Cestujete na dovolenou, víkend či pracovně a hledáte vhodné možnosti ubytování? Pro účely ubytování si můžete vybrat různé hotely, hostely, motely, botely, penziony, ubytovny, chaty, chalupy, soukromé objekty, kempy, apartmány, farmy, vily, prázdninové areály, rezorty včetně stravování, wellness, zábavy, recepce a dalších služeb.

Hledáme brigádníky číšník/číšnice Dělnický dům v Odrách, hledáme brigádníky na výpomoc při akcích
Hledáme brigádníky číšník/číšnice Dělnický dům v Odrách, hledáme brigádníky na výpomoc při akcích, nástup možný ihned, ukážeme zaučíme, výhodná brigáda na léto.
Užijte si romantický pobyt v horské chatě Krásná na samotě u lesa s vířivkou a s infrasaunou
Vyražte s rodinou, přáteli či s kolegy z práce na horskou chatu Krásná s vířivkou a saunou a užijte si romantiku u lesa v Beskydech. Provoz chaty a pobyty zajišťuje firma Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Chata Malenovice Vám poskytne komfortní přesto levné ubytování na horách i s vířivkou
Komfortní a levné ubytování ve stylově zařízené horské chatě Malenovice pod Lysou Horou v Beskydech Vám zajistí firma Chaty Krásné chvíle s.r.o. Chata má vířivku, bazén, posezení na zahradě.
Turistická ubytovna s vlastním parkovištěm – parkování pro ubytované zdarma
Ubytování na jednu nebo dvě noci v turistické ubytovně s vlastním parkovištěm a parkováním pro hosty zdarma poskytuje Turistická ubytovna Na Lesní u Nového Jičína.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Luxusní ubytování pro více osob na Chatě Horní Bečva, ve stylové valašské dřevěnici i s wellness
Ubytování vhodné pro více osob, například pro turisty či lyžaře na Chatě Horní Bečva v Beskydech. Stylovou valašskou dřevěnici s vířivkou Vám pronajme společnost Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Dlouhodobé ubytování v hotelu v centru Opavy pro firmy a firemní klientelu
Hotel IBERIA***, který se nachází v historické budově v centru Opavy, nabízí dlouhodobé ubytování pro firmy, firemní klientelu v čistých a prostorných pokojích.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Konferenční sál pro firemní semináře, školení - kongresové centrum a salonek pro 70 osob s technikou
Uspořádejte školení či semináře v konferenčním sále v hotelu IBERIA v Opavě. Naše kongresové centrum je vhodným místem pro veškeré konference s kapacitou 70 osob, součástí je moderní technika.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Ubytování v chatě Trojanovice je vhodné pro milovníky turistiky, cyklisty i lyžaře
Okolí chaty Trojanovice láká k výletům, k lyžování na Pustevnách i k adrenalinu. Ale chata se saunou a bazénem je vhodná i pro wellnes a relaxační pobyty. Provozuje firma Chaty Krásné chvíle s.r.o.
Leden na lyžích s pobytem pro celou rodinu včetně polopenze v Horských lázních
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách má pro Vás mimořádnou nabídku na lednové lyžování společně s pobytem v nejvýše položených lázních a nejčistším vzduchem v České republice.
Pension a ubytovna u Stříbrného jezera - za výhodné ceny
Firma Krečmer - MOTORSPORT Vám nabízí levné ubytování v Opavě. Provozujeme pension a ubytovnu u Stříbrného jezera i pro firmy za výhodné ceny.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny - ubytování pro cizince
Dlouhodobé ubytování za výhodné ceny a ubytování pro cizince za příznivé ceny zajišťuje v okolí Nového Jičína Turistická ubytovna Na Lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Levné krátkodobé ubytování - turistická ubytovna s úschovnou kol
Krátkodobé ubytování s úschovnou kol za velmi příznivé a nízké ceny pro výletníky a cestovatele poskytuje v okolí Nového Jičína a Beskyd Turistická ubytovna Na lesní.
Turistická ubytovna Na Lesní FORTE-P, s.r.o.
Restaurace a penzion Pod Lipami Metylovice  - nezapomenutelná rodinná dovolená v Beskydech.
Přemýšlíte, kam se letos vydat na rodinnou dovolenou nebo jenom tak na výlet s příjemným posezením v restauraci? Restaurace a penzion Pod Lipami v Metylovicích nabízí přesně to, co hledáte!
Svatební obřad, svatba na zámku, zámecká svatba jako z pohádky
Hotel Zámek Zábřeh se specializuje na pořádání svateb a svatebních obřadů. Chcete mít pohádkovou svatbu na zámku, tu pravou zámeckou svatbu? Prožijte nejdůležitější den vašeho života na Zámku Zábřeh.
Nový interiér hotelové restaurace a fitzóna, která je pro ubytované hosty zdarma, pro zájemce k pronájmu
Moderní fitzóna či vylepšený interiér hotelové restaurace zpříjemní ubytování v Hotelu Gong ve Štramberku, poblíž Kopřivnice. Tělocvična je pro ubytované hosty zdarma a pro zájemce k pronájmu.
Užijte si relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu
Relaxační vinné nebo pivní koupele v zámeckém hotelu si můžete v okolí Ostravy užít v unikátním hotelu Zámek Zábřeh.
Víkendový romantický pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete
Pokud chcete zažít romantický víkendový pobyt na zámku pro dva, na který nezapomenete, pak navštivte zámek Zábřeh v Ostravě. Víkendový pobyt si můžete uzpůsobit přesně podle toho, co máte rádi.
Hotel v centru města Opava - pro služební cesty s parkovištěm a perfektní kuchyní
Využijte náš Hotel IBERIA*** pro Vaše služební cesty. Nabízíme příjemné ubytování v Opavě v samotném centru města s hlídaným parkovištěm a skvělou kuchyní.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Designový hotel City.City, luxusní ubytování v centru města
Nově zrekonstruovaný designový hotel City.City Ostrava nabízí luxusní ubytování nedaleko centra města. Součástí hotelu je restaurace Loft - 1.gastropub v Ostravě.
Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Vyzkoušejte netradiční ubytování v hotelu v zámeckém stylu
Doslova pohádkové ubytování v pokojích hotelu v zámeckém stylu Vám na Ostravsku nabízí Zámek Zábřeh.
Penzion a ubytovna nejen pro firmy - v blízkosti rekreační a sportovní areál
O ubytování v Opavě se postará firma Krečmer - MOTORSPORT, která nabízí ubytovnu a penzion nejen pro firmy. V blízkosti areálu se nachází rekreační a sportovní areál.
Krečmer - MOTORSPORT Ubytovna a autoservis
Ubytování v luxusním Wellness apartmánu Vám zajistí relaxaci, odpočinek a soukromí
Relaxační a komfortní ubytování v romantickém prostředí naleznete v luxusním Wellness apartmánu ve 4* Hotelu Gong ve Štramberku, v městečku, které je součástí Lašské brány Beskyd.
Horský hotel s venkovním bazénem, ubytování, firemní i soukromé akce
Horský hotel Brans s.r.o. s venkovním vyhřívaným bazénem, wellness, hřištěm a restaurací, ubytování pro rodiny s dětmi, firemní i soukromé akce v CHKO Jeseník.