Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Kvalitní a čerstvý beton pro Vaši stavbu pořídíte od TBG Metrostav s.r.o. z Prahy
Společnost TBG Metrostav s.r.o. z Prahy dodává kvalitní lité betony pro Vaše stavby. Vybrat si můžete z mnoha typů betonů od konstrukčních po vysokopevnostní betony.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Dodáváme ucelený kanalizační a odvodňovací sortiment
Kanalizační komponenty dodáváme buď v betonovém, kameninové, nebo plastovém provedení - DOLUR stavebniny s.r.o. Pardubice, Přelouč, Chrudim
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Průmyslové, prachotěsné, voděodolné LED SMD svítidla
Pokud potřebujete energeticky úsporná a zároveň prachotěsná, voděodolná LED SMD svítidla vhodná do průmyslového provozu, nakoupíte je u společnosti Greenlux s.r.o.
Greenlux s.r.o.
Prodej luxusních vánočních ozdob a dekorací - baňky, lucerny, postavičky, světýlka
Vánoční dekorace a ozdoby všeho druhu zakoupíte v Zahradnickém centru Brabec s.r.o. z Brna. Skladem máme luxusní baňky, světýlka, lucerničky, adventní svíčky, stromky i postavičky.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Architektonické návrhy veřejných zakázek – stavby, rekonstrukce a 3D modely
Společnost DISprojekt,s.r.o. z Třebíče, složená z projektantů a architektů, zpracuje územní studii, návrh a 3D model pro samotnou stavbu či rekonstrukci bytových, kulturních domů nebo florbalové haly.
DISprojekt, s.r.o.
Olejové, voskové a přírodní nátěry Borma Wachs pro péči dřevěných povrchů
Barvy Král rozšířil sortiment o olejové, voskové a přírodní nátěrové hmoty Borma Wachs na prodejně v Hranicích. Nátěrové hmoty italského výrobce tónují přímo na prodejně. Dejte péči Vašemu dřevu.
Král - barvy, s.r.o.
Nové, moderní a vylepšené webové stránky Nábytek LINEA - kvalitní a designový nábytek
Podívejte se na nové a vylepšené webové stránky společnosti Nábytek LINEA, kde si vyberete kvalitní a designový nábytek českých a slovenských výrobců.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Vybavení kovoobráběcích dílen, průmyslové značení - nová prodejna
Pořiďte si vybavení kovoobráběcích dílen v nové prodejně firmy VABEX - Vizovice u Zlína. Dodáme průmyslové značení, laserové popisovací zařízení, strojní svěráky, upínací nástroje i další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Náhradní díly na domácí spotřebiče - autorizovaný servis AEG, Electrolux a další
Odborníkem na domácí spotřebiče je firma Chladservis VaRa v Brně. Zajistí vám originální náhradní díly na domácí spotřebiče. Jsme autorizovaným servisem značek AEG, Electrolux, Gorenje, Venus a další.
Elektroinstalace, výroba rozvaděče pro napájení požárních čerpadel
Zkušení pracovníci z firmy P.J. - MONT, spol. s r.o. z Třebíče Vám zajistí elektroinstalaci Diesel a elektrických požárních čerpadel - zakázky provádíme nejen na Vysočině, ale v rámci celé ČR.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Obklady a dlažby pro váš domov, pokládka obkladů a dlažeb v Jihlavě a okolí
Stavby Tominec je společnost, která se zabývá pokládkou obkladů a dlažeb podle vašich představ a požadavků v Jihlavě a okolí. S námi budete mít krásný, funkční a pohodlný domov.
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Široký výběr neobvyklých odrůd ovocných stromků v zahradnictví Brabec
Zahradnické centrum Brabec z Brna prodává neobvyklé odrůdy ovocných stromků jako je asijská hruška, khaki, gdoule nebo granátové jablko. Zahradnictví navštěvují zákazníci i z Blanska a okolí.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Netradiční nástěnné mechové hodiny – bohatý výběr designových dekorací s mechem
Na výrobu a prodej netradičních nástěnných mechových hodin se zaměřuje společnost Romana Design, která má ve svém bohatém sortimentu na e-shopu i další designové dekorace s mechem.
Romana Design Mechové obrazy
Zátěžové kobercové čtverce, dlaždice - variabilní dílce do bytu, kanceláře, pracovny
Podlahové studio Jegla Babice dodává v rámci podlahovin i kobercové čtverce. Dílce jsou vhodné do kanceláře, pracovny i bytu. Výhodou je velká variabilita. Realizace zakázek v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Atypické posuvné dveře v různých rozměrech - výroba na míru, montáž, prodej v eshopu
Jsme společnost Š+N MIRADE s.r.o. vyrábí atypické posuvné dveře na míru. Navštivte náš eshop, kde prodáváme dveře v různých typech a rozměrech. Rádi vám poradíme s výběrem a postaráme se o montáž.
Š+N MIRADE s.r.o.
Kompletní servis a poradenství v oboru klimatizace, tepelných čerpadel a průmyslového chlazení
Pokud si nevíte rady, jakou zvolit správnou klimatizaci a tepelné čerpadlo pro dům či byt, nebo uvažujete nad výběrem vhodného průmyslového chlazení, obraťte se na firmu Klimastyle s.r.o. z Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Elektromontážní a zemní práce, veřejné osvětlení Ostrava
Elektromontážní práce v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji provádí firma ELTOM, s.r.o., včetně projekce, spolehlivě, kvalitně, odborně a profesionálně.
Eltom, s.r.o.
Vinylové podlahy pro každý interiér za skvělé ceny
Odolné vinylové podlahy se snadnou údržbou v mnoha barvách a designech pořídíte za skvělé ceny u společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. v Praze 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Nová prodejna krbů a kamen v Prostějově - největší plocha a výběr v Olomouckém kraji
Novou prodejnu krbů, kamen a příslušenství v Prostějově, která představuje největší výběr v Olomouckém kraji s přibližně 25 naaranžovanými kusy provozuje společnost Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Návrhy, projektování zahrad a pergol kolem rodinných domů - kouzelná příroda na dosah
Vytvořte si kolem svého rodinného domu kouzelnou zahradu s příjemným posezením v pergole. Návrhy a projektování zahrad vám zajistí Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Showroom Nábytek Linea v Liberci - Vaše cesta k dokonalému interiéru
Hledáte nábytek, který by dokonale zapadl do vašeho domova? Showroom Nábytek Linea v Liberci je tou správnou volbou. Od sedacích souprav až po obývací a ložní nábytek, zde najdete vše pro bydlení.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Posuvně sklopné dveře - moderní balkónové dveře, které zajistí více světla a prostoru
Užíjte si více prostoru i slunečního svitu díky novým a moderním balkónovým dveřím. Společnost Baran-FMB, spol. s r.o. nabízí posuvně sklopné dveře, které se jsou navrhnuty podle nejnovějších trendů.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Moderní a elegantní svítidla downlight AREL LED bez rámečku jsou vhodné do všech interiérů
Výrobu a velkoobchodní prodej svítidel downlight AREL LED bez rámečku zajistí společnost Kanlux s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku. Vybírat a objednávat můžete na eshopu firmy.
Kanlux s. r. o.
Vestavěné skříně na míru do ložnicí, pokojů i chodeb včetně zaměření, dopravy a montáže
Kvalitní vestavné skříně vyráběné na míru dodává na Znojemsku Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. V rámci zakázky se postaráme o zaměření, 3D návrh, dopravu i montáž vestavěných skříní.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.