Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Pro dětské hosty hotelu či restaurace je připravená dětská herna
Dětský koutek, herna, která zabaví malé i větší děti ubytované v hotelu GONG Štramberk nebo pro návštěvníky naší restaurace. Herna je vybavená nejrůznějšími hračkami a plná zábavy.
Svatba na zámku a víkendové ubytování jako v pohádce
Proč mít svatbu jen jako ze zámku, když ji můžete mít na opravdovém a skutečně krásném zámku v Ostravě včetně víkendového ubytování. Čtyřhvězdičkový hotel a pivovar vás uchvátí svou autentičností.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.
Apartmány - větší pokoje s obývacím koutem pro dokonalé pohodlí v centru Opavy
Buďte v pohodlí i na cestách! Nechte se ubytovat v krásném apartmánu v hotelu IBERIA, který se nachází v centru města Opavy. Nabízíme větší pokoje s vlastním obývacím koutem.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Zvýhodněné pobyty pro seniory, pobyt v krásném čtyřhvězdičkovém Hotelu Gong zdarma
Pokud máte rádi romantické prostředí a hledáte komfortní ubytování, navštivte čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku, který mimo jiné poskytuje zvýhodněné pobyty pro seniory.
Vánoce, silvestr, silvestrovský pobyt na zámku s bohatým programem
Pokud nevíte jak si zpříjemnit Vánoce, nebo příchod Nového roku, tak je zde pro vás Zámek Zábřeh, který pro vás připravil pestrý a bohatý program na zámku. Užijte si silvestrovský pobyt na zámku.
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Penzion nad stájí Jakartovice, ubytování a restaurace v Hrubém Jeseníku
Ubytování, restaurace, volnočasové aktivity nabízí Penzion nad stájí - Dalibor Tesař, v Jakartovicích v krásné přírodě Hrubého Jeseníku.
Romantika ve dvou na Ovečce - svatební cesta, oslava výročí i relaxace
Romantiku ve dvou si můžete plně užít v penzionu Ovečka, který se nachází v krásném prostředí Beskyd. Vydat se zde můžete na svatební cestu, oslavit výročí nebo si jen dopřát skvělou relaxaci.
Svatby a rodinné oslavy na Ovečce, akce na klíč v netradičním penzionu
Úžasné akce na klíč v netradičním penzionu Ovečka jsou tou nejlepší volbou, pokud chcete mít vše skvělé a bez problémů. Na Ovečce si můžete užít svatby i rodinné oslavy v příjemném prostředí Beskyd.
Ubytování přímo v centru Opavy - nejširší nabídka pokojů a cen
Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Nabízíme nejširší nabídku kategorií pokojů a cen s nádherným výhledem na centrum města Opavy.
Bezbariérový soukromý penzion - komfortní ubytování v centru města
Bezbariérový soukromý penzion Bocheta poskytuje svým zákazníkům komfortní ubytování v centru města Nového Jičína. V našem penzionu se budete cítit jako doma.
Aktivní rodinná dovolená, výhodné pobytové balíčky pro seniory i rodiny s dětmi
Prožijte v Beskydech tu nejlepší a příjemnou aktivní rodinnou dovolenou i vy. Výhodné pobytové balíčky pro seniory i rodiny s dětmi pro vás připravil stylový Penzion Ovečka v Nýdku.
Pořádání různých akcí s ubytováním - firemní večírky, rodinné oslavy a svatby
Pořádání různých akcí jako jsou firemní večírky, rodinné oslavy a svatby vám v Opavě zajistí RAKETA BOWLING s.r.o.
Raketa Bowling - Restaurace & Penzion
Romantické pobytové balíčky pro dva -  privátní wellness, relaxační masáže
Vyberte si romantický pobytový balíček pro dva a užijte si ubytování plné relaxace a hýčkání v poklidném Penzionu Ovečka v Beskydech, kde můžete také využít privátní wellness a relaxační masáže.
Penzion s privátním wellness a bezbariérovým přístupem - komfortní ubytování
Privátní wellness a bezbariérový přístup - to jsou jen některé z výhod Penzionu Ovečka v Beskydech. Ideální místo pro odpočinek, výlety i firemní akci - to je Penzion Ovečka s komfortním ubytováním.
Ubytování v bezbariérovém penzionu s restaurací – plníme speciální požadavky
Dobré jídlo a příjemné ubytování jsou neodmyslitelnou součástí Penzionu Ovečka v Nýdku v Beskydech. V bezbariérovém penzionu se stylovou restaurací plníme speciální požadavky.
Ubytování Nový Jičín
nabízíme ubytování v historickém centru Nového Jičína s cenami od 350 Kč za noc.Mimo penzion,ale také v centru města nabízíme ubytování pro pracovníky s cenami dohodou - dle počtu pracovníků a délky pobytu. tel 777973863
Ubytování, hotel | Karviná
Hledáte hezké a levné ubytování v Karviné? Navštivte městský HOTEL SPORT, který se nachází u Zimního stadionu v Karviné. Ubytování je situováno ve dvoulůžkových pokojích nabo apartmánech s parkovištěm u hotelu. V ceně ubytování je snídaně. V klimatizovaných pokojích je internetové připojení, lednice, telefon, satelit, koupelna se sprchovým ...
Ubytování pro rodiny, rodinné pobyty v netradičním designovém penzionu Ovečka
Využijte stylové ubytování vhodné nejen pro rodinné pobyty v netradičním designovém Penzionu Ovečka v Beskydech. Penzion Ovečka je tím pravým místem pro vaši dovolenou.