Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Ubytování v hotelu Slunce Rýmařov, zvýhodněné pobytové balíčky, firemní akce, motorkáři
Nabízíme Vám příjemné ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkový pokojích i rodinných apartmánech v blízkosti krás Jeseníků.
Ubytování v Hrubém Jeseníku v obci Jakartovice, Penzion nad stájí
Penzion nad stájí nabízí ubytování ve stylově vybavených pokojích v obci Jakartovice v Hrubém Jeseníku. Součástí penzionu je stylová restaurace.
Hotel Green, ubytování Ostrava, bezbariérový hotel, konferenční místnost
Bezbariérový Hotel Green v Ostravě nabízí velmi příjemné ubytování, skvělou restauraci a možnost pořádání oslav, večírku, svateb nebo firemních akcí.
Hotel Paramon Světlá Hora – v kouzelném prostředí pohoří Jeseníků
Už jste navštívili nejvyšší horu Moravy a Slezska Praděd? Láká vás vyrazit, ale nechce se vám jet pouze na otočku? Ubytujte se v hotelu Paramon a užijte si výlet naplno.
Stylové ubytování, wellness a zážitková gastronomie v Štramberk SPA Resort
Štramberk SPA je útulný resort, který najdete ve Štramberku v okrese Nový Jičín, a kde na Vás čeká luxusní ubytování, wellnes a zážitková gastronomie.
Penzion a Řízkárna Frýdek Místek – výborné jídlo, čepované pivo a příjemné ubytování
Hledáte příjemnou restauraci, kde si dáte pořádný domácí řízek? Řízkárna Veranda vám nabídne řízků hned 20 druhů, a to jako jediná restaurace ve Frýdku Místku.
Firemní akce a školení s možností zajištění občerstvení a ubytování
Ideální prostory pro konání firemních akcí a školení s technickým vybavením poskytuje Hotel Roubenka ve Štramberku. Možnost zajištění ubytování a občerstvení.
Ubytování s restaurací ve městě Studénka nedaleko Ostravy
Toužíte strávit dovolenou v krásách naší země? Chcete poznat krajinu CHKO Poodří? Či se potřebujete ubytovat poblíž Ostravy? Tak neváhejte a zavítejte do našeho penzionu U nádraží.
Restaurace a penzion U nádraží
Rodinná dovolená s ubytováním u Žermanické přehrady, v přírodě a s výukou jízdy na koních
Ubytování v klidném, čistém a bezpečném prostředí penzionu umístěného v areálu stáje Newport v Dolních Domaslavicích, nedaleko Žermanické přehrady. Vhodné pro rodinné dovolené, výuka jízdy na koních.
Nekuřácký hotel v Beskydech - stylové ubytování pro rodiny s dětmi
Hotel Roubenka Štramberk poskytuje stylové ubytování převážně pro rodiny s dětmi. Hotel patří v lokalitě Beskydy, Valašsko k velmi vyhledávaným. Celý objekt je nekuřácký.
Turistická ubytovna i pro cizince – krátkodobé, dlouhodobé pobyty cizinců
V Turistické ubytovně Na Lesní u Nového Jičína se mohou ubytovat i cizinci. Poskytujeme krátkodobé i dlouhodobější pobyty cizinců za velice výhodné ceny.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov pro cestující i manažery
Pokud často cestujete a hledáte pohodlné a kvalitní ubytování u letiště Ostrava Mošnov, pak využijte rodinný hotel ve Štramberku, kde poskytneme nejen cestujícím pracovníkům a manažerům útulné pokoje.
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera - ubytování pro firmy i rodiny s dětmi
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera se nachází v klidné části nedaleko centra Opavy - zajistíme firmám i rodinám s dětmi příjemné ubytování.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Ubytování s restaurací - pravé zvěřinové hody, špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny
Pokud patříte mezi milovníky dobrého jídla, navštivte hotel Holzberg blízko Karlovy Studánky v Jeseníkách. V restauraci Vás čeká špičková česká kuchyně, speciality ze zvěřiny a pravé zvěřinové hody.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Zahradní svatba v hotelu, svatební obřad v romantickém zahradním altánu
Skvělé místo pro ten nejkrásnější den je uprostřed krásné přírody! Zažijte vysněný svatební obřad v romantickém zahradním altánu, na zahradě hotelu Roubenka ve Štramberku v Beskydech.
Stylová restaurace a penzion Salaš Hradec nad Moravicí, ubytování s výtečnou kuchyní, vinárna
Nabízíme ubytování v našich stylových pokojích se sociálním zařízením, navštivte restauraci o kapacitě 50 míst, letní zahrádka s dětským hřištěm, vinárna.
Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.
Dlouhodobé ubytování pro zaměstnance firem, řemeslníky, dělníky, montéry - útulné pokoje na hotelu
Využijte možnost dlouhodobého ubytování pro své zaměstnance na Hotelu Roubenka v Beskydech. Rezervujte útulné pokoje pro řemeslníky, dělníky, montéry. Hotel je ve Štramberku v blízkosti Kopřivnice.
Wellness hotel, komfortní ubytování pro rodinné dovolené i firemní akce
Pokud se chystáte na rodinnou dovolenou či na firemní školení v Jeseníkách, navštivte Wellness hotel Holzberg, kde najdete komfortní ubytování. Objevte wellness oázu v regionu lázní Karlova Studánka.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Ubytování penzion Družina Janovice u Rýmařova Jeseníky, letní dovolená i zimní sporty
Náš penzion Družina se nachází v klidném prostředí podhůří Jeseníků v Janovicích u Rýmařova a je vhodný pro milovníky přírody a výletů.
Odpočinek a relaxaci v Karlově Studánce naleznete v nově zrekonstruované vile Eugen
Celoroční rekreační a relaxační rodinné pobyty Vám zpříjemní luxusní vila Eugen v malebné podhorské vesničce Karlově Studánce na úpatí Hrubého Jeseníku. Využijte možnost luxusního wellness pobytu.
Dárkový poukaz na pobyt ve stylovém rodinném Hotelu Roubenka v Beskydech
Udělejte radost svým blízkým, přátelům nebo známým dárkovým poukazem na pobytem ve stylovém rodinném Hotelu Roubenka v Beskydech.
Útulné nekuřácké ubytování v centru Ostravy, relaxační centrum, příprava rautů, bezpečné parkování
Hotel Maria je rodinný hotel, který se nachází v secesní budově s lukrativním umístěním přímo v centru města Ostravy, bezpečné parkování v hotelu Maria, pronájem školících místností.