka podlah
Laminátové, plovoucí, dřevěné a vinylové podlahy, pokládka podlah, podlahářské práce, renovace podlah od firmy Podlahářství Svoboda vTřebíči.
Podlahářství Leoš Svoboda
Stylový zahradní nábytek s dlouhou životností – stoly, židle, lehátka, houpačky a mnoho dalšího
Na výrobu stylového zahradního nábytku, jako jsou stoly, židle, lavice, lehátka, houpačky a mnoho dalšího se zaměřuje společnost Tesařství Makáto nejen pro oblasti Moravských Budějovic a Třebíče.
Tesařství Makáto Pila Lukov u Moravských Budějovic
Kropítka, nástavce na zahradní hadice - snadné kropení a zalévání rostlin
Pro snadné kropení a zalévání rostlin nebo sadby si pořiďte kropítka, nástavce na zahradní hadice od firmy TAFIMEX trade s.r.o., které ocení opravdu každý zahradník.
TAFIMEX trade s.r.o.
Široký výběr kvalitních ventilů ASCO vyberete na eshopu
Roman Juřík je distributorem značky ASCO, jednoho z největších výrobců solenoidových ventilů. Na našem eshopu najdete solenoidové a vzduchem ovládané ventily pro nejrůznější využití.
Roman Juřík
Prodejna s vodoinstalačním materiálem od prověřených výrobců
Veškerý vodoinstalační materiál pro velké i malé projekty zakoupíte v prodejně Ungrmat. Prodáváme kohouty, zpětné klapky, tvarovky, spojky a další instalatérský materiál na vodu.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Pohony pro garážová, privátní i průmyslová vrata prodej Praha
Pohony garážových vrat jsou mezi řidiči aut velmi oblíbené. Není divu, díky nim už totiž nikdy nemusíte řešit, kdo vám otevře garáž, parkovat před domem a složitě zajíždět nadvakrát.
Hanoka -  Ing. Hanzl Garážová vrata a brány Kladno
Architektonické návrhy veřejných zakázek – stavby, rekonstrukce a 3D modely
Společnost DISprojekt,s.r.o. z Třebíče, složená z projektantů a architektů, zpracuje územní studii, návrh a 3D model pro samotnou stavbu či rekonstrukci bytových, kulturních domů nebo florbalové haly.
DISprojekt, s.r.o.
Kvalitní antibakteriální matrace v akci 1+1 zdarma!
Nábytek KAFKA & ŠUBA ze Znojma Vám dodá matraci Řešeto v akci 1+1! Zakupte 1 a dostanete druhou zcela zdarma. Výhodná koupě pěnové matrace pro Váš kvalitní spánek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Pořiďte si u nás garážová vrata – zaručená kvalita a spokojenost od zkušených dodavatelů
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje garážová vrata. Objednejte si u zkušených dodavatelů kvalitní ať už sekční, křídlová či roletová garážová vrata. Vše pro Vaši bezpečnost s nadčasovým designem.
BT HAUS s.r.o.
Šlechtění zeleninových osiv – saláty, ředkvičky, rajčata i papriky pro pěstování v českých podmínkách
Na šlechtění zeleninových osiv, jako jsou saláty, ředkvičky,rajčata a papriky pro pěstování v českých podmínkách, se zaměřuje společnost MORAVOSEED a.s. dodávající pro hobby i profesionální pěstitele.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí