Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Penzion, ubytování, restaurace, Lidový dům, sál, Opava
Chcete příjemné ubytování, slavit, příjemně posedět? My Vám to umožníme. Nabízíme: - restaurace, zahradní restaurace - ubytování - salónky - předváděcí akce, svatby, školení, promoce, večírky.
Restaurace, penzion, ubytování, denní menu, Hlučín
Naši restauraci a penzion najdete v pěkném a klidném prostředí. Nabízíme Vám: - denní menu - nekuřácký salónek - firemní akce, rodinné oslavy - pěkné a klidné prostředí k posezení s přáteli - terasa s obsluhou.
Ubytování, penzion, Hlučín
Nabízíme ubytování v penzionu Rodos, který je v krásném prostředí hlučínského jezera. V našem hotelu je Vám k dispozici společenská místnost, kuchyňka, letní posezení a na jezeře vodní lyžování.
Ubytování, pokoje, projekce, Opava
Chcete moderní ubytování v centru Opavy? Přijďte k nám... Nabízíme Vám luxusní ubytování v klimatizovaných dvoulůžkových bytech. Mezi základní vybavení pokojů patří dvojlůžko s nočmími stolky, skříně, jídelní stůl, židle, internet, telefon, klimatizace, kuchyňská linka, mikrovlná trouba, varná konvice, nádobí, koupelna se sprchou. Dále naše ...
Valentýnský pobyt, Valentýnská noc na zámečku Beskydy
Valentýnská noc na zámečku ! ! Nabízíme Vám Valentýnský pobyt: - ubytování v pokoji dle Vašeho výběru - pokoje Standart, De luxe, s vířivou vanou a apartmá - romantická večeře v zámecké restauraci při svíčkách - ohňostroj - valentýnské překvapení na pokoji - snídaně. Těšíme se na Vaši návštěvu.
Vánoční dárkové poukazy
VÁNOČNÍ DÁRKOVÉ POUKAZY - na romantické a wellness pobyty - poukazy Vám dárkově zabalíme a zašleme, kam si budete přát - více informací na recepci hotelu: - 736 500 090, hotel@zlatyorel.cz
Wellness hotel ubytování Špindlerův Mlýn Ostrava Pardubice
Luxusní wellness hotel Harmony Vám nabízí: - příjemné a kvalitní ubytování - moderní kongresové prostory a prostory pro firemní akce včetně projekční techniky - wellness centrum včetně bazénu s whirlpoolem, sauny, masáží, solária - sportovní vyžití - stravování v bufetové restauraci, součástí je i denní a noční bar. Přijeďte do našeho ...
Svatomartinské hody
Zveme Vás na Svatomartinské hody v termínu 11.-14.11.2010! Přijďte ochutnat husičku nadívanou jarním kuřátkem s nádivkou z husích jater a hub, dva druhy zelí a knedlíků. K huse dostanete ochutnat Svatomartinské víno dle výběru bílé, růžové, červené!