Kompletní opravy aut vám přinášejí moderní služby poskytující nejen drobné opravy a úpravy na vozidle, ale i výměny oleje a filtrů, opravy a výměny brzdových systémů, rozvodů, výfuků, tlumičů, plnění klimatizací, elektroinstalací včetně karosářských prací. Můžete se spolehnout i na přípravy na STK, diagnostiku, seřízení elektroniky a podobně.

Regenerace a prodej převodovek pro osobní i nákladní auta - originální náhradní díly
Firma Václav Majewski se zabývá regenerací a prodejem převodovek pro osobní i nákladní automobily v Opavě i Ostravě. Na komplexní regeneraci převodovek používáme nové originální náhradní díly.
Čištění palivové nádrže, vstřikovacích systémů u dieselových a benzínových motorů
Autodílna 409 v Paskově si vám dovoluje představit novinku v jejich autoservise, a to čištění palivové nádrže a vstřikovacího systému, jak u dieselových, tak i u benzínových motorů.
Profesionální servis auta na splátky, oprava automobilu bez starostí
Autoservis Autochodura s.r.o. v Havířově všem řidičům nabízí možnost profesionální opravy a servisu automobilu na splátky bez starostí.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Speciální nástavby vozů pro motorkáře - motorhome, pro transport motocyklů
Společnost CARGO DESIGN se sídlem v Opavě se zabývá úpravou vozidel na zakázku podle potřeb. Poskytneme VIP motorhome, speciální nástavby vozů pro motorkáře a převoz závodní techniky a motocyklů.
Profesionální pneuservis  s moderní technikou pro všechny typy aut
Autoservis a pneuservis Vladan Veřmiřovský realizuje pneuservisní služby a disponuje moderní technikou, zajišťuje kvalitní servis pro majitele všech typů aut v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Kvalitní autoservis - oprava a servis osobních i nákladních automobilů
Autoopravna VB servis Vladislava Blahuta se sídlem ve Frýdku-Místku poskytuje opravy a servis osobních i nákladních vozů se specializací na opravy manuálních a automatických převodovek.
Nezávislé topení, hydraulické plošiny, vzduchové pérování, elektrocentrály - servis, opravy i montáže
Cargo design se nejen v okolí Ostravy a Opavy, ale po celé ČR, zabývá úpravou vozidel. Provádíme servis a opravy nezávislého topení, hydraulické plošiny, vzduchového pérování či elektrocentrál.
Autoservis, pneuservis - opravy vozidel, diagnostika motorů, výměna kol
Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského se zaměřuje na profesionální přístup k zákazníkům a poctivý servis. Je Vám k dispozici v okolí Petřvaldu, Staré Vsi a Nového Jičína.
Pojízdná mobilní dílna s nezávislou elektrocentrálou i do náročného terénu
Cargo design se sídlem v Opavě se zabývá výrobou speciálních vozů úpravou vozidel. Na přání Vám vyrobíme pojízdnou mobilní dílnu s nezávislou elektrocentrálou, která zvládne i nejnáročnější terén.
Zimní servisní prohlídka - diagnostika vozidla, test autobaterie, kontrola podvozku
Společnost AUTOCENTRÁLA s.r.o. si připravila zimní akci na servisní prohlídku Vašeho vozidla. V rámci prohlídky Vám také diagnostikujeme vozidlo, otestujeme autobarerii a zkontrolujeme podvozek.
Prohlídka vozu a příprava na STK i měření emisí - kompletní služby
Prohlídku vozu s přípravou na STK i měření emisí pro vás realizuje autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského, která nabízí kompletní automobilové služby v okolí Petřvaldu a Mošnova.
Akce na výměnu brzd - autoservis, bezkonkurenční ceny pro všechny typy vozů
Společnost Auto Kozelský s dlouholetou tradicí v oboru a sídlem v Ostravě na ulici Varšavská Vám exkluzivně nabízí výměnu brzd za bezkonkurenční ceny pro všechny typy vozů!
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Kompletní likvidace pojistné události – oprava vozu i náhradní automobil
Kompletní likvidace pojistné události i likvidace škod po havárii vašeho vozu zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. z Havířova. Po dobu opravy vozu vám zapůjčíme náhradní automobil.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Oprava auta na splátky i po havárii - snadno, rychle a bez starostí
Vaše auto nyní můžete nechat opravit na splátky snadno, rychle a bez starostí díky společnosti Autochodura s.r.o., která působí v okolí Havířova, Ostravy i Karviné.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Profesionální autoservis - servis, oprava a kontrola vozidel všech značek
Profesionální autoservis společnosti MS Steel s.r.o. zajišťuje servis, opravy i kontroly vozidel všech značek v okolí Karviné, Frýdku Místku a Havířova.
MS steel s.r.o.
Automatická převodovka - profesionální servis, oprava i repase rychle a kvalitně
Profesionální servis, opravu i repas automatické převodovky v okolí Ostravy a Nového Jičína zajišťuje společnost VB servis, která svou práci odvádí opravdu poctivě, rychle a kvalitně.
Diagnostika motorů, oprava a kompletní servis automobilů všech značek
Náš autoservis a pneuservis vám poskytne kompletní servis automobilů všech značek od diagnostiky motorů až po prodej pneu.
Likvidace pojistných událostí - spolehlivý autoservis v Ostravě
Likvidace pojistných událostí přenechejte firmě Autoskla Šenov Roman Hellstein z Ostravy nedaleko Havířova. Zajišťujeme smluvní servis všech pojišťoven.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Autoservis na osobní a užitkové vozy - autoopravna, opravíme vozidla všech značek
Autoservis v Havířově provádí autoopravy na osobní a užikové vozy. Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. opraví vozidla všech značek.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Poctivý autoservis - výměna autoskel, opravy plastů
Autoservis, který provádí výměnu autoskel i opravy a svařování plastů v okolí Šenova je společnost Roman Hellstein Autoskla Šenov.
Autoskla Šenov Roman Hellstein
Autoservis a pneuservis - oprava, servis auta, profesionální služby
S opravou či servisem auta se můžete obrátit na Autoservis a pneuservis Vladana Veřmiřovského, který je pro Vás k dispozici v okolí Petřvaldu, Mošnova, Košatky či Staré Vsi.
Kompletní servis nákladních aut - oprava převodovky, motoru
Firma VB servis z Frýdku-Místku Vám zajistí kompletní servis Vašeho nákladního auta, abyste před jízdou měli jistotu, že se na své vozidlo můžete 100% spolehnout.
Opravy a kompletní repase automatických i manuálních převodovek automobilů a stavebních strojů
VB servis Vladislav Blahut ve Frýdku se specializuje na opravu, servis a kompletní repase automatických i manuálních převodovek nákladních automobilů, automatických převodovek a stavebních strojů.
Autolakovna, autoservis, údržba a servis vozů Ostrava
Ať už má vaše vozidlo jakýkoliv problém, vždy vám pomůže s jeho opravou společnost AUTOCENT CZ s.r.o., která poskytuje komplexní služby v oblasti servisu a údržby vozidel všech značek. Provádí pravidelný servis a opravu vozů i v záruce. Pod jednou střechou najdete autoservis, pneuservis, autolakovnu a karosárnu. Vaše auto opraví zkušení a ...
Přestavby na LPG Opava-trvalé snížení ceny
Využíváte každodenně automobil a chcete ušetřit náklady na benzín? Jezděte autem na plyn. Využijte trvalého snížení ceny u přestavby na LPG ve firmě Autogas Opava s. r. o.. Jde o metodu SGI – sekvenčního vstřikování LPG. Snížení výkonu i zvýšení spotřeby paliva je při provozu na plyn minimální. Jednorázová investice se Vám během několika ...